Wil je met ons in contact komen?

  Bloemkozijn

  Er zijn verschillende soorten kozijnen voor uw huis waaruit u kunt kiezen. Eén van de mogelijke opties is een bloemkozijn. Wat een bloemkozijn precies is en wat het voor u als bewoner te bieden heeft? Dat vertellen we u graag.

  Een bloemkozijn, wat is dat?

  Normaal gesproken worden kozijnen in de gevel geplaatst, maar bij een bloemkozijn gaat dat net iets anders. Het kozijn wordt dan als het ware op de gevel geplaatst. Hierdoor komt het kozijn naar buiten te liggen en is de vensterbank binnen een stuk breder.

  De voordelen van een bloemkozijn

  Als u kiest voor een bloemkozijn in uw woning, zult u van een aantal voordelen profiteren:

  • U creëert meer ruimte in uw woning.
  • Een mooie onderbreking van de buitenmuur.
  • Een grote vensterbank met veel ruimte voor planten en andere decoratie.
  • Passend bij elke woning en elke stijl.

  Bloemkozijn van kunststof: goede isolatie en onderhoudsvriendelijk

  Bloemkozijnen kunnen gemaakt worden van verschillende materialen. Zo zijn er houten bloemkozijnen, aluminium bloemkozijnen en natuurlijk ook kunststof bloemkozijnen. Maar wat is beter, kunststof, hout of aluminium? Net als bij gewone kozijnen geniet u met kunststof van de meeste voordelen. Zo heeft een kunststof bloemkozijn met HR++ glas een uitstekende isolatie zodat u kunt besparen op de energierekening. Daarnaast hoeft het kunststof bloemkozijn maar één keer per jaar met een simpel sopje schoongemaakt te worden én het kozijn gaat tot wel 70 jaar mee.

  Kunststof bloemkozijn inclusief montage

  Om van de voordelen van een kunststof bloemkozijn te kunnen genieten moet het kozijn natuurlijk wel goed geplaatst worden. Het plaatsen van een bloemkozijn is een complexe klus en vereist dan ook kennis en ervaring. U doet er dan ook goed aan om uw bloemkozijn inclusief montage te kopen. Bij KozijnPlan verkopen we onze kozijnen altijd inclusief montage. Zo weet u zeker dat het goed zit en geniet u van 20 jaar garantie!

  Bent u op zoek naar een kunststof bloemkozijn?

  Dan wilt u natuurlijk weten wat de kosten hiervoor zijn. Dit is echter lastig om op voorhand al te zeggen. Om deze reden werken we bij KozijnPlan dan ook altijd met een adviesgesprek op maat bij u thuis. Zo kunt u alles bespreken en weet u precies waar u aan toe bent als u een kunststof bloemkozijn wil kopen. En wilt u het bloemkozijn per maand betalen? Ook dat is mogelijk! Onze adviseurs kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

  Neem gerust contact op en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis, we komen graag bij u langs!

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico