Wil je met ons in contact komen?

  Schuifpui of openslaande deuren?

  Hoe lekker is het als je ook binnen kunt genieten van buiten? Haal buiten naar binnen met een kunststof schuifpui of openslaande deuren!

  Scroll verder

  Haal buiten naar binnen en geniet van alle seizoenen!

  Openslaande deuren en een schuifpui zijn ideaal wanneer je huis en tuin bij elkaar wilt betrekken. Zet de deuren of de schuifpui open en je hebt één groot geheel waarbij je binnen optimaal kunt genieten van buiten en andersom. Ideaal in de lente om te genieten van de lentezon, maar natuurlijk ook in de zomer om te genieten van de zomeravonden! En laat je de openslaande deuren of schuifpui dicht? Dan zult je binnen genieten van het weer buiten dankzij de grote raampartijen en de vele lichtinval.

  En wat dacht je van de herfst en winter? Ook dan is het genieten! Want hoe lekker is het om binnen een goed uitzicht te hebben op de sneeuw in jouw tuin? Of in de herfst lekker van de warmte te genieten met een kop koffie of thee en buiten het onstuimige herfstweer te zien? Ook dat is heerlijk! Je geniet dus in alle seizoenen van jouw schuifpui of openslaande deuren.

  De voordelen van een schuifpui

  Als je kiest voor een schuifpui zal je van een aantal voordelen genieten:

  • Huis en tuin worden één doordat je ze bij elkaar betrekt.
  • Veel lichtinval door de grote raampartijen.
  • Neemt zowel binnen als buiten geen ruimte in beslag.

  Naast de voordelen zijn er natuurlijk ook nadelen te vinden voor de schuifpui. Het grootste nadeel is dat de schuifpui maar voor een deel open kan, terwijl openslaande deuren helemaal open kunnen. Hierdoor heb je een minder grote doorgang en het is bijvoorbeeld ook lastiger om jouw huis even lekker door te laten waaien.

  De voordelen van openslaande deuren

  Ook openslaande deuren hebben een aantal aantrekkelijke voordelen te bieden:

  • Huis en tuin worden één doordat je ze bij elkaar betrekt.
  • Veel lichtinval door de grote raampartijen.
  • Een grote doorgang als je de deuren allebei volledig opent.
  • De openslaande deuren kunnen ook gebruikt worden als achterdeur.

  En natuurlijk geldt ook voor de openslaande deuren dat er nadelen te benoemen zijn. Het grootste nadeel waardoor veel mensen uiteindelijk toch voor een schuifpui kiezen is de draaicirkel van de openslaande deuren. Om de deuren open te kunnen zetten, dient deze draaicirkel altijd vrij te zijn. Dit betekent dus dat je daar rekening mee moet houden bij het neerzetten van bijvoorbeeld (tuin)meubels. Dit is vooral vervelend als je over een kleine tuin beschikt.

  Waarom kiezen voor kunststof?

  Zowel openslaande deuren als een schuifpui zijn in verschillende materialen verkrijgbaar; denk aan kunststof, hout en aluminium. Hierbij krijgt kunststof tegenwoordig vaak de voorkeur doordat openslaande deuren en schuifpuien van dit materiaal veel voordelen te bieden hebben ten opzichte van hout en aluminium. Zo ben je met kunststof onder andere verzekerd van uitstekende isolatiewaardes en een lange levensduur.

  Heb je al een keuze gemaakt? We helpen je graag!

  Worden het kunststof openslaande deuren, een kunststof schuifpui of twijfel je nog? Onze adviseurs helpen je in alle gevallen graag verder. Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat kunnen ze je alles vertellen over beide producten en kunnen ze je helpen bij het maken van een goede keuze voor jouw situatie. Na afloop van het gesprek ontvang je een aanbieding op maat.

  We staan klaar om jou te helpen!

  Vul het contactformulier in. Wij staan klaar om snel contact met je op te nemen.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico