Wil je met ons in contact komen?

  Maandelijks betalen

  Met ons KozijnPlan kunt u vanaf een klein bedrag per maand al genieten van nieuwe klasse A kunststof kozijnen, ramen en deuren. Of u nu alleen de voorzijde of achterzijde van uw woning of de hele woning wilt renoveren, het KozijnPlan is de perfecte oplossing.

  Nieuwe kunststof kozijnen al vanaf €49,- per maand

  Kunststof kozijnen zijn een mooie investering, maar het is een heel bedrag om in één keer te betalen. Ook hier biedt KozijnPlan de helpende hand met het KozijnPlan. Al vanaf €49,- per maand* kunt u beschikken over nieuwe kunststof kozijnen, ramen en deuren inclusief montage én 20 jaar garantie.

  Dit aantrekkelijke financieringsplan is specifiek toegespitst op uw verbouwing. Hierbij werken we uitsluitend samen met erkende adviseurs door het hele land zodat u zeker weet dat u een goed advies krijgt.

  Waarom maandelijks betalen?

  • fiscaal aftrekbaar;
  • goedkoper dan leasen;
  • mogelijkheid om eerder af te lossen.

  Waarom kiezen voor kunststof kozijnen van KozijnPlan?

  • uitsluitend gebruik van klasse A-merken;
  • kunststof kozijnen inclusief isolerend HR++ glas en volledige afwerking;
  • 20 jaar garantie;
  • persoonlijk advies;
  • landelijke service en montage.

  Top deal van 2023: tot wel €3500,- korting

  Daarnaast kunt u nu ook nog tijdelijk profiteren van de KozijnPlan Bespaaractie. Als u nu nieuwe kozijnen aanschaft voor uw gehele woning, ontvangt u €3.500,- korting! Ook bij het vervangen van een deel van de kozijnen kunt u profiteren van een fikse korting.

  Maak nu een afspraak!

  Geïnteresseerd in maandelijks betalen? Vul dan onderstaand formulier in of bel ons op 088 600 1300 voor een gratis afspraak en een gratis en vrijblijvende offerte op maat.

  * Let op, geld lenen kost geld.

  Kunststof kozijnen maandelijks betalen

  Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico