Wil je met ons in contact komen?

  Kunststof kozijnen schoonmaken

  Kunststof kozijnen maakt u schoon met water en zeep met een zachte spons. Spoel het eerst af met ruim water zodat u geen krassen door vuil en zand krijgt. Hardnekkig vuil kunt u weghalen door wat zeep op de spons te doen, dat aan te brengen en even in te laten trekken. Let op dat u het niet laat opdrogen! Neem het geheel dan af met ruim water zodat alle zeepresten weg zijn. Normaal gesproken kunt u bij het ramen lappen de kozijnen gewoon mee wassen.

  Scroll verder

  Welke zeep gebruiken voor kunststof kozijnen schoonmaken?

  Gebruik huishoudelijke, niet-schurende en niet-chloorhoudende reinigingsmiddelen.

  Wat niet gebruiken voor kunststof kozijnen schoonmaken?

  Gebruik nooit zuren, oplosmiddelen of schurende spullen. Een aantal voorbeelden van producten die nooit gebruikt mogen worden zijn een schuurspons, schuurpapier, Cif schuurmiddel, Vim schuurpoeder, tandpasta en autopoets.

  Sommige mensen gebruiken wel autoshampoo of brengen een laag was aan op de kozijnen, dit raden wij af. Op den duur bouwt er zich dan een restant vervuilde was op die er moeilijk af te krijgen is.

  Hoe krijg ik die zwarte strepen van mijn kozijnen af?

  De sleutel is hier om de kozijnen regelmatig schoon te maken zodat zich geen vuil vast kan zetten. Bij onze kozijnen zult u niet snel last van hebben van zwarte strepen. omdat wij grijze afdichtingsrubbers gebruiken waardoor streepvorming wordt voorkomen. Mocht er zich nu toch vuil en roet uit de lucht vastzetten op het kozijn, dan kunt u dit verwijderen met een zachte spons met zeep door het even in te laten trekken. Goed afspoelen met ruim water.

  Help, ik krijg mijn KozijnPlan kozijnen toch niet helemaal schoon

  Mocht u de kozijnen alsnog niet schoon kunnen krijgen, neemt u dan contact met ons op. We kijken of we u verder kunnen helpen. Want ook nadat u onze kozijnen heeft gekocht helpen we u verder.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico