Wil je met ons in contact komen?

  Kunststof kozijnen afwerking

  Wanneer je op zoek gaat naar nieuwe kozijnen vind je kwaliteit natuurlijk belangrijk. Je kiest voor een goed profiel en een bedrijf dat de kozijnen goed monteert. Het is echter ook ontzettend belangrijk om te kijken naar de afwerking. Deze bepaalt namelijk voor het grootste gedeelte hoe jouw kozijnen er uiteindelijk uit komen te zien. Je doet er dus goed aan om je ook te verdiepen in de afwerking.

  Montage en afwerking van de beste kwaliteit

  Bij KozijnPlan staat kwaliteit voorop. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen maken we gebruik van de beste materialen en monteren wij onze kunststof kozijnen op kunststof stelkozijnen (indien mogelijk). Hierdoor is er minder kans op beschadigingen op het kozijn en rondom het kozijn. Op deze manier kan ook de afwerking goed uitgevoerd worden en zien jouw kozijnen er nadien perfect uit én zijn ze van uitstekende kwaliteit.

  Binnen- en buitenafwerking van de kunststof kozijnen

  Naast dat wij onze kunststof kozijnen altijd leveren inclusief montage, worden jouw kozijnen ook altijd volledig afgewerkt.

  Om de binnenkant van jouw kozijnen perfect af te kunnen werken, wordt er onder andere gebruik gemaakt van kunststof lijsten. Daarnaast kan je voor de afwerking van de buitenkant van jouw kozijnen bijvoorbeeld denken aan een rubberen waterkering. Met deze waterkering wordt ervoor gezorgd dat er geen water in de bouwkundige aansluiting kan komen.

  Daarnaast levert KozijnPlan de kunststof kozijnen altijd inclusief vensterbanken en horren. Verder worden jouw ramen voorzien van slotjes en indien gewenst is het ook mogelijk om ventilatieroosters te laten plaatsen.

  Kom alles te weten over onze afwerking

  Bovenstaande voorbeelden zijn slechts een klein onderdeel van de afwerking. Voor meer informatie over de afwerking kan je onze adviseurs raadplegen. Zij komen graag bij jou langs om je alles te vertellen over onze kunststof kozijnen, de montage en de afwerking. Daarnaast bespreken ze samen met jou de mogelijkheden en jouw wensen zodat ze na afloop van het gesprek met een aanbieding op maat kunnen komen.

  Wil je een afspraak met een adviseur? Neem gerust contact op door te bellen naar 088 600 1300 of vul ons contactformulier in.

  We staan voor je klaar!

  Laat je gegevens achter in ons formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico