Kunststof kozijnen binnen en buiten een andere kleur

Voor de kleur van uw kunststof kozijnen kunt u kiezen uit vrijwel alle RAL-kleuren. Maar is het ook mogelijk om voor meerdere kleuren te kiezen? En kunnen de kunststof kozijnen binnen en buiten een andere kleur hebben? De kleur van uw kozijnen speelt een belangrijke rol en deze vragen zijn dan ook niet onbelangrijk. En om maar meteen antwoord te geven op allebei de vragen: ja!  

Kleuren kunststof kozijnen binnen en buiten

Zoals gezegd kunt u voor de kleur van uw kozijnen kiezen uit vrijwel alle RAL-kleuren. Dit geldt echter wel alleen voor de buitenkant. Voor de binnenkant van de kozijnen leveren we enkel de kleuren wit en crème. Voor de buitenzijde kiest u de kleur helemaal zelf! Het is hierbij dus ook mogelijk om uw kunststof kozijnen binnen en buiten een andere kleur te geven. Kiest u bijvoorbeeld voor witte kozijnen, omdat dit mooi past bij uw interieur, maar vindt u dit dan weer niet mooi bij passen bij de gevel van uw woning? Dan kiest u gewoon een andere kleur zoals monumentgroen, staalblauw of antracietgrijs.

Kiezen voor twee kleuren voor de buitenkant van uw kozijnen

U kunt niet alleen de kunststof kozijnen binnen en buiten een andere kleur geven, ook voor de buitenzijde kunt u kiezen voor twee verschillende kleuren. Bij de kozijnen spreken we over een vast deel en een draaideel. Voor allebei de onderdelen kiest u een kleur. U kunt hierbij dus twee keer dezelfde kleur doorgeven waardoor de kozijnen aan de buitenkant geheel in één kleur zijn, maar u kunt er ook voor kiezen om het draaideel een andere kleur te geven dan het vaste deel.

Een populaire combinatie: (crème)wit en antracietgrijs!

Kozijnen in de kleuren (crème)wit en antracietgrijs is een combinatie die we vaak tegenkomen bij onze klanten. Hierbij is het vaak zo dat de binnenkant van de kozijnen en het vaste deel van de kozijnen aan de buitenkant in de kleur (crème)wit zijn. Voor de draaidelen aan de buitenkant is dan gekozen voor de populaire kleur antracietgrijs. Ook hiermee zijn de kunststof kozijnen binnen en buiten een andere kleur. 

Voor welke kunststof kozijnen kleur kiest u?

Bent u op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen en weet u al precies wat u zoekt? Of bent u nog zoekende en weet u bijvoorbeeld nog niet zo goed voor welk kozijnenprofiel of welke kleuren u gaat kiezen? Hoe ver u ook bent in het proces van nieuwe kunststof kozijnen kopen, we helpen u graag verder! Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Neem telefonisch contact met ons op via 088-6001300 of vul het contactformulier in voor meer informatie en/of een afspraak
 

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

19 May

Heeft uw woning nog oude ramen, deuren en kozijnen? Het is hoog tijd om daar verandering in te brengen!

6 May

Zijn uw houten kozijnen aan vervanging toe? Dan is dit het moment om voor kunststof te kiezen!