Wil je met ons in contact komen?

  Kunststof kozijnen binnen en buiten een andere kleur

  Voor de kleur van jouw kunststof kozijnen kun je kiezen uit vrijwel alle RAL-kleuren. Maar is het ook mogelijk om voor meerdere kleuren te kiezen? En kunnen de kunststof kozijnen binnen en buiten een andere kleur hebben? De kleur van jouw kozijnen speelt een belangrijke rol en deze vragen zijn dan ook niet onbelangrijk. En om maar meteen antwoord te geven op allebei de vragen: ja!

  Kleuren kunststof kozijnen binnen en buiten

  Zoals gezegd kun je voor de kleur van uw kozijnen kiezen uit vrijwel alle RAL-kleuren. Dit geldt echter wel alleen voor de buitenkant. Voor de binnenkant van de kozijnen leveren we enkel de kleuren wit en crème. Voor de buitenzijde kies je de kleur helemaal zelf! Het is hierbij dus ook mogelijk om jouw kunststof kozijnen binnen en buiten een andere kleur te geven. Kies je bijvoorbeeld voor witte kozijnen, omdat dit mooi past bij jouw interieur, maar vind je dit dan weer niet mooi bij passen bij de gevel van jouw woning? Dan kies je gewoon een andere kleur zoals monumentgroen, staalblauw of antracietgrijs.

  Kiezen voor twee kleuren voor de buitenkant van jouw kozijnen

  Je kunt niet alleen de kunststof kozijnen binnen en buiten een andere kleur geven, ook voor de buitenzijde kun je kiezen voor twee verschillende kleuren. Bij de kozijnen spreken we over een vast deel en een draaideel. Voor allebei de onderdelen kies je een kleur. Je kunt hierbij dus twee keer dezelfde kleur doorgeven waardoor de kozijnen aan de buitenkant geheel in één kleur zijn, maar je kunt er ook voor kiezen om het draaideel een andere kleur te geven dan het vaste deel.

  Een populaire combinatie: (crème)wit en antracietgrijs!

  Kozijnen in de kleuren (crème)wit en antracietgrijs is een combinatie die we vaak tegenkomen bij onze klanten. Hierbij is het vaak zo dat de binnenkant van de kozijnen en het vaste deel van de kozijnen aan de buitenkant in de kleur (crème)wit zijn. Voor de draaidelen aan de buitenkant is dan gekozen voor de populaire kleur antracietgrijs. Ook hiermee zijn de kunststof kozijnen binnen en buiten een andere kleur.

  Voor welke kunststof kozijnen kleur kies jij?

  Ben je op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen en weet je al precies wat je zoekt? Of ben je nog zoekende en weet je bijvoorbeeld nog niet zo goed voor welk kozijnenprofiel of welke kleuren je gaat kiezen? Hoe ver je ook bent in het proces van kunststof kozijnen kopen, we helpen je graag verder! Een van onze adviseurs komt graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Neem telefonisch contact met ons op via 088 600 1300 of vul ons contactformulier in voor meer informatie en/of een afspraak.

  Kies de perfecte kleuren voor jouw kunststof kozijnen!

  Creëer je ideale look met vrijwel alle RAL-kleuren voor buiten en wit of crème voor binnen. Combineer naar wens! Vul ons formulier in en we nemen snel contact met je op.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico