Onze openingstijden tijdens de feestdagen

Openingstijden tijdens de feestdagen

KozijnPlan is in verband met de feestdagen gesloten van vrijdag 21 december tot en met 1 januari 2019. 

Vanaf 2 januari 2019 staan onze collega's weer voor u klaar.

Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een goede jaarwisseling! 

 

Top verkopers gezocht!

KozijnPlan is per direct op zoek naar commerciele top verkopers!
Ben jij één van de top verkopers die wij zoeken? Wil jij je eigen salaris bepalen en bakken met geld verdienen? Neem dan nu contact op met KozijnPlan!

Mail je C.V. + een korte motivatie naar info@kozijnplan.nl

We praten graag binnenkort met je verder!

 

Openingstijden vakantieperiode

Vakantie in Nederland!
Vrijwel de hele vakantieperiode werken de collega's op ons callcenter en op de verkoopafdeling door. Alleen in week 33 zijn we beperkt bereikbaar.

De collega's van de service- en montageafdeling genieten van week 31 tm 33 van hun welverdiende vakantie. Vanaf week 34 pakken we uw melding op het vlak van montage of garanties weer voor u op.

Team KozijnPlan wenst iedereen een prettige vakantie! 

 

Heeft u een nieuwe klant voor ons? Dan hebben wij €250,00 voor u!

Heeft u een nieuwe klant voor ons? Dan hebben wij geld voor u!

Wij zijn erg blij als u ons van harte aanbeveeld bij uw buren, kennissen en familie. We drukken deze waardering graag uit in geld - voor u ook leuk natuurlijk.

geld weggooien door ongeisoleerde woning

Aan deze actie zijn natuurlijk voorwaarden verbonden en deze hebben we zo duidelijk mogelijk op de actie pagina uitgelegd.

Lees alles over deze actie en ga vandaag nog op zoek naar een nieuwe klant voor ons!

KozijnPlan Online Koopzondag! Alleen Vandaag Extra Aanbiedingen!

Wegens groot succes is er vandaag een extra online Koopzondag bij KozijnPlan! Is uw woning ook toe aan nieuwe ramen, deuren en kozijnen? Maar komt het financieel even niet uit? Profiteer vandaag dan van de eerste 3 maanden gratis!

Let op dit is een EXTRA aanbieding boven op de KozijnPlan bespaaractie. Wees geen dief van uw portemonee en neem vandaag nog contact op.  

kunststof kozijnen per maand betalen

De Nieuwe KozijnPlan generatie!

Speciaal voor de hele jonge KozijnPlan members hebben we prachtige rompertjes! Bent (of wordt) u klant van KozijnPlan en heeft u een pasgeboren kindje?

Neemt u dan contact op met KozijnPlan op 088-6001300 en we sturen jullie een prachtig KozijnPlan rompertje op.

 

 

Wilt u voor de winter uw kozijnen geplaatst hebben?

kozijnen van schuco

Bestelt u deze maand uw kozijnen dan weet u zeker dat u dit jaar nog mag genieten van uw nieuwe kunststof kozijnen! Houdt u er rekening mee dat het erg druk is in de bouwereld, wacht dus niet te lang met bestellen. Kijk voor meer informatie op onze kunststof kozijnen pagina.

KozijnPlan is de hele zomer GEOPEND!

Bij KozijnPlan staan we het hele jaar door klaar voor onze klanten! We begrijpen dat de vakantieperiode voor u het ideale moment is om over de renovatie van uw woning na te denken.
Tijdens de bouwvakantie maken we u het extra aantrekkelijk, ook u kan direct beginnen met besparen! Tijdens onze speciale Zomeractie wordt uw woning al voorzien van nieuwe ramen, deuren en kozijnen vanaf €39,- per maand!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur op 088-6001300. Bel direct en profiteer ook! Zijn we er niet? Dan kunt u altijd een contactformulier invullen.

kunststof kozijnen

Verdien vandaag 250 euro!

Heeft u een nieuwe klant voor ons? Dan hebben wij geld voor u!

Verdien veel geld bij elke een nieuwe klant die u aanbrengt!

Wij zijn erg blij als u ons van harte aanbeveeld bij uw buren, kennissen en familie. We drukken deze waardering graag uit in geld - voor u ook leuk natuurlijk.

Aan deze actie zijn natuurlijk voorwaarden verbonden en deze hebben we zo duidelijk mogelijk op de actie pagina uitgelegd.

Lees alles over deze actie en ga vandaag nog op zoek naar een nieuwe klant voor ons!

Subsidie voor kunststof kozijnen ook in 2017

Bij het aanschaffen van nieuwe kunststof kozijnen is er een flinke subsidie die u kunt aanvragen, deze regeling heet "Subsidie energiebesparing eigen huis". Hier komt u voor in aanmerking als u minimaal twee energiebesparende maatregelen treft en aan een minimum aan isolatiewaarde en oppervlakte voldoet.

Subsidieregeling verruimd in 2017

Deze regeling loopt nu langer door tot 31 December 2018. Daarnaast is er voor nieuwe aanvragen een maximum gesteld van €20.000,- per woning. U krijgt met deze subsidie ongeveer twintig proicent van uw investering terug en dat is een hele mooie besparing. Het potje dat beschikbaar is voor de eerste ronde is snel op aan het raken - mocht u hier dus gebruik van willen maken dan moet u er tijdig bij zijn. De eerste ronde loopt tot 1 januari 2018 en het budget hiervoor is voor huis eigenaren €35.700.000 en daarvan is op 9 januari 2017 al €23.307.931 geclaimd!

Welke maatregelen vallen onder deze regeling?

Om in aanmerking te komen voor deze subsidie dient u tenminste twee van de volgende maatregelen te treffen

 • Spouwmuurisolatie
 • Gevelisolatie
 • Dakisolatie
 • Vloerisolatie en/of bodemisolatie
 • Hoogrendementsglas

Neem contact op en profiteer nu nog van de KozijnPlan bespaaractie!

Wat zijn de minimale eisen?

Hieronder ziet u een tabel met een overzichtje, deze is direct overgenomen van de site van de RVO

Zoals u ziet krijgt u een behoorlijk bedrag per viekante meter terug!

De subsidie aanvragen

Uiteraard kost het wat moeite om dit te regelen maar in het stappenplan voor de aanvraag wordt het allemaal uitgelegd, deze kunt u hier downloaden. We hebben ons best gedaan om alles zo goed mogelijk hier samen te vatten maar u kunt hier natuurlijk geen rechten aan ontlenen. U kunt alle voorwaarden lezen op de site van de RVO.

Voor aanvullende informatie en een speciale aanbieding op maat neemt u contact met ons op

Bron:
http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/subsidie-energiebesparing-eigen-huis/eigenaar-bewoners/welke-maatregelen-kan-ik-nemen/energiebesparende-maatregelen
http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/subsidie-energiebesparing-eigen-huis

Nu tot €3500,- korting op de renovatie van uw hele woning!

Tijdelijke aanbieding!!

De dagen worden weer langer en de temperatuur loopt op. Dit is het moment om na te denken over het renoveren van uw woning. KozijnPlan denkt natuurlijk met u mee, daarom bieden we onze klanten een speciale renovatiekorting! U ontvangt tijdelijk tot €3500,- korting op de renovatie van uw hele woning. Zijn uw oude kozijnen en deuren ook aan vervanging toe en wilt u er lekker comfortabel bij zitten deze zomer?

Neem dan nu contact op voor een vrijblijvende offerte en profiteer vandaag nog van onze aanbieding! Of bel ons direct op 088-6001300

kunststof kozijnen besparing

Top Verkopers Gezocht!

KozijnPlan zoekt jou!

KozijnPlan is sinds jaar en dag de kunststof gevelrenovatiespecialist van Nederland. Door onze jarenlange ervaring in de kunststof kozijnenbranche weten we als geen ander hoe we een woning optimaal renoveren.

Functie

Als verkoper in de buitendienst adviseert u over de mogelijkheden en de montage van onze producten betreffende de renovatie van woningen. Tijdens dit adviesgesprek zal de verkoper een visuele inspectie uitvoeren om vervolgens een scherpe prijs op maat te geven. Een rijbewijs is noodzakelijk bij het uitoefenen van deze functie, we werken namelijk door heel Nederland. Ervaring in de verkoop is een pre.

Wat verwachten wij van jou

Wij verwachten dat jij als adviseur niet op je mond bent gevallen, goed met mensen om kan gaan en er representatief uit ziet volgens de normen van KozijnPlan. Doordat je affiniteit met kunststof gevelproducten hebt, kan jij een klant alles vertellen over de voordelen van onze producten. Bij elke klant is het weer je doel om het maximale uit een afspraak te halen en de order te sluiten!

Wat bieden wij jou

KozijnPlan biedt goede secundaire voorwaarden, waaronder een auto van de zaak en een interne opleiding om de fijne kneepjes van het vak te leren. Daarnaast biedt KozijnPlan een goed salaris en een zeer aantrekkelijke provisieregeling aan!

Stuur je C.V. + korte motivatie naar info@kozijnplan.nl, we hopen je binnenkort te spreken!

 

Verdien tweehonderdvijftig euro

Heeft u een nieuwe klant voor ons? Dan hebben wij geld voor u!

Verdien geld voor een nieuwe klant

Wij zijn erg blij als u ons van harte aanbeveeld bij uw buren, kennissen en familie. We drukken deze waardering graag uit in geld - voor u ook leuk natuurlijk.

geld weggooien door ongeisoleerde woning

Aan deze actie zijn natuurlijk voorwaarden verbonden en deze hebben we zo duidelijk mogelijk op de actie pagina uitgelegd.

Lees alles over deze actie en ga vandaag nog op zoek naar een nieuwe klant voor ons!

Renovatie tip bij kozijnen vervangen

Bij de renovatie van uw woning is het belangrijk om het hele proces goed op een rijtje te zetten en in de juiste volgorde uit te gaan voeren. Zo voorkomt u onnodige schade aan reeds uitgevoerd werk. 

Stucwerk, plafonds, vloeren en trappen
Bij de montage moeten uw nieuwe kozijnen op de plek worden gebracht, het is zeer waarschijnlijk dat er daarvoor delen door de woning moeten worden vervoerd. Uiteraard doen onze monteurs hun uiterste best om te voorkomen dat er schade ontstaat aan bijvoorbeeld uw stucwerk of behang maar een ongeluk zit ine een klein hoekje. Het zijn immers ook mensen.

Eerst kozijnen vervangen, daarna de rest
De enige manier om zeker te weten dat de wanden, vloer en plafonds niet worden beschadigd is om de kozijnen als eerste te vervangen. Zo wordt voorkomen dat het gedane werk wordt beschadigd. Vervangt u alleen de kozijnen? Geen nood, we doen echt heel erg ons best om niets te beschadigen maar als u toch nog aan het plannen bent raden wij u deze volgorde aan.

 • Van buiten naar binnen, dus eerst de kozijnen en daarna het binnen werk
 • Van boven naar beneden, dus na de kozijnen eerst het plafond, dan​ de wanden, dan de vloer
openslaande deuren

Subsidiepot raakt op!

Nog geen energiebesparende subsidie?

energiebesparing kunststof kozijnen

Heeft u nog geen subsidie aangevraagd voorr energiebesparende maatregelen? Wees er dan snel bij! De landelijke energie subsidieregeling raakt op. Iedereen die nog wil profiteren van de subsidieregeling van de overheid kan dit nu nog doen. Deze subsidie kan elke woningeigenaar in Nederland krijgen bij het nemen van twee energiebesparende maatregelen. Eén van die maatregelen, waarbij u zowel kunt profiteren van de subsidie als van een besparing op uw energierekening is kunststof kozijnen.

Deze subsidieregeling is erg populair bij woningeigenaren, de laatste maanden is er een loop geweest op deze regeling. De aanvragen zijn binnengestroomd bij de Rijksoverheid. Het budget van €20,5 miljoen euro zal zeer snel op raken. Maak nu nog gebruik van deze subsidieregeling en profiteer!

Wees er snel bij en u kunt nog profiteren van 20% retour op uw kosten bij het inzetten van twee isolerende maatregelen. Vergeet niet de subsidie aan te vragen voordat u de maatregelen gaat toepassen. Bekijk onze kunststof kozijnen en pak die korting!

Kunststof kozijnen prijzen

Prijsoverzicht kunststof kozijnen
Elke verbetering aan uw woning is een mooie investering, het huis wordt immers meer waard èn u heeft er plezier en comfort van. Vooral energiebesparende maatregelen zijn heel aantrekkelijk want naast dat uw huis meer waard wordt bespaart u ook nog eens elke maand geld. Dat is dubbel terugverdienen. De meeste mensen hebben zulke bedragen echter niet zo liggen en willen het liefst per maand hun investering betalen. En bij kozijnplan kan dat. Maar wat is daarvan de prijs? Hier een handig overzicht. U kunt ons tijdens kantooruren ook direct bellen op 088-6001300.

Kozijnen inclusief montage
U krijgt compleet gemonteerde en afgewerkte kozijnen inclusief vensterbanken voor een bedrag vanaf:

 • Dakkapel renoveren / nieuwe dakkapel compleet vanaf €15,- per maand
 • Kozijnen voor het hele huis inclusief HR++ glas compleet vanaf €39,- per maand
 • Schuifpui / openslaande deuren vanaf €15,- per maand

Wanneer kozijnen vervangen?
Als u nog houten kozijnen heeft of als u nog ouderwets enkel of dubbel glas heeft. De maandelijkse besparing is dan zodanig dat het rendement dat u dan haalt met uw investering hoger is dan wanneer u gaat sparen op de bank. U bespaart met kunststof kozijnen namelijk niet alleen op het stoken maar ook op de schilder en dat loopt in de honderden euro’s per jaar.

Wat kosten kunststof kozijnen? 
Kunststof kozijnen zijn er in verschillende prijsklassen en de kosten lopen hierdoor sterk uiteen. U wilt natuurlijk de prijzen vergelijken en een goede aankoop doen, wij helpen u graag hierbij. Dit is waar u zeker op moet letten:

Waar hangen de kosten van een kozijn van af?
Het gebruikte profiel is hierin een hele belangrijke factor, het profiel is de basis waaruit het hele kozijn is opgebouwd. Een dun profieltje is een stuk goedkoper dan een stevig Veka kozijnprofiel en dit ziet u dan ook terug in de veiligheid en de levensduur. Een van de a-merken is Veka, het duitse topmerk dat al heel lang erg goede kozijnprofielen levert. Maar ook Schuco is terecht heel populair. Deze profielen hebben goede luchtkamers en zijn versterkt met een stalen profiel waardoor de sterkte en stijfheid jarenlang gewaarborgd worden. Goedkope kozijnen hebben dit gewoonweg niet.

kozijnplan betaalplan

Hoe goed is het gebruikte glas?
Het glas moet natuurlijk ook goed zijn en ook daar zijn er grote verschillen. Wij leveren bij voorkeur het super isolerende HR++ glas van 24mm dik. Deze is gevuld met een edelgas en voorzien van een warmtewerende folie binnen in waardoor de warmte binnen en de kou buiten blijft dankzij de hoge isolatiewaarde. Dit glas is dus erg goed terwijl de prijs heel redelijk is. Goedkope ramen zijn dunner, gaan eerder lekken en isoleren minder goed, zeker in de loop der jaren.

Hang- en sluitwerk
De vulling van het kozijn is een term die gebruikt wordt om aan te geven welk hang en sluitwerk er wordt gebruikt. Daarin zijn ook grote verschillend en hoewel je daar niet de hele dag tegenaan kijkt is dit wel een heel belangrijk onderdeel van het geheel. Dit is namelijk datgene wat het raam dicht moet houden tegen de tocht zodat de beoogde isolatiewaardes gehaald worden, jaren lang! En natuurlijk moeten andere ongewenste elementen ook buiten worden gehouden. Wij leveren onze kozijnen daarom altijd met hang en sluitwerk met minimaal twee sterren SKG, zwaar inbraakwerend.

Garantie op de kozijnen en de service
De garantie is een punt waar u maximale zekerheid wenst en wij staan zo vierkant achter ons product en de uitstekende montage dat wij 10 + 10 jaar garantie geven. De service is uitstekend, wij doen er echt alles aan om van u een tevreden klant te maken. Wij regelen dan ook alles voor u en als u een keer vragen heeft dan kunt u altijd bij ons terecht. En we gaan pas bij u weg als alles netjes is afgewerkt inclusief vensterbanken.
Wij zijn dus niet de goedkoopste omdat we uitsluitend topkwaliteit leveren, wel is het bij ons mogelijk om de kozijnen met een maandelijkse betaling te voldoen. Zo bent u voordelig uit en kunt u al snel beginnen met besparen op uw kosten. Zo is het vaak gunstiger om nu te investeren dan om eerst het hele bedrag bij elkaar te sparen.

Onze adviseur komt graag bij u langs om samen met u naar de mogelijkheden te kijken, belt u tijdens kantooruren 088-6001300. Hij kan voor u gratis en vrijblijvend een offerte opstellen en precies uitrekenen wat uw renovatie gaat kosten. Zonder verrassingen achteraf.

30% minder energieverbruik in 2030

Wees geen dief van uw eigen portomonnee en doe mee!

energiebesparing kunststof kozijnen

De Europese Commissie heeft als doel gesteld in 2030 het energieverbruik tot 30% verder terug te dringen. Dit is 3%  meer dan de wat de Europese Commissie in 2014 als doelstelling had. Hiermee heeft Europa als doel een wereldwijde voortrekker te blijven op het gebied van schone en duurzame energie.

Wilt u hier ook aan bijdragen? Dat kan! Denk bijvoorbeeld aan kunststof kozijnen van VEKA of Schüco, die beschikken over isolerende luchtkamers en HR++ glas. De kozijnen zijn van hoogwaardige kwaliteit en isoleren uitstekend. Door deze isolatie verbruikt u minder energie, wat uiteraard beter is voor het milieu. Daarnaast bespaart u ook op uw energierekening. Wees geen dief van uw eigen portemonnee en doe mee!

6500ste PKVW-certificaat

Is uw woning veilig?

6 december wordt het 6.500st PKVW-certificaat uitgereikt in Utrecht! Het certificaat wordt door woningcorporaties, gevestigd in Utrecht uitgereikt. De woningcorporaties hebben zich ingezet voor de renovatie van de woningen, waarbij ze onder andere inbraakwerend hang- en sluitwerk hebben laten plaatsen. Net als onze kunststof kozijnen, helpen inbraakwerend hang- en sluitwerk mee om woningen extra veilig te maken tijdens de donkere dagen.

politiekeurmerk veilig wonen

Is uw woning wel veilig?

 • Voldoet uw woning aan de PKVW eisen?
 • Sluiten ramen en deuren goed af?
 • Beschikt al het hang- en sluitwerk over het SKG logo?
 • Zijn de ramen en deuren nog in goede staat?
 • Beschikt uw woning over HR++ glas?

Heeft u op meerdere vragen “nee” geantwoord, woont u in een hoekhuis of vinden er bij u in de buurt regelmatig inbraken plaats? Kijk wat wij op het gebied van veiligheid voor u kunnen betekenen.

Opbrengst van isolatie wordt onderschat!

Opbrengst woningisolatie onderschat

De opbrengst van isolatie, dat bijvoorbeeld mogelijk is door kunststof kozijnen te plaatsen, wordt onderschat. Milieu Centraal heeft onderzoek gedaan onder huiseigenaren van Nederland. Hieruit is gebleken dat 60 tot 70 procent de opbrengst van isolatie te laag inschat. Het isoleren van de woning kan enorm schelen op uw jaarlijks energiefactuur.

Goed voornemen

In het begin van het nieuwe jaar kunt u uiteraard vast starten met het goede voornemen om geen geld meer weg te gooien door een ongeïsoleerde woning. Dit kunt u nu samen met KozijnPlan realiseren, door kunststof kozijnen te laten plaatsen in uw woning zal er namelijk geen koude lucht meer naar binnen stromen. Geen kieren en gaten meer. Begin uw jaar goed en vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

geld weggooien door ongeisoleerde woning

Dé voordelen van een dakkapel!

Veel mensen kiezen voor een uitbouw in de vorm van een dakkapel, maar waarom? We hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet!

1. Extra ruimte

Een kunststof dakkapel creëert extra ruimte binnen uw woning. Het komt vaak voor dat een zolder ongebruikt blijft of als opslag wordt gebruikt, dit is natuurlijk zonde van de extra ruimte die een dakkapel te bieden heeft. Veelal lopen de daken schuin af, waardoor het niet bij elke woning mogelijk is om hier een volledig functionerende ruimte van te maken. Een dakkapel biedt hiertoe wél de mogelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan een extra ruime slaapkamer, kantoorruimte, hobbykamer of speelkamer met veel lichtinval.

renovatie dakkapel

2. Sfeer

De lichtinval zorgt voor extra sfeer van een dakkapel, het maakt de zolderkamer ruim, licht en fris. Daarnaast biedt het natuurlijk een mooi uitzicht. Geniet hierdoor van de zonsopgang of zonsondergang, maar ook van een met bladeren of sneeuw bedekte omgeving. De ruimte wordt met een dakkapel aangenaam gemaakt om te verblijven. Een dakkapel zorgt tevens voor een goede isolatie, waardoor het hier in de winter heerlijk warm is.

3. Uitstraling

Een dakkapel straalt openheid uit in verhouding tot een schuin lopend dak. Het creëert hiermee een open en ruime uitstraling van uw woning. De kleur is uiteraard ook van groot belang, de kleur van uw kozijnen is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Zo hebben wij talrijke mogelijkheden wat betreft kleur, waaronder houtnerfstructuur. Een goede afwerking zorgt voor een uitstraling die perfect aansluit bij uw woning.

4. Waardevermeerdering van uw woning

Het is een waardevermeerdering van uw woning, omdat een dakkapel extra ruimte, licht en openheid biedt. Wie wil er nou niet genieten van een ruimte extra kamer?

5. Materiaal

KozijnPlan plaatst kunststof dakkapellen, volledig bekleedt met kunststof boedelen, op deze wijze wordt de best mogelijke isolatiewaarde gecreëerd. Ook hebben wij de voorkeur om HR++ glas te plaatsen. Deze goede isolatie zorgt voor een zeer lange levensduur in combinatie met hoog comfort. De dakkapel wordt ter plekke, op authentieke wijze geplaatst, wat de beste manier van monteren is.

Wilt u ook zo graag genieten van alle voordelen van kunststof dakkapellen? Kijk dan gauw bij onze dakkapellen.  

De hypotheekrente stijgt!

Profiteer nu nog van de lage rente.

De hypotheekrente is historisch laag, maar de rente begint te stijgen! Enkele partijen, waaronder de Rabobank en Centraal Beheer hebben maandag voor het eerst sinds een lange tijd de hypotheekrente verhoogd. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de fiscale voordelen die het KozijnPlan Betaalplan voor u biedt.


kozijnplan betaalplan

 

 

 

 

 

 

 

Profiteer vandaag nog en kom nu nog alles te weten over de voordelen van de lage rentestand!

hypotheekrente stijging

 

 

 

 

 

 

Lees in de Volkskrant meer informatie over de rentestijging.

 

Persoonlijk Advies - Wij Zijn Geen Offertevergelijkingssite

Bij KozijnPlan staat u als klant centraal. Wij maken géén gebruik van offertevergelijkingssites die uw gegevens doorverkopen aan 5, 6 of meer kozijnenbedrijven.

Eén van onze kwaliteiten is dat u bij ons geen nummer bent maar nog steeds "Meneer of Mevrouw Jansen".

 

 

 

Alleen klasse-A kunststof kozijnen & deuren

KozijnPlan garandeert kwailteit. Onze VEKA topline kozijnen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die er bestaan.

De wanddikte van de profielen is 3.0mm met een tolerantie van 0.2mm.
Montage enkel op kunststof stelkozijnen
Inclusief afwerking binnen en buiten, zoals bijvoorbeeld vensterbanken en bijpassende horren
Slotjes op de ramen en PolitieKeurmerkVeiligWonen hang- en sluitwerk

Verzorgen onze gekwalificeerde montageteams het plaatsen voor u dan geven we 20 jaar garantie op product en montage.

 

 

 

Deze Week = Actie Week!

Zijn uw kozijnen ook nodig aan vervanging toe? Wilt u ook niet meer schuren en schilderen? Profiteer vandaag dan nog van onze kortingsactie! Wij leveren onderhoudsarme kunststof kozijnen voorzien van zeer isolerend HR++ glas. Vraag direct een gratis offerte aan.

 

Gegarandeerd de beste kwaliteit, service en montage!

KozijnPlan staat bekend als de kunststof kozijnen en deuren specialist van Nederland. In onze fabriek lopen verschillende productielijnen waar we alle bekende kozijnmerken kunnen lassen. Zoekt u kwaliteit en wilt u de zekerheid dat het hele proces door specialisten wordt verzorgd? Maakt u dan een vrijblijvende afspraak met de collega's van KozijnPlan! 

 • KozijnPlan voldoet aan alle bekende keurmerken
 • Montage door eigen monteurs
 • Dealer van de bekende merken
 • Volledige afwerking
 • Betalen in termijnen mogelijk
 • Service en garantie volgens de richtlijnen van het VKG keurmerk
kunststof kozijnen kopen

Afspraakmakers - Colporteurs - Door to door sellers gezocht!

Bij KozijnPlan zijn we altijd op zoek naar gedreven afspraakmakers - colporteurs - door to door sellers.

Wil jij onderdeel uitmaken van een groeiende organisatie en mee kunnen groeien met het bedrijf? Heb je ervaring in dit werk en ben je super gedreven?

Dan zoeken wij jou! Wij bieden extra bonussen, een auto van de zaak, goede secundaire voorwaarden en een gezellig en informeel team waarin je komt te werken

Bel 088-6001300 tijdens kantooruren of mail je c.v. + motivatie naar info@kozijnplan.nl

En misschien kan je morgen al beginnen bij je nieuwe baan!

 

 

Wist u dat u al een nieuwe dakkapel heeft vanaf €15,- per maand?

Tot het einde van het jaar kunt u nog gebruik maken van deze speciale actie! Via het bekende KozijnPlan betaalplan bent u al de trotse eigenaar van een kwaliteits dakkapel vanaf 15 ero per maand.

Om gebruik te maken deze aanbieding neemt u vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak.