Klassieke kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen voor een jaren dertig woning zijn er tegenwoordig ook, onze klassieke kozijnen zijn daar uitermate geschikt voor. Met een houtnerf effect zijn ze nauwelijks van hout te onderscheiden en u kunt kiezen uit meer dan 33 kleuren. Ook glas in lood ramen in de bovenlichten kunnen behouden blijven of worden nagemaakt in dubbel glas. Kortom - de authentieke uitstraling van uw woning blijft behouden en u krijgt uitstekende isolatie met HR++ glas in klassieke kunststof kozijnen.

Jaren 30 woning
Deze huizen staan bekend om de kwaliteit en ruimte, ze zijn zeer degelijk gebouwd. Ze hebben over het algemeen een ruime woonkamer met een aparte keuken en grote slaapkamers. Kenmerkend is ook het gebruik van een erker. Isolatie deden ze nog niet aan in de jaren dertig dus als u geen maatregelen treft dan betaalt u veel voor het stoken.

Kozijnen voor een jaren dertig huis
Houten kozijnen hebben een beperkte levensduur en vergen veel onderhoud - ze moeten immers regelmatig worden geschilderd. Ook in het stoken zult u merken dat de originele houten kozijnen met enkel glas niet goed isoleren. Een klassiek kunststof kozijn is dan een uitstekende oplossing. U bespaart voortaan honderden guldens, sorry - euro’s op het stoken en geniet vele jaren van het comfort en gebruiksgemak.

Rekening houden met de constructie
Bij oudere huizen zijn de kozijnen soms onderdeel van de dragende constructie, dit kan niet zomaar worden uitgebroken. Vaak moet in zo’n geval het dragende deel worden behouden. Daarom komt er bij het inmeten een bouwtechnisch expert bij u om het geheel te beoordelen en om samen met u de beste en mooiste oplossing te kiezen.

Wil u gratis en vrijblijvend advies voor de renovatie van uw kozijnen? Vul dan het onderstaande formulier in en maak gebruik van onze direct besparen actie!

Ik wil graag gratis informatie over de volgende producten: