Wil je met ons in contact komen?

  Géén aanbetaling kunststof kozijnen

  Wij vinden het belangrijk dat u als klant geen risico loopt bij de aankoop van kunststof kozijnen en daarom betaalt u bij ons pas ná montage. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw nieuwe kunststof kozijnen kopen zonder dat u een groot financieel risico hoeft te nemen in deze onzekere tijden.

  U loopt geen risico!

  Wanneer u wél een aanbetaling doet voor uw nieuwe kunststof kozijnen loopt u een aantal grote risico’s:

  1. U kunt het bedrijf niet meer bereiken na de aanbetaling.
   Het komt nog wel eens voor dat er een aanbetaling is gedaan, maar dat het bedrijf vervolgens nergens meer op reageert. Als het helemaal niet meer lukt om contact te krijgen, bent u dus uw aanbetaling kwijt zonder dat het bedrijf kozijnen heeft geleverd.
  2. U heeft een aanbetaling gedaan, maar het bedrijf gaat failliet.
   Ook in dit geval heeft u geen nieuwe kozijnen én u bent in veel gevallen uw aanbetaling kwijt.
  3. De producten worden geleverd en gemonteerd, maar niet volgens afspraak.
   Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat er compleet andere kozijnen worden gemonteerd of dat er een andere montagewijze wordt toegepast dan is afgesproken. Ook dan heeft u al een flink bedrag betaald en is het vervolgens vaak moeilijk om dit onderling op te lossen.
  4. De geleverde kwaliteit laat te wensen over.
   Het kan ook voorkomen dat de kwaliteit te wensen overlaat en zelfs zo slecht is dat u er eigenlijk niet voor wil betalen. Ook in dit geval bent u door de aanbetaling al een flink geldbedrag kwijt en het is dan zeer moeilijk om dit bedrag nog terug te krijgen.

  Een aanbetaling is een flinke investering, het bedrag kan oplopen tot wel 50% van de aanschafwaarde. In het ergste geval bent u dit geldbedrag dus helemaal kwijt zonder dat er ook maar iets is geleverd of gemonteerd. Wij adviseren dan ook altijd om voor een bedrijf te kiezen dat zonder aanbetaling werkt. Ook bij KozijnPlan werken we zonder aanbetaling, waardoor u bovenstaande risico’s kunt vermijden.

  Hoe kan het dat sommige bedrijven zonder aanbetaling werken?

  Wanneer u nieuwe kunststof kozijnen wilt kopen en online op zoek gaat naar geschikte bedrijven ziet u dat er in veel gevallen met een aanbetaling wordt gewerkt. Er zijn echter ook een paar bedrijven te vinden die zonder aanbetaling werken, maar hoe kan dit?

  Veel bedrijven geven aan dat ze met aanbetalingen werken, omdat ze zelf ook geld nodig hebben om de kozijnen te bestellen en voor u aan het werk te gaan. Dit klopt ook, want ook voor leveranciers zijn de kozijnen een grote uitgave. Het is echter wel zo dat een financieel gezond bedrijf ook zonder aanbetaling in staat is om de kozijnen te bestellen en het traject voor u in gang te zetten.

  Als bedrijven zonder aanbetaling werken, is het dus vaak ook een goed teken: het bedrijf is financieel gezond en heeft de zaken op orde. Hierdoor heeft u ook een grote kans dat u met een betrouwbare leverancier in zee gaat.

  Gratis adviesgesprek en een vrijblijvende aanbieding op maat

  Naast dat wij bij KozijnPlan zonder aanbetaling werken, kunt u bij ons ook gratis een adviesgesprek op maat inplannen met één van onze adviseurs. Tijdens dit gesprek kunnen onze adviseurs u van alles vertellen over onze producten, beantwoorden zij al uw vragen en bespreken ze uw wensen voor uw woningrenovatie. Aan het eind van het gesprek ontvangt u een geheel vrijblijvende aanbieding op maat. U zit dus nog nergens aan vast!

  Voor een gratis adviesgesprek op maat kunt u bellen of u vult ons contactformulier in en dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico