Wil je met ons in contact komen?

  Kunststof kozijnen subsidie 2023

  We hebben goed nieuws met betrekking tot de kunststof kozijnen subsidie in 2023. Ook in 2023 kunt u namelijk subsidie aanvragen via de ISDE. Dit kan vanaf 24 januari 2023. Er is daarbij één grote wijziging: ook bij het nemen van één isolatiemaatregel is de subsidie al beschikbaar.

  Scroll verder

  De ISDE subsidie in 2023

  De volgende maatregelen zullen weer onder de ISDE vallen: aansluiting op een warmtenet, 5 soorten isolatiemaatregelen (denk aan vloer- of dakisolatie) en het aanschaffen van een warmtepomp of zonneboiler.

  De subsidie is beschikbaar voor het nemen van twee maatregelen of het nemen van één isolatiemaatregel. Laat u uw woning bijvoorbeeld aansluiten op een warmtenet en koopt u isolerende kunststof kozijnen met HR++ glas? Dan kunt u tot 30% van de totale kosten als subsidie ontvangen. Kiest u er voor om alleen isolerende kunststof kozijnen met HR++ glas aan te schaffen? Dan kunt u tot 15% van de totale kosten als subsidie ontvangen.

  TIP: u hoeft de twee maatregelen niet op hetzelfde moment te nemen. Als u binnen 24 maanden na het uitvoeren van de eerste maatregel óók een tweede maatregel neemt, heeft u ook recht op de verdubbelde subsidiebedragen. U kunt dan na het nemen van de eerste maatregel al subsidie aanvragen voor deze maatregel. De subsidie aanvraag voor de andere maatregel volgt dan later.

  Voor meer informatie over deze regeling van het nemen van één of twee isolatiemaatregelen verwijzen we u graag naar de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO).

  Website RVO

  Wanneer kom ik in aanmerking voor de kunststof kozijnen subsidie 2023?

  De voorwaarden voor de kunststof kozijnen subsidie in 2023 wijken niet zo veel af van de voorwaarden die in 2022 van toepassing waren. Dit betekent onder andere dat u woningeigenaar dient te zijn, de maatregelen dienen uitgevoerd te worden door een bedrijf en de maatregelen worden genomen in de bestaande thermische schil.

  Eén isolatiemaatregel uitgevoerd na 2 april 2022? U komt in aanmerking!

  Als u in 2023 één isolatiemaatregel laat uitvoeren die voldoet aan de voorwaarden kunt u in 2023 uiteraard aanspraak maken op de subsidie. Maar de subsidie geldt niet alleen voor 2023. Ook als u ná april 2022 één isolatiemaatregel heeft laten uitvoeren kunt u hiervoor subsidie aanvragen. Dit zal wel pas vanaf 24 januari 2023 kunnen.

  Kunststof kozijnen voor subsidie koopt u bij KozijnPlan

  Dankzij de uitstekende isolatie van onze kunststof kozijnen met HR++ glas voldoen onze producten aan de voorwaarden die de ISDE stelt. Bij KozijnPlan bent u dus aan het goede adres om uw oude kozijnen te laten vervangen door nieuwe kunststof kozijnen! Natuurlijk kunt u daarbij kiezen voor de mogelijkheid om in maandelijkse termijnen te betalen. Voor meer informatie en een gratis en vrijblijvende aanbieding op maat kunt u een afspraak inplannen met een van onze adviseurs. Zij komen graag bij u langs!

  Gratis adviesgesprek

  Eén van onze adviseurs komt graag geheel vrijblijvend bij u thuis langs om u alles te vertellen over de mogelijkheden. Na afloop ontvangt u een aanbieding op maat.

  Neem contact op

  Meer weten over de subsidie?

  Subsidie aanvragen

  Heeft u al kunststof kozijnen en bent u klaar om de subsidie aan te vragen? Ontdek het stappenplan.

  Lees meer
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico