Wil je met ons in contact komen?

  KozijnPlan folders online bekijken

  Wilt u meer informatie over een bepaald soort Veka kunststof kozijn, over het aanbod voordeuren of over een schuifpui? In onze folders vindt u hier uitgebreide informatie over. Een overzicht van deze folders kunt u ook eenvoudig online via de website van Benitech Kozijnen bekijken (KozijnPlan is onderdeel van Benitech Kozijnen).

  Topkwaliteit Veka kunststof kozijnen

  Veka kunststof kozijnen staan bekend om de uitstekende kwaliteit. Het nieuwste Veka Softline 82NL profiel is dan ook niet voor niets ons meest verkochte profiel. Dankzij onder andere een uitstekende warmte- en geluidsisolatie en een uitgebreid kleurenaanbod is de Veka Softline 82NL een uitstekende keuze.

  Folder: Veka Softline 82NL

  Een uitgebreid aanbod kunststof voordeuren

  De voordeur is het visitekaartje van uw woning en er is dan ook niets belangrijker dan een kunststof voordeur die voldoet aan ew wensen. In ons uitgebreide deurenaanbod vindt u altijd wel een passende voordeur. Het model, de kleur, wel of geen brievenbus en het glassoort: u bepaalt!

  Folder: kunststof voordeuren

  Kunststof schuifpui

  Met een kunststof schuifpui creëert u licht en ruimte in uw woning en betrekt u huis en tuin bij elkaar. Dankzij de uitstekende kwaliteit van de Vekaslide 82 schuifpui kunt u jarenlang genieten van uw kunststof schuifpui en bespaart u ook nog eens op de energiekosten.

  Folder: kunststof schuifpui

  Montage, service en garanties

  Bent u van plan om kunststof kozijnen, ramen en/of deuren van KozijnPlan aan te schaffen? Dan bent u natuurlijk ook benieuwd naar de montage, service en garanties. Wanneer u kunststof kozijnen van KozijnPlan aanschaft is dat altijd inclusief montage. Op deze manier kunnen we de kwaliteit waarborgen en u met een gerust hart 20 jaar garantie geven. Zodra u de order bij KozijnPlan heeft geplaatst, kan het inmeten en de montage gepland worden. Blijkt er na de montage toch nog iets te zijn wat onze aandacht verdiend? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen zodat we ernaar kunnen kijken.

  Folder: montage, service en garanties

  Persoonlijk contact voor meer informatie?

  Onze adviseurs staan voor u klaar! Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat kunnen zij u alles vertellen over onze producten en de mogelijkheden voor u. Na afloop ontvang u een aanbieding op maat. Wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 088 600 1300 of vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  We staan voor je klaar!

  Vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico