Wil je met ons in contact komen?

  Update kunststof kozijnen subsidie 2021

  Update: de subsidie voor 2021 is ten einde, maar ook in 2024 kun je subsidie aanvragen voor isolerende kunststof kozijnen met HR++ glas.

  Sinds 1 januari 2021 is er kunststof kozijnen subsidie beschikbaar via de ISDE (InvesteringsSubsidie Duurzame energie en Energiebesparing). De regeling loopt dus inmiddels al enkele maanden. Hoog tijd dus voor een update! Je kunt namelijk nog tot eind 2021 gebruik maken van deze subsidie.

  Hoe zat het ook alweer met de kunststof kozijnen subsidie?

  Als woningeigenaar kun je bij het nemen van 2 of meer (isolatie)maatregelen al subsidie aanvragen. De maatregelen zijn verdeeld in verschillende categorieën: aansluiting op een warmtenet, warmtepomp, isolatiemaatregelen en zonneboiler. Om in aanmerking te komen voor de subsidie kun je bijvoorbeeld kunststof kozijnen met HR++ glas (isolatiemaatregel) en een warmtepomp aanschaffen. Daarnaast kun je natuurlijk ook twee isolatiemaatregelen nemen; denk bijvoorbeeld aan dakisolatie en gevelisolatie.

  Wil je nog meer informatie over de subsidie? Via de website van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO) vind je alle informatie over de ISDE subsidie. Hier vind je bijvoorbeeld alle voorwaarden om de subsidie aan te kunnen vragen en kun je de benodigde bestanden voor de aanvraag vinden.

  Ook te combineren met lokale subsidies!

  Heb je al een subsidie ontvangen van jouw gemeente of provincie voor een van de maatregelen die onder de ISDE vallen? Ook dan kun je gewoon nog gebruik maken van de ISDE.

  Hoe staat het ervoor met de subsidie?

  Een belangrijke vraag nu de subsidie al lange tijd beschikbaar is. Er is namelijk een maximaal budget beschikbaar voor deze subsidie.

  De laatste update van de RVO gaat over de periode van januari 2021 tot en met augustus 2021. In deze periode zijn door particuliere woningeigenaren al 22.634 aanvragen ingediend. Met deze aanvragen is al een bedrag van €41,9 miljoen geclaimd. Vele mensen gingen je dus al voor!

  Gelukkig is het nog niet te laat, want er is nog budget vrij! Je kunt dus nog steeds subsidie aanvragen als je dit jaar 2 of meer (isolatie)maatregelen neemt.

  En kan ik ook in 2024 subsidie aanvragen?

  Ja, dat kan! De ISDE subsidie voor isolatiemaatregelen en warmtepompen is in 2022 en 2023 namelijk gewoon doorgelopen en dat geldt ook voor 2024. Wel zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd in de subsidie. Zo is het bij de ISDE subsidie in 2024 bijvoorbeeld ook mogelijk om al bij het nemen van één maatregel subsidie aan te vragen.

  Onze adviseurs staan voor je klaar!

  Ben je geïnteresseerd in kunststof kozijnen van KozijnPlan? Onze kunststof kozijnen met HR++ glas hebben uitstekende isolatiewaardes en vallen daarmee ook onder de isolatiemaatregelen van de ISDE. Onze adviseurs komen graag bij je thuis langs voor een adviesgesprek op maat en kunnen je tijdens dit gesprek ook verder informeren over de kunststof kozijnensubsidie.

  Je kunt ons bellen voor meer informatie of om een adviesgesprek op maat in te plannen. Daarnaast kun je natuurlijk ook ons contactformulier invullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Ik wil een adviesgesprek op maat!

  Vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan ook via 088-6001300.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico