Schüco kozijnen

Schüco kozijnen staan al jaren bekend als een van de kwalitatief beste kunststof kozijnen in de markt. Met een hoge isolatiewaarde en lange levensduur geniet u lange tijd van uw investering. Schüco is ook een van de mooiere profielen in de markt zodat uw huis een mooie uitstraling geniet. Bij ons kunt u ze ook nog eens betalen met een maandelijks bedrag zodat u direct kunt genieten.

Schüco Corona kozijn

Schüco kwaliteit

Schüco kozijnen zijn verstevigd met een stalen frame waardoor ze vormvast en inbraak veilig zijn. Ze zijn ook zwaar inbraakwerend mede dankzij het uitstekende hang- en sluitwerk die wij er op monteren. Ze zijn tevens brandwerend zodat u zeker weet dat het met de veiligheid wel goed zit. Schüco is niet voor niets een van de grootste merken ter wereld!

Geen schilderwerk meer

Nooit meer schuren en schilderen, klinkt dat niet mooi? Hiermee bespaart u jaarlijks al snel meer dan vijfhonderd euro op de kosten van de schilder! Weet u al wat u met dat geld gaat doen? Of deed u het eerder zelf? Schüco kozijnen hebben alleen maar een sopje op zijn tijd nodig dus u heeft er bijna geen omkijken meer naar.

Wat maakt Schüco kozijnen zo goed?

Hieronder ziet u een doorsnede van een Schüco profiel. Wat u goed kunt zien is de dikke buitenwanden die zorgen voor een goede vormvastheid en veiligheid. Ook het stalen frame is goed te zien, deze zit zowel in het buitenste frame als in de draaiende delen. Het hang- en sluitwerk en het kozijn zelf zijn hierin verankerd. De dubbele afdichtingsrubbers zijn er om de ramen goed af te sluiten zodat er geen tocht optreedt en u maximale isolatie blijft genieten. U ziet ook dat de ruit een stuk verzonken is in het profiel, ook dit zorgt voor maximale isolatie. De luchtkamers zorgen voor lagen stilstaande lucht en ook deze zijn er voor de isolatie en stevigheid. Al met al is dit hoe een topkwaliteit kozijn er uit ziet.

Schüco corona doorsnede

Schüco actie

U krijgt nu tijdelijk direct 3500 euro korting op uw bestelling bij renovatie van de hele woning. Wilt u alles weten over deze actie? Neem dan tijdens kantooruren contact op via 088-6001300.

Welke Schüco kozijnen voor u?

Wij komen graag bij u langs om samen naar de mogelijkheden te kijken voor uw huis. We brengen uw wensen in kaart en gaan aan de slag om een mooie aanbieding te doen voor een redelijke prijs. Maak vandaag nog een afspraak voor een advies gesprek!

 

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

7 Jul

Ook bij KozijnPlan staat de zomervakantie voor de deur en dat betekent dat we aangepaste openingstijden hanteren.

19 Jun

Roeden kunnen een perfecte aanvulling zijn voor uw nieuwe

9 Jun

Wilt u geld lenen voor kozijnen omdat u zelf het geld niet heeft? Heel begrijpelijk!