Wil je met ons in contact komen?

  Disclaimer

  Inhoud

  Bij KozijnPlan doen we ons uiterste best om betrouwbare, accurate en actuele informatie op onze website te verstrekken. Er kan echter geen garantie worden gegeven over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de informatie op deze site. Als we op de hoogte zijn van foutieve of niet actuele informatie op onze website, passen we dit aan. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de verstrekte informatie op onze website.

  Indien je vragen of opmerkingen hebt over de inhoud van onze website kun je hiervoor contact opnemen via info@kozijnplan.nl.

  Externe links

  Op onze website verwijzen wij door middel van hyperlinks door naar externe websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacy beleid van deze externe websites.

  Copyright

  KozijnPlan behoudt zich het auteursrecht op deze website voor. Zonder onze uitdrukkelijke toestemming is niet toegestaan om de informatie, afbeeldingen, video’s of ander materiaal van onze website te kopiëren, verspreiden of op een andere manier te gebruiken of misbruiken.

  Privacy

  KozijnPlan verwerkt persoonsgegevens in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Persoonsgegevens worden uitsluitend verwerkt voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld of voor doeleinden die daarmee verenigbaar zijn.

  Voor meer informatie over ons privacybeleid verwijzen we je graag naar de privacyverklaring van KozijnPlan.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico