Wil je met ons in contact komen?

  Over ons

  Kunststof kozijnen mogelijk maken voor iedereen. Dat is wat wij willen. En daarom hebben wij KozijnPlan in het leven geroepen. Daarmee bieden we de oplossing om kunststof kozijnen, ramen en deuren maandelijks te betalen. Zodat iedereen zorgeloos kan genieten van meer wooncomfort.

  Scroll verder

  Wij zijn er voor onze klanten en doen net dat stapje extra. Niet alleen door de mogelijkheid aan te bieden voor maandelijks betalen, maar ook in de vorm van persoonlijk advies op maat, ontzorgen en zekerheid bieden. Zo heb je altijd persoonlijk contact met één van onze professionele adviseurs en verzorgen we altijd de montage en afwerking voor jou. Hierdoor kunnen wij 20 jaar service en garantie bieden.

  Samen sterker met Benitech Kozijnen

  Dankzij onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we jouw woning moeten renoveren met kunststof kozijnen, ramen en/of deuren. We hebben inmiddels dan ook vele referenties door heel Nederland met tevreden klanten. Sinds 2019 maakt KozijnPlan onderdeel uit van Benitech Kozijnen. Een gevestigde speler in de markt met meer dan 10 jaar ervaring en bewezen professionaliteit. Samen met Benitech Kozijnen stellen we de klant centraal en staan we garant voor kwaliteit.

  Meer weten over Benitech?

  Wij staan voor u klaar!

  Heeft u een vraag? Wilt u meer informatie? Of heeft u interesse in een adviesgesprek op maat bij u thuis? Neem gerust contact met ons op.

  Contact
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico