Schüco kozijnen

Schüco kozijnen staan al jaren bekend als een van de kwalitatief beste kunststof kozijnen in de markt. Met een hoge isolatiewaarde en lange levensduur geniet u lange tijd van uw investering. Schuco is ook een van de mooiere profielen in de markt zodat uw huis een mooie uitstraling geniet. Bij ons kunt u ze ook nog eens betalen met een maandelijks bedrag zodat u direct kunt genieten.

Schuco corona kozijn

Schüco kwaliteit
Schüco kozijnen zijn verstevigd met een stalen frame waardoor ze vormvast en inbraak veilig zijn. Ze zijn ook zwaar inbraakwerend mede dankzij het uitstekende hang en sluitwerk die wij er op monteren. Ze zijn tevens brandwerend zodat u zeker weet dat het met de veiligheid wel goed zit. Schüco is niet voor niets een van de grootste merken in ter wereld!

Geen schilderwerk meer
Nooit meer schuren en schilderen, klinkt dat niet mooi? Hiermee bespaart u jaarlijks al snel meer dan vijfhonderd euro op de kosten van de schilder! Weet u al wat u met dat geld gaat doen? Of deed u het eerder zelf? Schuco kozijnen hebben alleen maar een sopje op zijn tijd nodig dus u heeft er bijna geen omkijken meer naar.

Wat maakt Schuco kozijnen zo goed?
Hieronder ziet u een doorsnede van een Schuco profiel. Wat u goed kunt zien is de dikke buitenwanden die zorgen voor een goede vormvastheid en veiligheid. Ook het stalen frame is goed te zien, deze zit zowel in het buitenste frame als in de draaiende delen. Het hang en sluitwerk en het kozijn zelf zijn hierin verankerd. De dubbele afdichtingsrubbers zijn er om de ramen goed af te sluiten zodat er geen tocht optreedt en u maximale isolatie blijft genieten. U ziet ook dat de ruit een stuk verzonken is in het profiel, ook dit zorgt voor maximale isolatie. De luchtkamers zorgen voor lagen stilstaande lucht en ook deze zijn er voor de isolatie en stevigheid. Al met al is dit hoe een topkwaliteit kozijn er uit ziet.

Schuco corona doorsnede

Schuco actie
U krijgt nu tijdelijk direct 3500 euro korting op uw bestelling bij renovatie van de hele woning. Wilt u alles weten over deze actie? Neem dan tijdens kantooruren contact op via 088-6001300.

Welke Schuco kozijnen voor u?
Wij komen graag bij u langs om samen naar de mogelijkheden te kijken voor uw huis. We brengen uw wensen in kaart en gaan aan de slag om een mooie aanbieding te doen voor een redelijke prijs. Maak vandaag nog een afspraak voor een advies gesprek!