Wil je met ons in contact komen?

  Kozijnplan bespaaractie

  Je bespaart nu direct €3500,- bij renovatie van de hele woning. Je zit er comfortabel en veilig bij én betaalt jouw nieuwe kozijnen pas na montage of via een vast maandbedrag. Tijdens de warme dagen houd je het heerlijk koel in huis en in de winter zorgt de optimale isolatie juist voor een warm en behaaglijk gevoel.

  Maak deze week nog gebruik van onze actie

  Neem nu contact met ons op en maak een gratis, vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Hij zal jouw wensen met je bespreken en kan een offerte op maat maken. Hij kan je ook direct vertellen hoeveel je bespaart op jouw aankoop. Dit loopt al snel op tot €3.500! Dat is bij renovatie van de hele woning, maar geen zorgen. Ook als je niet alle kozijnen wil vervangen krijg je een fikse korting.

  Niet sparen, maar besparen!

  We hebben het al vaker gezegd, het loont zich om jouw oude kozijnen te vervangen en via ons KozijnPlan te betalen. Je bespaart tot wel €83 per maand op het onderhoud en de stookkosten. Dan hebben we het nog niet eens over het wooncomfort en het gemak. Nooit meer schilderen, maar genieten van een lekker warm huis. Daarom adviseren wij ons KozijnPlan - begin vandaag nog met besparen!

  Geen aanbetaling, al vanaf €49,- per maand

  Wij van Kozijnplan regelen alles rond de plaatsing van jouw nieuwe kozijnen, je hoeft zelf bijna niets te doen. De kozijnen worden netjes afgewerkt compleet met vensterbanken en we ruimen de rommel op. Je betaalt pas na de levering en hoeft géén aanbetaling te doen. Via het KozijnPlan betaalplan heb je jouw woning al gerenoveerd vanaf €49,- per maand!

  En heb je vragen? Dan kan je ons gewoon bellen op 088 6001300, al meer dan 10 jaar of je vult het contactformulier in, dan bellen we jou.

  Bij renovatie van de gehele woning krijg je een korting van €3.500,-

  Vervangt je niet alle kozijnen? Onze adviseur zal je vrijblijvend voorrekenen hoeveel jouw korting is!

  Profiteren van de KozijnPlan bespaaractie!

  Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico