Kunststof kozijnen subsidie aanvragen

Bent u van plan om kunststof kozijnen aan te schaffen daarvoor subsidie aan te vragen? Wij helpen u graag op weg met meer informatie over kunststof kozijnen subsidie aanvragen. Want voor welke kunststof kozijnen kan er subsidie aangevraagd worden, wanneer kan de aanvraag gedaan worden en hoe gaat de aanvraag in zijn werk? U leest het hieronder.

Voordat u kunststof kozijnen subsidie gaat aanvragen

Heeft u een subsidie gevonden waar u gebruik van wilt maken, bijvoorbeeld de Investeringssubsidie Duurzame energie en Energiebesparing (ISDE)? Dan is het belangrijk om eerst de voorwaarden goed door te nemen voordat u de kozijnen daadwerkelijk aanschaft. Het zou natuurlijk zonde zijn als u voor de door u uitgekozen kunststof kozijnen geen subsidie kunt aanvragen. Vóór uw aankoop kunt u dan ook altijd nog even bij het bedrijf waar u de kozijnen koopt navragen of de betreffende kozijnen en het bijbehorende glas in aanmerking komen.

De subsidies hebben vaak betrekking op verduurzaming en een verbetering van de isolatie dus kies in ieder geval altijd voor goed isolerende kozijnen. Om in aanmerking te komen voor kunststof kozijnen subsidie geldt in de meeste gevallen dan ook dat de kozijnen én het glas aan een bepaalde isolatiewaarde moeten voldoen. Voor de meeste subsidies zal dit een isolatiewaarde rond de 1,1 of lager moeten zijn. 

De aanvraag

Als u er zeker van bent dat u voor uw kunststof kozijnen subsidie kunt aanvragen, kunt u tot koop overgaan. Daarna is het tijd om de subsidie aanvraag in te dienen. Dit gaat vrijwel altijd volledig digitaal en kan vaak pas nádat de kozijnen zijn geplaatst. Tijdens de aanvraag zult u verschillende specificaties over de kozijnen en het glas moeten vermelden. Deze kunt u opvragen bij het bedrijf waar u de kozijnen heeft gekocht.  

Wilt u een stappenplan? Kijk dan op de website van de subsidieverstrekker. Voor het aanvragen van de ISDE subsidie kunt u het stappenplan bekijken op de website van de RVO

Na de aanvraag

Als u alle gegevens correct heeft ingevuld kunt u de aanvraag indienen. De subsidieverstrekker zal er naar gaan kijken en indien alles voldoet aan de voorwaarden zult u het subsidiebedrag ontvangen. Zo geniet u dus extra voordelig van uw nieuwe kunststof kozijnen! Heeft u het geld even niet voorhanden, maar wilt u wel graag nieuwe kunststof kozijnen waarvoor u subsidie kunt aanvragen? Dan is ons betaalplan de oplossing! U heeft dan al voor een klein bedrag per maand nieuwe kunststof kozijnen.

Kiest u ook voor kunststof kozijnen waarvoor u subsidie kunt aanvragen?

Wilt u ook graag kunststof kozijnen subsidie aanvragen en bent u nog op zoek naar geschikte kozijnen? Dan zijn kunststof kozijnen van KozijnPlan een uitstekende keuze! Met onze kunststof kozijnen van de topmerken Schüco en Veka bent u verzekerd van topkwaliteit en uitstekende isolatiewaardes. Dankzij de montage door onze vakkundige monteurs weet u zeker dat alles goed geplaatst is en u jarenlang onbezorgd kunt genieten van de vele voordelen. We geven dan ook niet voor niets 20 jaar garantie!

Neem contact met op met KozijnPlan!

Vul het contactformulier in en we nemen contact met u op om u meer informatie te geven of om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat in te plannen met een van onze adviseurs. 
 

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

9 Jun

Bent u van plan om nieuwe kunststof kozijnen aan te schaffen?

19 May

Heeft uw woning nog oude ramen, deuren en kozijnen? Het is hoog tijd om daar verandering in te brengen!