Wil je met ons in contact komen?

  Kunststof kozijnen antraciet

  Wist je dat antracietgrijs dé trendkleur is van dit moment? Door jouw standaard witte kozijnen te vervangen door kunststof kozijnen antraciet geef je jouw woning een compleet andere uitstraling! Ben je er al uit en ga je voor kunststof kozijnen RAL 7016 (antracietgrijs)? Je koopt ze bij KozijnPlan! Je kunt contact met ons opnemen voor het plannen van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

  Scroll verder

  De uitstraling van kunststof kozijnen antraciet

  Antracietgrijze kunststof kozijnen passen erg goed bij een lichte gevel. Met het contrast tussen licht en donker creëer je een mooie uitstraling waarbij zowel jouw gevel als jouw kozijnen goed naar voren komen. Ook geeft deze combinatie, met name met een witte gevel, een chique en moderne uitstraling. Daarnaast kan het ook zorgen voor een industriële uitstraling. Dit is vooral het geval wanneer het antracietgrijze kozijn wordt geplaatst in een gevel van baksteen.

  Als je gaat voor een industriële, chique of moderne look zijn kunststof kozijnen antraciet dus een uitstekende keuze.

  Zwart, grijs of antracietgrijs: waar kies ik voor?

  Doordat kunststof kozijnen in zo veel verschillende RAL-kleuren beschikbaar zijn, is het soms lastig kiezen. Voor elke kleurtint zijn er vele verschillende mogelijkheden en vaak lijken deze ook nog eens sterk op elkaar. Hoe kan je dan een keuze maken? Voor industriële, chique of moderne kunststof kozijnen zijn zwarte en grijze kunststof kozijnen namelijk ook een goede optie.

  Veel mensen twijfelen dan ook tussen deze kleuren, maar in veel gevallen valt de keuze toch op antracietgrijs. De kleur grijs is voor veel mensen net wat te licht van kleur en is vaak een minder mooie combinatie met jouw gevel. Voor zwarte kozijnen geldt dat de uitstraling bij sommige woningen wat te hard kan overkomen. Met antracietgrijze kunststof kozijnen heb je ook mooie donkere kozijnen, maar is de uitstraling net wat zachter dan bij zwarte kunststof kozijnen.

  Antracietgrijs ook mogelijk voor jouw nieuwe kunststof deuren, schuifpui of gevelbekleding

  Naast onze kunststof kozijnen zijn ook onze deuren, schuifpuien en gevelbekleding in vrijwel alle RAL-kleuren te verkrijgen. Ben je op zoek naar een antracietgrijze kunststof voordeur, achterdeur, schuifpui of zoek je wellicht openslaande deuren of Keralit gevelbekleding in de kleur antracietgrijs? Ook daarvoor ben je bij KozijnPlan aan het goede adres! En natuurlijk heb je altijd de mogelijkheid om te kiezen voor maandelijks betalen.

  Je kunt ook kleuren combineren!

  Kies je liever voor kunststof kozijnen in 2 kleuren? Ook dat is mogelijk! Voor de buitenzijde kan je het voor het vaste deel en het draaideel een eigen kleur kiezen. Vaak zien we dat mensen die kunststof kozijnen antraciet combineren met wit of crème wit (RAL 9010 of RAL 9016). Hierbij is het draaideel meestal uitgevoerd in de kleur antracietgrijs.

  Kies een kleur waar je achter staat

  Het is niet verstandig om te kiezen voor antracietgrijs alleen omdat die kleur nu eenmaal volgens de trends is. Kunststof kozijnen gaan jarenlang mee en het zou zonde zijn als al na enkele jaren de kleur niet meer naar wens is. Denk daarom altijd goed na voordat je een kleurkeuze maakt. Je kan kiezen uit een uitgebreid kleurenaanbod, dus er is altijd een kleur die past bij jouw wensen!

  Moderniseer jouw woning!

  We helpen je graag. Vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico