Wil je met ons in contact komen?

  Garantie kunststof kozijnen

  Als je nieuwe kunststof kozijnen koopt, wil je natuurlijk verzekerd zijn van een goed product: kunststof kozijnen waar je jarenlang onbezorgd van kunt genieten. En mocht je onverhoopt toch problemen krijgen met jouw kunststof kozijnen, dan is het natuurlijk fijn als je nog garantie heeft. De service- en garantievoorwaarden van een bedrijf zijn dan ook één van de belangrijke zaken waar je op dient te letten bij het kopen van kunststof kozijnen.

  Scroll verder

  KozijnPlan geeft 20 jaar garantie

  Bij KozijnPlan staan we achter onze producten en montage en zijn we overtuigd van de kwaliteit van onze Veka en Schüco kunststof kozijnen. Om deze reden geven we dan ook 20 jaar garantie op de constructie en de montage van de kozijnen. Wel zo fijn voor jou als klant!

  • 20 jaar garantie op de constructie en de montage van de kozijnen.
  • 10 jaar op de luchtdichtheid van het glas.
  • 2 jaar op de deugdelijkheid van het hang- en sluitwerk.
  • 1 jaar op de deugdelijkheid van kit.

  Voor de volledige garantievoorwaarden verwijzen we je graag naar de algemene voorwaarden van KozijnPlan.

  Hoeveel garantie geven andere bedrijven?

  Bij de meeste kunststof kozijnen bedrijven is er sprake van 10 jaar garantie op de constructie en eventuele montage van de kozijnen. Ook bedrijven die zijn aangesloten bij het VKG-keurmerk werken met 10 jaar garantie.

  KozijnPlan werkt conform de VKG-richtlijnen, maar vanwege de standaard 10 jaar garantie en het doen van een aanbetaling zijn we niet aangesloten bij het VKG. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je als klant zekerheid heeft en we vragen daarom géén aanbetaling bij de aankoop van kunststof kozijnen én geven je 20 jaar garantie.

  Zelf plaatsen of laten plaatsen: invloed op garantie?

  Het is altijd aan te raden om de garantievoorwaarden goed door te lezen. Sommige zaken kunnen namelijk invloed hebben op de garantie. Dit geldt met name voor de montage van de kunststof kozijnen. Het is namelijk vaak zo dat er een andere garantie wordt gegeven wanneer je besluit om de kozijnen zelf te plaatsen. Bij sommige bedrijven zal er dan zelfs helemaal geen garantie worden gegeven. Denk dus goed na over wat belangrijk is voor jou wat betreft de montage en garantie.

  De kunststof kozijnen van KozijnPlan koop je altijd inclusief montage. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit waarborgen en 20 jaar garantie geven.

  Ja, ik wil meer weten over kunststof kozijnen met 20 jaar garantie!

  Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat vertelt een van onze adviseurs er graag meer over. Na afloop zul je een aanbieding op maat ontvangen. Voor het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier of door te bellen naar 088 600 1300.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico