Wil je met ons in contact komen?

  Dakkapel renoveren of vervangen?

  Heeft uw huidige dakkapel zijn beste tijd gehad? Hoog tijd voor een nieuwe dakkapel. Of toch niet? Het vervangen van een bestaande dakkapel door een nieuwe is niet altijd noodzakelijk. Een dakkapel renovatie is vaak ook mogelijk én veel gunstiger voor uw portemonnee.

  Scroll verder

  Dakkapel renoveren: wat wordt er gerenoveerd?

  Als u een dakkapel laat renoveren wordt altijd geprobeerd om de constructie her te gebruiken, verder wordt de hele dakkapel vervangen. Op deze manier profiteert u optimaal van uw vernieuwde dakkapel.

  Dakkapel renovatie:

  • De oude kozijnen worden vervangen door kunststof kozijnen van topkwaliteit.
  • Nieuw glas: HR++ glas, 24 tot 29 mm dik.
  • Nieuwe zijwangen van Keralit.
  • Nieuwe boeidelen.
  • Vernieuwing van de afdichting.
  • Afwerking met o.a. hang- en sluitwerk.

  De voordelen van een dakkapel renovatie

  1. Uitstekende isolatie

  Kunststof kozijnen, Keralit en HR++ glas beschikken over uitstekende isolatiewaardes. Door het gebruik van deze materialen zult u genieten van een sterk verbeterde isolatie. Niet alleen fijn voor u, maar natuurlijk ook voor uw portemonnee! Dat is wel zo fijn in tijden dat de energieprijzen alleen maar hoger worden.

  2. Onderhoudsvriendelijk

  Dankzij de nieuwe kunststof kozijnen en zijwangen ziet uw dakkapel er weer fris, schoon en nieuw uit. Doordat kunststof onderhoudsvriendelijk is, zult u hier ook jarenlang plezier van hebben. U bespaart flink op het onderhoud.

  3. Heel betaalbaar

  Omdat de constructie in veel gevallen hergebruikt kan worden, is een dakkapel renovatie heel betaalbaar.

  4. 20 jaar garantie

  En denkt u nu dat u met een renovatie na een aantal jaar alweer toe bent aan een nieuwe dakkapel (renovatie)? Zeker niet! Wij geven 20 jaar garantie op ons product en de montage.

  En wat kost een dakkapel renovatie?

  Onze adviseurs geven u graag antwoord op deze vraag. Het is altijd erg lastig om een globale prijs te geven, aangezien elke dakkapel en elke situatie anders is. Om deze reden werken we dan ook altijd met een aanbieding op maat. Ons klant contact center kijkt graag met u mee naar de mogelijkheden en plant indien gewenst een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze adviseurs.

  Hoe maak ik een keuze tussen dakkapel renoveren of vervangen?

  Om een goede keuze te maken tussen deze twee opties kunt het beste advies inwinnen bij een professional over uw specifieke situatie en de voor- en nadelen tegen elkaar afwegen. Elke dakkapel is namelijk anders en brengt andere voor- en nadelen met zich mee voor de twee opties. In de meeste gevallen is een dakkapel renovatie een mogelijkheid en het grootste voordeel daarbij is de prijs. Deze zal namelijk een stuk lager liggen dan de prijs voor een nieuwe dakkapel.

  Dakkapel laten renoveren door KozijnPlan

  We voeren uw dakkapelrenovatie graag voor u uit als u ook minimaal twee andere elementen in de stenen gevel van uw woning renoveert. Overweegt u een dakkapelrenovatie en wilt u graag advies inwinnen over de mogelijkheden? Of wilt u een aanbieding op maat voor uw renovatieproject? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder! Hiervoor kunt u ons contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen via 088 600 1300 .

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico