Wil je met ons in contact komen?

  ISDE-subsidie kunststof kozijnen 2023 aanvragen

  Goed nieuws! Het aanvraagsysteem van de ISDE voor 2023 is geopend. Op de website van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland kunt u nu uw subsidie aanvragen voor isolerende kunststof kozijnen met HR++ glas.

  Subsidie aanvragen

  Scroll verder

  Hoeveel subsidie kan ik aanvragen?

  Dit is afhankelijk van het type maatregel dat u neemt, het moment waarop u de maatregel(en) heeft genomen en het aantal m2 waar het om gaat. Voor een goede inschatting van het te ontvangen subsidiebedrag kunt u het beste de rekentool van de RVO gebruiken. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

  Meerdere kunststof kozijnen subsidies aanvragen

  Wordt er ook een subsidie vanuit uw gemeente of provincie aangeboden? U hoeft niet te kiezen! Het is namelijk mogelijk om deze subsidies te combineren. Zo ontvangt u dus nog meer subsidie en kunt u dus nóg voordeliger genieten van uw nieuwe isolerende kunststof kozijnen met HR-glas.

  Voor meer informatie over het combineren van subsidies verwijzen we u graag naar de veel gestelde vragen op de website van de RVO.

  Hoe vraag ik de kunststof kozijnen subsidie voor 2023 aan?

  Zoals gezegd kunt u de subsidie aanvraag indienen via de RVO. Dit gaat volledig digitaal met uw DigiD. De aanvraag kunt u pas indienen nádat u de maatregelen heeft genomen en u alle documenten paraat heeft. Zo heeft u bijvoorbeeld een gespecificeerde factuur nodig, de meldcode van de genomen isolatiemaatregelen en een omschrijving van het product.

  Zodra u begint met het indienen van uw aanvraag bij de RVO wijst het proces zich vanzelf.

  Meer weten over de kunststof kozijnen subsidie 2023?

  Daarvoor verwijzen we u graag naar onze pagina over de kunststof kozijnen subsidie voor 2023.

  Heeft u nog geen maatregelen genomen voor de subsidie?

  Wacht niet en geniet ook van de subsidie én de voordelen van isolerende kunststof kozijnen met HR-glas. Bij KozijnPlan kunt u al genieten van nieuwe kunststof kozijnen vanaf €49,- per maand. Onze adviseurs vertellen u graag alles over de mogelijkheden tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis. Na afloop ontvangt u een persoonlijke aanbieding op maat. Neem gerust contact met ons op.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico