Wil je met ons in contact komen?

  Jouw voordelen met kunststof kozijnen

  Kunststof is, sinds de uitvinding in het begin van de vorige eeuw, niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Dat zien we ook terug op het gebied van kozijnen. Vroeger was de keuze beperkt tot houten, stalen of aluminium kozijnen. Nu zijn kunststof kozijnen niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

  De veelzijdigheid van de kunststof kozijnen van tegenwoordig

  Sommige mensen denken bij kunststof kozijnen aan forse, grote kozijnen die maar in een beperkt aantal kleuren verkrijgbaar zijn. Dat is al lang niet meer het geval. Kunststof kozijnen zijn de afgelopen 20 jaar veel veranderd. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen in vele maten verkrijgbaar en de kleurkeuze is veel uitgebreider geworden. Je hebt de keuze uit verschillende profielen en kleuren, zodat je altijd wel de kozijnen van jouw dromen kunt vinden.

  Er zijn echter nog meer interessante voordelen, bijvoorbeeld de besparing op jouw energiekosten. Een van de eigenschappen van kunststof is de hoge isolatiewaarde, zeker in combinatie met thermopeen beglazing. Een ander groot voordeel is dat kunststof in vergelijking met de conventionele houten kozijnen niet meer onderhevig zijn aan weersinvloeden, en dat kun je direct merken in de onderhoudskosten.

  Jouw voordelen op een rij:

  • Je bespaart op de kosten van het onderhoud.

  Normaliter kost het schilderen van een standaard eengezinswoning die eens in de 5 jaar geschilderd wordt, ongeveer € 3.500,-, oftewel € 58,- per maand.

  • Je bespaart op de stookkosten.

  Je woning wordt voorzien van isolatieglas. De besparing per vierkante meter glas is ongeveer 30 m3 gas per jaar. De prijs per m3 is € 0,40. In een normale woning zit ongeveer 25 m2 glas. Je besparing is op jaarbasis dus: 30 x 25 x € 0,40 = € 300,-. Je kunt dus € 25,00 per maand besparen!

  Kort samengevat:
  je vermeerdert de waarde van jouw woning en je bespaart tegelijkertijd op je stookkosten en de kosten van het onderhoud.

  “Je besparing kan oplopen tot €83,00 per maand!”

  Genieten van de voordelen van kunststof kozijnen?

  Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico