Wil je met ons in contact komen?

  Kunststof kozijnen profielen

  Kunststof kozijnen profielen zijn in principe de basis voor kunststof kozijnen. De kunststof kozijnen merken maken deze profielen en uiteindelijk zal een kunststof kozijnen leverancier de profielen verwerken tot een kunststof kozijn.

  Er zijn meerdere soorten kunststof kozijnen profielen. De profielen verschillen niet alleen in uiterlijk van elkaar, maar ook in technische eigenschappen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het aantal luchtkamers of de wanddikte. De kunststof kozijnen profielen spelen dus een belangrijke rol als wordt gekeken naar de kwaliteit van een kunststof kozijn.

  Welke kunststof kozijnen profielen zijn er?

  Elk kunststof kozijnen merk heeft wel één of meerdere kunststof kozijnen profielen. Er zijn vele kunststof kozijnen merken en dit betekent dat er dus ook ontzettend veel kunststof kozijnen profielen zijn. Zo heeft het merk Weru kunststof kozijnen al 7 profielen in het aanbod en het merk Veka kunststof kozijnen heeft 5 profielen in het aanbod.

  Het zal in veel gevallen dan ook makkelijker zijn om eerst voor een kunststof kozijnen merk te kiezen dat aansluit bij jouw wensen. De volgende stap is om de profielen van het gekozen merk te vergelijken en een keuze te maken voor een profiel. De laatste stap is dan om een geschikte kunststof kozijnen leverancier te vinden die het gewenste profiel levert.

  Wat is het aanbod kunststof kozijnen profielen bij KozijnPlan?

  Als je jouw nieuwe kunststof kozijnen aanschaft bij KozijnPlan kun je kiezen uit de volgende kunststof kozijnen profielen:

  1. Veka Softline
  2. Schüco LivIng Variant
  3. Schüco Corona

  Al deze kunststof kozijnprofielen zijn van uitstekende kwaliteit.

  Veka Softline

  Het Veka Softline profiel is het meest verkochte profiel uit ons assortiment en dat is niet onlogisch. Dit profiel is het nieuwste, maar vooral het meest innovatie profiel van het merk Veka. Het profiel beschikt onder andere over een innovatieve meerkamertechnologie voor een uitstekende isolatie, rondom lopende afdichtingen die voor geluidisolatie, winddichtheid en slagregendichtheid zorgen en stalen versterkingen die bijdragen aan de inbraakveiligheid en vormvastheid. En niet onbelangrijk: het profiel is ook nog eens duurzaam!

  Schüco LivIng Variant

  Ook dit profiel is een nieuw en innovatief profiel, maar dan van het merk Schüco. Dankzij de vernieuwde afdichting (EPDM afdichting) zal de afdichting na verloop van een aantal jaar nog steeds dezelfde kwaliteit bieden wat betreft het voorkomen van tocht en koude. Ook bij dit profiel is er sprake van meerdere luchtkamers voor een goede isolatie.

  Schüco Corona

  Ook het kunststof kozijnen profiel Schüco Corona heeft meerdere luchtkamers voor een uitstekende isolatie. Daarnaast draagt de inbouwdiepte van het profiel ook bij aan de isolatie. Naast dat het profiel goed isoleert is het ook duurzaam en heeft het een design dat passend is voor vrijwel elke woning.

  Wil je advies of meer informatie over kunststof kozijnen profielen?

  Onze adviseurs helpen je graag verder! Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat kunnen ze jou alle informatie geven met betrekking tot kunststof kozijnen profielen. Ook kunnen ze je adviseren over geschikte kunststof kozijnen voor jouw woning én ze maken op basis van het gesprek een aanbieding op maat!

  Voor een afspraak of meer informatie kun je ons bellen op 088 600 1300 of ons contactformulier invullen.

  We helpen je graag!

  Wil je meer informatie over onze profielen? Vul dan ons contactformulier in en onze medewerkers nemen contact met je op.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico