Wil je met ons in contact komen?

  Kunststof voordeur

  Kunststof voordeuren gaan lang mee, zijn onderhoudsvrij, zwaar inbraakwerend en super isolerend. Samen met u maken wij een compleet eigen ontwerp voor uw eigen unieke voordeur op maat! Want een mooie voordeur is het visitekaartje van uw huis dus u wilt natuurlijk goed voor de dag komen.

  Scroll verder

  Volledig afgewerkte kunststof voordeur

  Als we bij KozijnPlan praten over het plaatsen van een nieuwe voordeur, dan praten we over het plaatsen van een volledig afgewerkte klasse A kunststof voordeur. Inclusief luxe dorpel, kozijn en eventueel zijlicht, beslag en montage verzorgd door echte vakmensen. Het enige dat we er niet bij leveren is een nieuwe deurbel. Hierin is zoveel keuze te vinden dat u daar het beste zelf een keus in kan maken. Heeft u tijdens de montage van de deur de deurbel al in huis? Dan plaatsen de monteurs deze natuurlijk graag voor u.

  Kunststof voordeur zonder tocht

  Een voordeur die gewoon lekker warm en behaaglijk is, dat is wel zo fijn. Het is dan ook belangrijk dat de voordeur goed afsluit zodat de warmte niet de deur uit vliegt. Daarom hebben onze voordeuren allemaal een dubbele afdichting. Met de vijfpuntssluiting wordt de deur stevig aangetrokken in de rubbers en wordt de warmte lekker binnen gehouden.

  Een veilige kunststof voordeur

  De voordeur moet ook ongewenste mensen buiten de deur houden. Onze kunststof voordeuren zijn daarom verzwaard met een stalen frame. Hierdoor zijn ze zwaar inbraakwerend en krijgt u een voordeur geleverd met een maximale dikte van 7 cm. Hiermee kunt u zich zeker veilig voelen. Ze kunnen voor extra veiligheid ook worden uitgerust met veiligheidsglas. Voordeuren van KozijnPlan helpen mee om een Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) voor uw woning te kunnen bemachtigen. Dit kan u maandelijks geld schelen op uw verzekeringskosten.

  Kunststof voordeur hang- en sluitwerk

  Een belangrijk onderdeel van de veiligheid en hoe goed de voordeur afsluit is het hang- en sluitwerk. Standaard worden onze kunststof voordeuren van een deurklink voorzien (een op de kruk sluitende deurklink). Wij gebruiken hiervoor uitsluitend de topmerken Roto en Führ. Dit zijn twee Duitse kwaliteitsmerken die al tientallen jaren het beste hang- en sluitwerk maken. Zo bent u verzekerd van een deur die goed sluit en probleemloos werkt.

  Kunststof voordeur inspiratie

  Er zijn heel veel mogelijkheden en combinaties mogelijk voor een mooie voordeur. Daarom heeft onze adviseur een heel boekwerk vol met verschillende modellen bij zich als hij gratis en vrijblijvend bij u langs komt. Zo wordt het heel makkelijk om samen tot een mooi ontwerp te komen voor uw eigen nieuwe voordeur. We hebben wat voorbeelden van nieuwe voordeuren toegevoegd zodat u alvast inspiratie kunt opdoen.

  Kunststof voordeur inclusief plaatsen

  De deur moet natuurlijk ook vakkundig worden geplaatst en afgesteld zodat u er heel lang plezier van heeft. Uw nieuwe kunststof voordeur wordt dan ook altijd netjes voor u geplaatst en de klasse A materialen staan garant voor een hele lange levensduur. De deur wordt ook compleet afgewerkt dus u hoeft zelf eigenlijk niets meer te doen, vergeet alleen niet even een deurbel voor de montagedag te kopen. Is uw voordeur aan vervanging toe? De mogelijkheid is er om het in lage maandelijkse termijnen te betalen (in combinatie met het vervangen van kozijnen).

  De voordelen van kunststof deuren

  • Lange levensduur
  • Onderhoudsarm
  • Zwaar inbraakwerend
  • Super isolerend
  Gratis advies
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico