Wil je met ons in contact komen?

  ISDE-subsidie kunststof kozijnen 2023 aanvragen

  Goed nieuws! Het aanvraagsysteem van de ISDE voor 2023 is geopend. Op de website van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland kunt je nu subsidie aanvragen voor isolerende kunststof kozijnen met HR++ glas. Je kunt de subsidie aanvragen tot 12 maanden nadat je de maatregelen uit hebt laten voeren.

  Subsidie aanvragen

  Scroll verder

  Update 2024: ook voor 2024 is er weer subsidie beschikbaar. Voor meer informatie over deze subsidie verwijzen we je graag naar onze blog over de subsidie in 2024.

  Subsidie kunststof kozijnen 2024

  Hoeveel subsidie kan ik aanvragen?

  Dit is afhankelijk van het type maatregel dat je neemt, het moment waarop je de maatregel(en) hebt genomen en het aantal m2 waar het om gaat. Voor een goede inschatting van het te ontvangen subsidiebedrag kun je het beste de rekentool van de RVO gebruiken. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

  Meerdere kunststof kozijnen subsidies aanvragen

  Wordt er ook een subsidie vanuit jouw gemeente of provincie aangeboden? Je hoeft niet te kiezen! Het is namelijk mogelijk om deze subsidies te combineren. Zo ontvang je dus nog meer subsidie en kun je dus nóg voordeliger genieten van jouw nieuwe isolerende kunststof kozijnen met HR-glas.

  Voor meer informatie over het combineren van subsidies verwijzen we je graag naar de veel gestelde vragen op de website van de RVO.

  Hoe vraag ik de kunststof kozijnen subsidie voor 2023 aan?

  Zoals gezegd kun je de subsidie aanvraag indienen via de RVO. Dit gaat volledig digitaal met jouw DigiD. De aanvraag kun je pas indienen nádat je de maatregelen hebt genomen en je alle documenten paraat hebt. Zo heb je bijvoorbeeld een gespecificeerde factuur nodig, de meldcode van de genomen isolatiemaatregelen en een omschrijving van het product.

  Zodra je begint met het indienen van uw aanvraag bij de RVO wijst het proces zich vanzelf.

  Meer weten over de kunststof kozijnen subsidie 2023?

  Daarvoor verwijzen we je graag naar onze pagina over de kunststof kozijnen subsidie voor 2023.

  Heb je nog geen maatregelen genomen voor de subsidie?

  Wacht niet en geniet ook van de subsidie én de voordelen van isolerende kunststof kozijnen met HR-glas. Bij KozijnPlan kun je al genieten van nieuwe kunststof kozijnen vanaf €49,- per maand. Onze adviseurs vertellen je graag alles over de mogelijkheden tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij jou thuis. Na afloop ontvangt je een persoonlijke aanbieding op maat. Neem gerust contact met ons op.

  Ons team staat voor je klaar!

  Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico