Wil je met ons in contact komen?

  Kunststof kozijnen aanbieding

  Wil je een aanbieding voor kunststof kozijnen ontvangen? Hiervoor komen we graag bij je thuis langs. Op deze manier weten we zeker dat je een passende aanbieding ontvangt. Wel zo fijn!

  Kunststof kozijnen prijs

  De prijzen van kunststof kozijnen zijn zeer uiteenlopend. Dit heeft te maken met het feit dat kunststof kozijnen altijd volledig op maat worden gemaakt. Hoe groot is het kozijn bijvoorbeeld? En kies je voor een van de standaard RAL-kleuren of een speciale kleur met houtnerf? Deze zaken hebben allemaal invloed op het berekenen van de prijs voor jouw nieuwe kunststof kozijnen.

  Je doet er dan ook goed aan om altijd een altijd een kunststof kozijnen aanbieding op maat aan te vragen, het liefst bij een partij die samen met jou de mogelijkheden bespreekt en jouw specifieke situatie komt bekijken en beoordelen. Wij vinden persoonlijk contact en een kunststof kozijnen aanbieding op maat belangrijk. We komen dan ook altijd graag bij je langs zodat we tot een goede prijs kunnen komen.

  Adviesgesprek aan huis

  Neem je contact op met KozijnPlan? Dan voeren we een kort telefoongesprek met je om jouw wensen te inventariseren. Nadien kan er een afspraak ingepland worden met een van onze adviseurs bij jou thuis. Dit wordt natuurlijk gepland op een moment dat het voor jou goed uitkomt. We kunnen in de ochtend-, middag- en zelfs in de avonduren bij je langskomen. Tijdens de afspraak bespreek je samen met de adviseur jouw wensen en de mogelijkheden, de adviseur bekijkt de situatie en meet de kozijnen op. Na afloop van het gesprek ontvang je een Schüco of Veka kunststof kozijnen aanbieding op maat. Deze prijs is inclusief montage en afwerking.

  Profiteer nu van onze tijdelijke kunststof kozijnen actie

  Maak nu een afspraak en profiteer nog van onze KozijnPlan bespaaractie waarbij je tot wel €3.500 actiekorting ontvangt.

  Kunststof kozijnen aanbieding op maat ontvangen?

  Neem gerust contact met ons op. We zijn elke werkdag van 09:00 uur tot 20:30 uur telefonisch bereikbaar op 088 600 1300. Natuurlijk kan je ook altijd een online contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Ik wil een aanbieding op maat!

  Vul ons formulier in en onze medewerkers nemen contact met je op. Samen met jou plannen ze een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in, waarna je een aanbieding op maat ontvangt.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico