Kozijnplan bespaaractie

U bespaart nu direct €3500,- bij renovatie van de hele woning. U zit er comfortabel en veilig bij en betaalt uw nieuwe kozijnen pas na montage of via een vast maandbedrag. Tijdens de warme dagen houdt u het heerlijk koel in huis, in de Winter zorgt de optimale isolatie juist voor een warm en behagelijk gevoel.

Maak deze week nog gebruik van onze actie

Neemt u nu contact met ons op en maak een gratis, vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Hij zal uw wensen met u bespreken en kan een offerte op maat maken. Hij kan u ook direct vertellen hoeveel u bespaart op uw aankoop, dit loopt al snel op tot vijfendertig honderd euro. Dat is bij renovatie van de hele woning maar geen zorgen, ook als u niet alle kozijnen wil vervangen krijgt u een fikse korting.

Niet sparen maar besparen!

We hebben het al vaker gezegd, het loont zich om uw oude kozijnen te vervangen en via kozijnplan te betalen. U bespaart op het onderhoud en de stookkosten, daarmee bespaart u wel €83 per maand. Dan hebben we het nog niet eens over het wooncomfort en het gemak. Nooit meer schilderen maar genieten van een lekker warm huis. Daarom adviseren wij kozijnplan - begin vandaag nog met besparen!

Geen aanbetaling, al vanaf €39,- per maand

Wij van kozijnplan regelen alles rond de plaatsing van uw nieuwe kozijnen, u hoeft zelf bijna niets te doen. De kozijnen worden netjes afgewerkt compleet met vensterbanken en we ruimen de rommel op. U betaalt pas na de levering en hoeft geen aanbetaling te doen. Via het KozijnPlan BetaalPlan heeft u uw woning al gerenoveerd vanaf €39,- per maand!

En heeft u vragen? Dan kunt u ons gewoon bellen op 088 6001300, al meer dan 10 jaar of u vult het contactformulier in dan bellen we u.

Bij renovatie van de gehele woning krijgt u een korting van €3500,- Vervangt u niet alle kozijnen? Onze adviseur zal u vrijblijvend voorrekenen hoeveel uw korting is!

Ik wil graag gratis informatie over de volgende producten:

Keuze
Naam
Plaats

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

7 Jul

Ook bij KozijnPlan staat de zomervakantie voor de deur en dat betekent dat we aangepaste openingstijden hanteren.

19 Jun

Roeden kunnen een perfecte aanvulling zijn voor uw nieuwe

9 Jun

Wilt u geld lenen voor kozijnen omdat u zelf het geld niet heeft? Heel begrijpelijk!