Subsidie voor kunststof kozijnen in 2021

Net als voorgaande jaren is er ook in 2021 weer subsidie beschikbaar voor isolerende kunststof kozijnen met isolerend HR-glas. Voor dit jaar kunt u de subsidie aanvragen via de ISDE: Investeringssubsidie Duurzame energie en Energiebesparing.

De Investeringssubsidie Duurzame energie en Energiebesparing (ISDE)

De ISDE is een subsidie vanuit de overheid die duurzamer wonen moet stimuleren. Deze subsidieregeling is al een langere periode beschikbaar, maar is pas sinds 2021 uitgebreid met subsidie voor isolatiemaatregelen. Wanneer u dus bijvoorbeeld uw gevel, muur of dak isoleert kunt u hiervoor subsidie aanvragen bij de ISDE. Andere maatregelen waarvoor u de subsidie kunt aanvragen zijn bijvoorbeeld het aanschaffen van een zonneboiler of warmtepomp en aansluiting op een warmtenet. Wanneer u (isolatie)maatregelen laat uitvoeren en hiervoor subsidie wilt aanvragen, zijn er een aantal belangrijke voorwaarden:

  • U dient minimaal 2 (isolatie)maatregelen te laten uitvoeren die onder de ISDE vallen.
  • De woning waar u de maatregelen laat uitvoeren is uw hoofdverblijf en u bent eigenaar van de woning.
  • De maatregelen worden uitgevoerd in de bestaande thermische schil. 
  • De maatregelen zijn uitgevoerd door een bedrijf.
  • De uitgevoerde maatregelen voldoen aan de minimum waarden. Zo dient u voor HR++ glas minimaal 10 m2 glas te vervangen om voor de subsidie in aanmerking te komen. 

Bovenstaande voorwaarden betreffen slechts enkele belangrijke voorwaarden. Voor een volledig overzicht van alle mogelijke maatregelen en de voorwaarden kunt u de website van de RVO raadplegen. 

Hoe kunt u de subsidie aanvragen?

Als de maatregelen zijn uitgevoerd en aan alle voorwaarden wordt voldaan, kunt u via de website van de RVO (Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland) de subsidie aanvragen. De subsidie kan aangevraagd worden vanaf het moment dat de maatregelen zijn uitgevoerd tot 12 maanden ná de uitvoering. 

Kies voor kunststof kozijnen met HR++ glas van KozijnPlan

Kunststof kozijnen van KozijnPlan in combinatie met HR++ glas beschikken over uitstekende isolatiewaardes en komen daarom in aanmerking voor de subsidie. Als u daarnaast nog één andere maatregel laat uitvoeren, kunt u dus al subsidie aanvragen! Wilt u meer informatie en een vrijblijvende aanbieding op maat voor nieuwe kunststof kozijnen ontvangen? Dan kunt u een gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen met een van onze adviseurs
 

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

17 Nov

Bij uw zoektocht naar nieuwe kozijnen zult u er al snel achter komen dat er heel veel verschillende soorten kozijnen zijn: van kozijnen in verschil

4 Nov

Wist u dat antracietgrijs dé trendkleur is van dit moment?

22 Oct

De energieprijzen waren nog nooit zo hoog en dat zult u gaan merken in uw portemonnee.