Wil je met ons in contact komen?

  Subsidie voor kunststof kozijnen in 2020

  Update: na 31 december 2020 kun je voor kunststof kozijnen subsidie niet meer terecht bij de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis, deze regeling is verlopen. In 2024 kun je terecht bij de ISDE (InvesteringsSubsidie Duurzame Energie).

  Bij het aanschaffen van kunststof kozijnen kun je in 2020 weer subsidie aanvragen via de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis.

  Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)

  De subsidie vanuit de SEEH loopt alweer enige tijd en is beschikbaar tot en met 31 december 2020. Je kunt in aanmerking komen voor deze subsidie als je minimaal twee energiebesparende maatregelen treft en aan een minimum aan isolatiewaarde en oppervlakte voldoet. De energiebesparende maatregelen die onder de SEEH vallen, zijn:

  • spouwmuurisolatie;
  • gevelisolatie;
  • dakisolatie;
  • vloerisolatie en/of bodemisolatie;
  • hoogrendementsglas;

  Daarnaast dien je zowel eigenaar als bewoner te zijn van de woning waarvoor je de maatregelen uitvoert. Voor de volledige voorwaarden kun je kijken op de website van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO).

  Beschikbaar budget

  Voor de SEEH is een budget van €84 miljoen ter beschikking gesteld. Hierbij geldt dat er een maximale subsidie van €10.000,- per woning uitgekeerd wordt. U krijgt met deze subsidie tot wel ongeveer 20% van uw investering terug en dat is een hele mooie besparing!

  Subsidie aanvragen

  Als je gebruik wil maken van de subsidie, kun je dit online aanvragen bij de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO) nadat de energiebesparende maatregelen zijn uitgevoerd.

  Koop jouw kunststof kozijnen bij KozijnPlan

  Kunststof kozijnen van KozijnPlan inclusief HR++ glas vallen ook onder de energiebesparende maatregelen. Met het aanschaffen van onze kunststof kozijnen en het uitvoeren van nog een andere energiebesparende maatregel kun je dus al aanspraak maken op de subsidie! Voor aanvullende informatie en een speciale aanbieding op maat kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of door te bellen.

  Neem contact op!

  Laat uw gegevens achter en we nemen contact met je op.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico