Kunststof kozijnen profielen

Kunststof kozijnen profielen zijn in principe de basis voor kunststof kozijnen. De kunststof kozijnen merken maken deze profielen en uiteindelijk zal een kunststof kozijnen leverancier de profielen verwerken tot een kunststof kozijn.

Er zijn meerdere soorten kunststof kozijnen profielen. De profielen verschillen niet alleen in uiterlijk van elkaar, maar ook in technische eigenschappen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het aantal luchtkamers of de wanddikte. De kunststof kozijnen profielen spelen dus een belangrijke rol als wordt gekeken naar de kwaliteit van een kunststof kozijn.

Welke kunststof kozijnen profielen zijn er?

Elk kunststof kozijnen merk heeft wel één of meerdere kunststof kozijnen profielen. Er zijn vele kunststof kozijnen merken en dit betekent dat er dus ook ontzettend veel kunststof kozijnen profielen er zijn. Zo heeft het merk Weru kunststof kozijnen al 7 profielen in het aanbod en het merk Veka kunststof kozijnen heeft 5 profielen in het aanbod.

Het zal in veel gevallen dan ook makkelijker zijn om eerst voor een kunststof kozijnen merk te kiezen dat aansluit bij uw wensen. De volgende stap is om de profielen van het gekozen merk te vergelijken en een keuze te maken voor een profiel. De laatste stap is dan om een geschikte kunststof kozijnen leverancier te vinden die het gewenste profiel levert.

Wat is het aanbod kunststof kozijnen profielen bij KozijnPlan?

Als u uw nieuwe kunststof kozijnen aanschaft bij KozijnPlan kunt u kiezen uit de volgende kunststof kozijnen profielen:

  1. Veka Softline
  2. Schüco LivIng Variant
  3. Schüco Corona

Al deze kunststof kozijnprofielen zijn van uitstekende kwaliteit.

Veka Softline
Het Veka Softline profiel is het meest verkochte profiel uit ons assortiment en dat is niet onlogisch. Dit profiel is het nieuwste, maar vooral het meest innovatie profiel van het merk Veka. Het profiel beschikt onder andere over een innovatieve meerkamertechnologie voor een uitstekende isolatie, rondom lopende afdichtingen die voor geluidisolatie, winddichtheid en slagregendichtheid zorgen en stalen versterkingen die bijdragen aan de inbraakveiligheid en vormvastheid. En niet onbelangrijk: het profiel is ook nog eens duurzaam!

Lees hier meer over het Veka Softline kunststof kozijnen profiel.

Schüco LivIng Variant
Ook dit profiel is een nieuw en innovatief profiel, maar dan van het merk Schüco. Dankzij de vernieuwde afdichting (EPDM afdichting) zal de afdichting na verloop van een aantal jaar nog steeds dezelfde kwaliteit bieden wat betreft het voorkomen van tocht en koude. Ook bij dit profiel is er sprake van meerdere luchtkamers voor een goede isolatie. 

Lees hier meer over het kunststof kozijnen profiel Schüco LivIng Variant.

Schüco Corona
Ook het kunststof kozijnen profiel Schüco Corona heeft meerdere luchtkamers voor een uitstekende isolatie. Daarnaast draagt de inbouwdiepte van het profiel ook bij aan de isolatie. Naast dat het profiel goed isoleert is het ook duurzaam en heeft het een design dat passend is voor vrijwel elke woning.

Lees hier meer over het Schüco Corona kunststof kozijnen profiel.

Wilt u advies of meer informatie over kunststof kozijnen profielen?

Onze adviseurs helpen u graag verder! Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat kunnen ze u alle informatie geven met betrekking tot kunststof kozijnen profielen. Ook kunnen ze u adviseren over geschikte kunststof kozijnen voor uw woning én ze maken op basis van het gesprek een aanbieding op maat!

Voor een afspraak of meer informatie kunt ons bellen op 088-6001300 of het contactformulier op onze website invullen
 

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

19 May

Heeft uw woning nog oude ramen, deuren en kozijnen? Het is hoog tijd om daar verandering in te brengen!

6 May

Zijn uw houten kozijnen aan vervanging toe? Dan is dit het moment om voor kunststof te kiezen!