Keurmerken

In de kozijnenbranche worden verschillende soorten keurmerken gehanteerd en genoemd, waaronder het PolitieKeurmerk Veilig Wonen en Stichting Kwaliteit Gevelbouw de belangrijkste zijn. Het VKG keurmerk wordt vaker genoemd en het grote voordeel van het VKG is dat ze een soort van waarborgfonds bieden dat uw aanbetaling beschermt. Maar waarom zou u er eigenlijk voor kiezen om iets te betalen voordat er bij u gemonteerd wordt? Bij KozijnPlan betaalt u pas NA montage van de bestelde producten!

 

PKVW

Dit is een richtlijn voor de veiligheid van uw eigen huis. Als uw woning daaraan voldoet kunt u uw woning laten keuren en een certificaat verkrijgen. Veel verzekeringen geven dan een leuke korting op de premie! Natuurlijk voldoen onze kozijnen en deuren (en de rest) aan deze richtlijnen.

PolitieKeurmerkVeiligWonen

 

SKG

Dit onafhankelijke instituut keurt onder andere hang en sluitwerk op de kwaliteit en bestendigheid tegen inbraak. Zij hanteren een sterren systeem welke de graad van braakwerendheid aanduidt van een tot drie sterren. Dit wordt bij dit instituut zelf getest en alleen hang en sluitwerk dat zich bewezen heeft komt hiervoor in aanmerking. Kozijnplan levert altijd twee sterren, waarmee ons materiaal het predicaat “zwaar inbraakwerend” krijgt.

SKG twee sterren keurmerk

 

Géén verplichte aanbetaling zoals bij veel VKG leden

We leveren enkel klasse A producten inclusief volledige afwerking en montage door gecertificeerde monteurs. Deze combinatie geeft u de zekerheid dat u uitstekende service, 20 jaar garantie èn u hoeft bij ons nooit aan te betalen! Bij aangesloten VKG leden is het heel normaal om grote bedragen aan te betalen voordat er iets bij u geplaatst is. Bij KozijnPlan houden we van vertrouwen en kiezen ervoor om zonder aanbetaling te werken.

Bovendien krijgt u bij ons een gratis en vrijblijvend adviesgesprek, u kunt deze aanvragen via het kozijnen advies formulier of door ons gewoon te bellen op 088-6001300.