Wil je met ons in contact komen?

  Houten kozijnen vervangen door kunststof: dé 3 belangrijkste redenen

  Zijn je houten kozijnen aan vervanging toe? Dan is dit het moment om voor kunststof te kiezen! Veel mensen maken de overstap van houten kozijnen naar kunststof kozijnen en dat is niet voor niets. Er zijn genoeg redenen om voor kunststof te kiezen, maar er zijn drie redenen die er uitspringen en die veelvuldig genoemd worden door klanten.

  1. Nooit meer schuren en schilderen

  Het schuren en schilderen van de houten kozijnen is een vervelende, tijdrovende en intensieve klus die ook nog eens veel kosten met zich meebrengt als het wordt uitbesteed. Tel daar nog eens bij op dat je deze klus elke 5 jaar weer opnieuw moet doen en je hebt redenen genoeg om een goed alternatief te zoeken waarbij je minder onderhoud hebt. En dat alternatief is er: kunststof kozijnen!

  Kunststof kozijnen zijn onderhoudsvriendelijke kozijnen die je nooit meer hoeft te schuren en schilderen. Slechts één keer per jaar met een simpel sopje schoonmaken is al voldoende!

  2. Besparen op de energiekosten én onderhoudskosten

  Alles wordt alsmaar duurder en alle kosten die je kunt besparen is dan mooi meegenomen. Kunststof kozijnen beschikken over uitstekende isolatiewaardes die beter zijn dan de isolatiewaarde van houten kozijnen. Dankzij deze uitstekende isolatiewaarde is jouw woning beter geïsoleerd en kun je flink besparen op de energierekening, tot wel 30%! Daarnaast zorgt het nooit meer schuren en schilderen van je kozijnen ook voor een besparing op de onderhoudskosten. Je zult vooral veel geld besparen met kunststof kozijnen als je voor het onderhoud altijd een schilder inhuurde.

  3. Een duurzame keuze waarvoor u subsidie kunt ontvangen

  Al lange tijd wordt het belang van duurzaamheid benadrukt en steeds meer mensen maken tegenwoordig dan ook duurzamere keuzes. Woningen met houten kozijnen voldoen vaak niet aan de duurzame wensen van de bewoners en de overstap naar kunststof kozijnen is dan een logische stap. Kunststof kozijnen zijn namelijk de meest duurzame keuze vergeleken met houten kozijnen en aluminium kozijnen. Dit is met name dankzij de uitstekende isolatiewaardes, de lange levensduur en de mogelijkheid tot recyclen.

  Houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen met HR++ glas is een duurzame keuze die de overheid graag stimuleert. Je kunt daarom nu subsidie aanvragen voor kunststof kozijnen met HR++ glas. Dit is dus hét moment om je houten kozijnen te vervangen en kunststof kozijnen aan te schaffen.

  Laat je ook jouw houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen?

  Een uitstekende keuze! Wij komen graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat. Bij ons profiteer je van een aantal aantrekkelijke voordelen:

  • 20 jaar service & garantie
  • Betaling in termijnen mogelijk
  • Met onze Veka of Schüco kunststof kozijnen inclusief vakkundige montage ben je verzekerd van kwaliteit

  Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via 088 600 1300 of vul een contactformulier in op onze website.

  Zijn jouw kozijnen aan vervanging toe?

  KozijnPlan biedt kunststof kozijnen van top kwaliteit aan. Voor meer informatie of een op maat gemaakte afspraak kunt u ons contactformulier invullen.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico