Wil je met ons in contact komen?

  Kunststof achterdeur

  Ze zeggen dat de voordeur het visitekaartje van uw woning is, maar in veel gevallen wordt de achterdeur vaker gebruikt. Ook met deze deur wilt u natuurlijk dus de perfecte uitstraling hebben. Met onze kunststof achterdeuren heeft u het goed voor elkaar: een uitstekende isolatiewaarde, duurzaam, veilig, onderhoudsvriendelijk én met een mooie uitstraling.

  Scroll verder

  Uw eigen kunststof achterdeur samenstellen

  Een achterdeur moet natuurlijk wel de juiste stijl hebben en passen bij uw woning. Hoe fijn is het dan als u uw eigen kunststof achterdeur kunt samenstellen? Dat begrijpen we bij KozijnPlan. In onze fabriek maken we uw kunststof achterdeuren volledig op maat. U heeft bij ons dan ook veel mogelijkheden.

  Kiest u bijvoorbeeld voor een kunststof achterdeur in de kleur antracietgrijs, staalblauw of zwart? En kiest u voor een kunststof achterdeur met bovenlicht en/of zijlicht(en)? En wat denkt u van het glas? Normaal glas of bijvoorbeeld Satinato glas voor wat meer privacy? En het allerbelangrijkste niet te vergeten: de indeling. Kiest u bijvoorbeeld voor een deur met alleen maar glas of voor glas aan de bovenkant en een paneel aan de onderkant?

  Dit zijn slechts een paar voorbeelden, maar u kunt natuurlijk veel meer kiezen. Onze adviseur kan u hiermee verder helpen en u alle opties uitleggen.

  Veiligheid en kwaliteit voorop

  Een mooie kunststof achterdeur is natuurlijk wel belangrijk, maar voor u als bewoner is veiligheid en kwaliteit net zo belangrijk. Met onze Veka of Scüco kunststof achterdeur hoeft u zich daar gelukkig geen zorgen over te maken. Onze deuren voldoen aan de richtlijnen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen en SKG**.

  Uw nieuwe kunststof achterdeur aanschaffen

  Meteen genieten van de voordelen van een kunststof achterdeur zonder dat u in één keer een groot bedrag kwijt bent? Ook voor onze kunststof achterdeuren heeft u natuurlijk de mogelijkheid om in termijnen te betalen.

  Bij KozijnPlan leveren en monteren we kunststof achterdeuren alleen in combinatie met minimaal twee andere elementen in de stenen gevel.

  De voordelen van kunststof deuren

  • Lange levensduur
  • Onderhoudsarm
  • Zwaar inbraakwerend
  • Super isolerend
  Gratis advies

  Is uw achterdeur aan vervanging toe?

  Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico