Wil je met ons in contact komen?

  Keurmerken kunststof kozijnen

  In de kozijnenbranche worden verschillende soorten keurmerken gehanteerd en genoemd. Onder andere het Politie Keurmerk Veilig Wonen en Stichting Kwaliteit Gevelbouw worden vaak genoemd. Dit zijn dan ook de belangrijkste keurmerken voor kunststof kozijnen. Het VKG keurmerk wordt ook vaak genoemd en het grote voordeel van het VKG is dat ze een soort van waarborgfonds bieden dat uw aanbetaling beschermt. Maar waarom zou u er eigenlijk voor kiezen om iets te betalen voordat er bij u gemonteerd wordt? Bij KozijnPlan betaalt u pas NA montage van de bestelde producten!

  Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

  Dit is een richtlijn voor de veiligheid van uw eigen huis. Als uw woning daaraan voldoet, kunt u uw woning laten keuren en een certificaat verkrijgen. Veel verzekeringen geven dan een leuke korting op de premie! Natuurlijk voldoen onze kunststof kozijnen en deuren (en de rest) aan deze richtlijnen.

  Stichting Kwaliteit Gevelbouw keurmerk (SKG keurmerk)

  Dit onafhankelijke instituut keurt onder andere hang- en sluitwerk op de kwaliteit en bestendigheid tegen inbraak. Zij hanteren een sterren systeem welke de graad van braakwerendheid aanduidt van één tot drie sterren. Dit wordt bij dit instituut zelf getest en alleen hang- en sluitwerk dat zich bewezen heeft komt hiervoor in aanmerking. Kozijnplan levert altijd twee sterren, waarmee ons materiaal het predicaat “zwaar inbraakwerend” krijgt.

  Géén verplichte aanbetaling zoals bij veel VKG leden

  Bij aangesloten VKG leden is het heel normaal om grote bedragen aan te betalen voordat er iets bij u geplaatst is. Bij KozijnPlan houden we van vertrouwen en kiezen we ervoor om zonder aanbetaling te werken.

  We leveren enkel klasse A producten inclusief volledige afwerking en montage door gecertificeerde monteurs. Deze combinatie geeft u de zekerheid van uitstekende service, 20 jaar garantie én u hoeft bij ons dus nooit aan te betalen! Bovendien krijgt u bij ons een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. U kunt deze aanvragen door ons contactformulier op de contactpagina in te vullen of door ons gewoon te bellen op 088 600 1300.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico