Wil je met ons in contact komen?

  Kunststof kozijnen RAL 9010

  Ongetwijfeld een van de populaire standaard kleuren voor kunststof kozijnen: RAL 9010 (zuiverwit). Een neutrale kleur die eigenlijk altijd wel bij elke woning past. Niet gek dus dat veel mensen voor deze kleur kiezen voor hun nieuwe kunststof kozijnen. Jij ook? Wij doen je graag een gratis en vrijblijvende aanbieding op maat voor kunststof kozijnen RAL 9010.

  Wanneer kies ik voor kunststof kozijnen RAL 9010?

  Zoals gezegd passen kunststof kozijnen RAL 9010 eigenlijk wel bij elke woning. Met de keuze voor RAL 9010 zit je dus altijd goed! Als je een donkere gevel, donkere voegen of een donker interieur heeft steken kunststof kozijnen RAL 9010 daar mooi tegen af. Maar ook bij een lichte kleur van jouw gevel, binnenmuur of interieur passen kunststof kozijnen in de kleur RAL 9010.

  Kunststof kozijnen RAL 9010: binnen, buiten of allebei?

  Als je hebt besloten om voor kunststof kozijnen RAL 9010 te kiezen ben je er nog niet. Wil je dan alleen de buitenkant van jouw kozijnen in die kleur? Of ook de binnenkant? Of wellicht zelfs beide? Het is allemaal mogelijk! We kunnen onze kunststof kozijnen aan de binnen- en buitenzijde van een andere kleur voorzien*. Als je dus bijvoorbeeld besluit dat jouw kunststof kozijnen aan de buitenzijde RAL 9010 moeten zijn, maar aan de binnenkant RAL 9001 is dat zeker mogelijk!

  * Voor de binnenzijde van onze kunststof kozijnen leveren we bij KozijnPlan standaard RAL 9010 of RAL 9001.

  Het verschil tussen kunststof kozijnen RAL 9010, 9001 en 9016

  Al die verschillende RAL-kleuren zorgen nogal eens voor verwarring. Vooral de RAL-kleuren 9010, 9001 en 9016 worden door elkaar gehaald. Vele mensen weten wel dat RAL 9010, RAL 9001 en RAL 9016 kleuren zijn met een witte tint maar welke RAL-kleur nou precies welke kleur wit is? Dat blijkt in de praktijk vaak lastig. We zetten het graag voor je op een rijtje:

  • RAL 9001: crèmewit
  • RAL 9010: zuiverwit
  • RAL: 9016: wit

  Is één van bovenstaande kleuren de perfecte kleur voor jouw nieuwe kozijnen? Vraag dan direct een aanbieding op maat aan en ontdek wat de kosten voor jouw nieuwe kunststof kozijnen zullen zijn. Plan je een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze adviseurs? Dan kun je de kleurstalen bekijken die de adviseur zal meenemen. Zo ben je zeker van de juiste kleurkeuze.

  Toch liever een andere kleur?

  Ook dat is mogelijk! Onze kunststof kozijnen zijn in vrijwel alle RAL-kleuren verkrijgbaar. Naast kunststof kozijnen RAL 9010, RAL 9001 en RAL 9016 kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor de kleuren antracietgrijs (RAL 7016), staalblauw (RAL 5011) of dennengroen (RAL 6009). Het zijn jouw kozijnen dus de beslissing ligt volledig bij jou! Ben je er nog niet uit en wil je advies van een van onze adviseurs? Neem dan gerust contact met ons op.

  We helpen je graag!

  We adviseren je graag over onze mogelijkheden. Laat je gegevens achter in ons formulier en je hoort zo snel mogelijk van ons.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico