Wil je met ons in contact komen?

  Subsidie kunststof kozijnen aanvragen

  Ben je van plan om kunststof kozijnen aan te schaffen en daarvoor subsidie aan te vragen? Wij helpen je graag op weg met meer informatie over subsidie voor kunststof kozijnen aanvragen. Want voor welke kunststof kozijnen kan er subsidie aangevraagd worden, wanneer kan de aanvraag gedaan worden en hoe gaat de aanvraag in zijn werk? Je leest het hieronder.

  Scroll verder

  Voordat je de subsidie voor kunststof kozijnen gaat aanvragen

  Heb je een subsidie gevonden waar je gebruik van wilt maken, bijvoorbeeld de Investeringssubsidie Duurzame energie en Energiebesparing (ISDE)? Dan is het belangrijk om eerst de voorwaarden goed door te nemen voordat je de kozijnen daadwerkelijk aanschaft. Het zou natuurlijk zonde zijn als je voor de door jou uitgekozen kunststof kozijnen geen subsidie kunt aanvragen. Vóór de aankoop kun je dan ook altijd nog even bij het bedrijf waar je de kozijnen koopt navragen of de betreffende kozijnen en het bijbehorende glas in aanmerking komen.

  De subsidies hebben vaak betrekking op verduurzaming en een verbetering van de isolatie dus kies in ieder geval altijd voor goed isolerende kozijnen. Om in aanmerking te komen voor kunststof kozijnen subsidie geldt in de meeste gevallen dan ook dat de kozijnen én het glas aan een bepaalde isolatiewaarde moeten voldoen. Voor de meeste subsidies zal dit een isolatiewaarde rond de 1,1 of lager moeten zijn.

  De subsidie aanvraag

  Als je er zeker van bent dat je voor de gekozen kunststof kozijnen subsidie kunt aanvragen, kun je tot koop overgaan. Daarna is het tijd om de subsidie aanvraag in te dienen. Dit gaat vrijwel altijd volledig digitaal en kan vaak pas nádat de kozijnen zijn geplaatst. Tijdens de aanvraag zul je verschillende specificaties over de kozijnen en het glas moeten vermelden. Deze kun je opvragen bij het bedrijf waar je de kozijnen hebt gekocht.

  Wil je een stappenplan? Kijk dan op de website van de subsidieverstrekker. Voor het aanvragen van de ISDE subsidie kun je het stappenplan bekijken op de website van de RVO.

  Hoe verder na de subsidie aanvraag?

  Als je alle gegevens correct hebt ingevuld kun je de aanvraag indienen. De subsidieverstrekker zal er naar gaan kijken en indien alles voldoet aan de voorwaarden zul je het subsidiebedrag ontvangen. Zo geniet je dus extra voordelig van je nieuwe kunststof kozijnen! Heb je het geld even niet voorhanden, maar wil je wel graag nieuwe kunststof kozijnen waarvoor je subsidie kunt aanvragen? Dan is ons betaalplan de oplossing! Je hebt dan al voor een klein bedrag per maand nieuwe kunststof kozijnen.

  Kies je ook voor kunststof kozijnen waarvoor je subsidie kunt aanvragen?

  Wil je ook graag kunststof kozijnen subsidie aanvragen en ben je nog op zoek naar geschikte kozijnen? Dan zijn kunststof kozijnen van KozijnPlan een uitstekende keuze! Met onze kunststof kozijnen van de topmerken Schüco en Veka ben je verzekerd van topkwaliteit en uitstekende isolatiewaardes. Dankzij de montage door onze vakkundige monteurs weet je zeker dat alles goed geplaatst is en dat je jarenlang onbezorgd kunt genieten van de vele voordelen. We geven dan ook niet voor niets 20 jaar garantie!

  Ontvang subsidie op de kunststof kozijnen van KozijnPlan.

  Vul ons contactformulier in. Onze medewerkers zullen binnenkort contact met je opnemen.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico