Wil je met ons in contact komen?

  Kunststof kozijnen verdiept profiel

  Bent u op zoek naar een kunststof kozijn met verdiept profiel? Of wilt u weten wat een verdiept profiel is? Dan zit u hier goed! We vertellen u graag alles wat u wilt weten over kunststof kozijnen met verdiept profiel.

  Wat is een verdiept profiel?

  Het eerste wat u natuurlijk wilt weten is wat een verdiept profiel nu precies is. Simpel gezegd houdt een verdiept profiel eigenlijk in dat het raam verder naar binnen staat ten opzichte van andere profielen. Dit geeft de uitstraling van een typisch Nederlands kozijn en is dan ook erg populair in ons land.

  Typisch Nederlands kozijn

  De typische uitstraling van Nederlandse kozijnen heeft te maken met de standaard van vroeger: traditionele houten kozijnen. Bij deze kozijnen staat het raam verder naar binnen en hebben we het dus over een verdiept profiel. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld aluminium kozijnen die het raam juist niet ver naar binnen hebben staan. Bij Nederlandse huizen zijn verdiepte profielen nog steeds de standaard en vlakke profielen zijn de uitzondering.

  Met kunststof kozijnen met een verdiept profiel creëert u dus dezelfde uitstraling als met houten kozijnen. Omdat dit typisch Nederlands is, zijn de meeste kunststof kozijnen met een verdiept profiel dan ook speciaal voor de Nederlands markt ontwikkeld.

  Inbouwdiepte

  Om te weten te komen of het een verdiept profiel betreft, kunt u naar de inbouwdiepte kijken. Een van de eigenschappen van een verdiept kunststof kozijnen profiel is dat ze een grote inbouwdiepte hebben. Hierbij kunt u denken aan inbouwdieptes van 100 mm tot 120 mm.

  Verdiept profiel: verschillende soorten

  Zoals u wellicht al wel had verwacht zijn er vele verschillende soorten kunststof kozijnen met een verdiept profiel. Om dit te verduidelijken, moeten we het eerst even hebben over merken van kunststof kozijnen.

  Er is niet zoiets als één soort kunststof kozijn, maar er zijn verschillende merken. Alleen al als we kijken naar de bekende klasse A merken van kunststof kozijnen, komen we al snel tot een vijftal merken. Dan hebben we het dus nog niet eens gehad over de minder bekende en/of kwalitatief mindere merken. Ook hier is nog een erg groot aanbod.

  Al deze merken bieden weer verschillende kozijnprofielen aan waarbinnen ook weer meerdere profielen aangeboden kunnen worden. Om dit te verduidelijken nemen we als voorbeeld Veka kunststof kozijnen.

  • Merk: Veka kunststof kozijnen.
  • Profiel: Veka Softline.
  • Profielsoort: Veka Softline 82, Veka Softline 82 NL en Veka Softline 82 NL Retro zijn slechts een aantal voorbeelden.

  Bovengenoemde profielsoorten betreffen enkel verdiepte profielen. U zult dus wel begrijpen dat u er met de keuze voor een verdiept profiel nog niet bent. Daarna begint de grote zoektocht pas echt. Want voor welk merk en welk bijbehorend verdiept kunststof kozijn profiel gaat u kiezen?

  Ontdek welk verdiept kunststof kozijnen profiel bij u past

  Verdiep u goed in de verschillende opties om te ontdekken wat het beste aansluit bij uw wensen. Neem ook vooral contact op met een kunststof kozijnen aanbieder. Zij kunnen u namelijk goed informeren over de verschillende opties en de beste optie voor u. Ook bij KozijnPlan adviseren we u graag. Hiervoor werken we met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis.

  Verdiept kunststof kozijnen profiel van KozijnPlan

  Om maar meteen met de deur in huis te vallen: met het verdiepte Veka Softline kunststof 82 NL kozijn profiel van KozijnPlan zit u goed. Dit is ons bestverkochte profiel en dat is natuurlijk niet voor niets. Op alle gebieden levert dit profiel uitstekende kwaliteit: van de isolatiewaarde tot stevigheid en van levensduur tot (inbraak)veiligheid. We geven dan ook met een gerust hart 20 jaar garantie!

  Kunnen we u helpen?

  Bent u van plan om kunststof kozijnen met een verdiept profiel aan te schaffen? Maak gerust een afspraak met een KozijnPlan adviseur bij u thuis voor een adviesgesprek op maat. Gratis en natuurlijk geheel vrijblijvend.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico