Wil je met ons in contact komen?

  Grijze kunststof kozijnen

  Witte of crème witte kozijnen waren lange tijd de standaard, maar dat is nu verleden tijd. Veel mensen durven tegenwoordig ook voor een andere kleur te kiezen uit het uitgebreide kleurenaanbod. Eén van de kleuren die tegenwoordig erg aan populariteit heeft gewonnen is de kleur grijs. Ben jij ook van plan om grijze kunststof kozijnen aan te schaffen? Een uitstekende keuze, we helpen je hier graag bij!

  De uitstraling van grijze kozijnen

  Als je een moderne en strakke uitstraling voor jouw woning wilt creëren zit je goed met grijze kozijnen. In sommige gevallen kan het, afhankelijk van jouw woning, ook een stoere of zelfs luxe uitstraling geven. Al met al geven grijze kozijnen altijd een goede uitstraling aan jouw woning omdat de kleur bij vrijwel elke woning past!

  Antracietgrijs is dé grijze kleur om te kiezen

  Kunststof kozijnen zijn in diverse soorten grijs te verkrijgen. Een aantal van de veel gekozen grijze kleuren zijn bazalt grijs, zilvergrijs, leigrijs en antracietgrijs.

  Als we kijken naar de diverse soorten grijs is antracietgrijs toch wel dé trendkleur van dit moment. En de kleur is niet alleen nu populair, maar al enkele jaren. Daarnaast is de kans groot dat de kleur ook de komende jaren nog populair zal blijven.

  Natuurlijk is het niet verstandig om jouw keuze voor de kleur van jouw kozijnen alleen te baseren op de trends en populariteit van dit moment. Je moet de kleur natuurlijk zelf ook mooi vinden! Gelukkig is antracietgrijs een neutrale kleur en zal het daarom altijd een goede keuze zijn, ongeacht of de kleur nog ‘ in’ is of niet.

  Kleuren combineren op kozijnen

  Ook al is (antraciet)grijs een neutrale kleur, een aantal mensen vinden het toch best spannend om de kozijnen helemaal in deze kleur uit te laten voeren. En dat is begrijpelijk. Wanneer je bijvoorbeeld witte kozijnen gewend bent, is het een nogal grote overstap. Gelukkig zijn er meer mogelijkheden!

  Vind je antracietgrijs bijvoorbeeld erg mooi voor jouw kozijnen, maar houd je het liever wat neutraler en veiliger door de kleur te combineren met wit? Dat kan! Het vaste deel van het kozijn en het draaideel hoeven namelijk niet dezelfde kleur te hebben. Vaak kiezen mensen die kleuren combineren voor een antracietgrijs draaideel en voor een wit/crème wit vast deel.

  Kunnen we jou helpen met grijze kunststof kozijnen?

  Zoek je nog een bedrijf die grijze kunststof kozijnen voor jou kan leveren en monteren? We komen graag bij je langs! Je kunt een adviesgesprek inplannen met een van onze adviseurs om te kijken of wij de goede partij voor jou zijn, dit is natuurlijk gratis en geheel vrijblijvend. Na afloop van de afspraak doen we je graag een goede aanbieding op maat voor grijze kunststof kozijnen voor jouw woning. Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

  Voeg stijl toe met grijze kozijnen: modern en veelzijdig

  Grijze kozijnen bieden een strakke, moderne uitstraling voor elke woning. Ontdek de mogelijkheden voor jouw huis! Maak vandaag nog een afspraak.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico