Wil je met ons in contact komen?

  Stijging energieprijzen: kies voor energiebesparing met kunststof kozijnen

  De energieprijzen waren nog nooit zo hoog en dat zult u gaan merken in uw portemonnee. Helaas is er niets te veranderen aan deze hoge prijzen en is energie besparen de enige manier om toch nog iets te kunnen doen aan die hoge energierekening. U kunt met kleine aanpassingen al energie besparen, maar met iets grotere aanpassingen kunt u zelfs heel veel energie besparen!

  Tips energiebesparing

  Energiebesparing kan al met hele simpele, kleine en goedkope oplossingen:

  • Verbruik minder warm water. Dit kan al door iets minder lang te douchen.
  • Kies voor ledverlichting en doe lampen in een kamer uit als u daar niet bent.
  • Voorkom sluipverbruik: laat apparaten niet in de stand-by stand staan, maar zet ze uit.
  • Doe tussendeuren dicht zodat de kachel niet onnodig ook andere ruimtes moet verwarmen.
  • Trek warmere kleding aan zodat de verwarming niet aan hoeft.

  Door bovenstaande tips toe te passen, zult u al een verschil merken in de energierekening. Het zijn simpele oplossingen, maar het vraagt vaak wel om een gedragsverandering.

  Kunststof kozijnen energiebesparing

  Wilt u echt veel energie besparen? Dan is het belangrijk om uw woning goed te isoleren. Veel mensen denken meteen aan dakisolatie of vloerisolatie, maar ook isolerende ramen, deuren en kozijnen dragen bij aan een goede isolatiewaarde van uw woning. Wist u bijvoorbeeld dat kunststof kozijnen met HR++ glas al kunnen zorgen voor een flinke energiebesparing? Zowel kunststof kozijnen als HR++ glas beschikken over uitstekende isolatiewaardes. Hierdoor hoeft u in de winter uw kachel minder vaak én minder hoog aan te zetten en kunt u toch genieten van een lekker warm huis.

  Nu tijdelijk subsidie voor kunststof kozijnen

  De overheid vind het belangrijk dat huizen goed geïsoleerd zijn en stimuleert daarom woningisolatie. Met de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) kunt u nu tijdelijk extra voordelig kunststof kozijnen aanschaffen.

  Start nu met besparen en betaal later

  Wilt u ook energie besparen, maar zijn kunststof kozijnen op dit moment een te grote uitgave? U kunt ook middels een betaalplan kunststof kozijnen aanschaffen! Bij KozijnPlan heeft u de mogelijkheid om uw kunststof kozijnen in termijnen te betalen. Zo bent u al vanaf €49,- per maand eigenaar van nieuwe kunststof kozijnen. Zo kunt u al direct profiteren van de voordelen van kunststof kozijnen en besparen op de hoge energierekening!

  Ik wil kunststof kozijnen voor energiebesparing!

  Onze kunststof kozijnen beschikken niet alleen over goede isolatiewaardes, ze zijn ook onderhoudsarm, hebben een lange levensduur en zijn inbraakwerend. We geven dan ook met een gerust hart 20 jaar garantie. Wilt u nieuwe kunststof kozijnen voor energiebesparing? Neem dan contact met ons op middels een contactformulier of bel ons tijdens kantooruren. We komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico