Uw voordelen

Kunststof is, sinds de uitvinding in het begin van de vorige eeuw, niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Dat zien we ook terug op het gebied van kozijnen. Vroeger was de keuze beperkt tot houten, stalen of aluminium kozijnen. Nu zijn kunststof kozijnen niet meer weg te denken uit het straatbeeld. 

Sommige mensen denken bij kunststof kozijnen aan forse, grote kozijnen die maar in een beperkt aantal kleuren verkrijgbaar zijn. Dat is al lang niet meer het geval. Er is de afgelopen 20 jaar veel veranderd. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen in vele maten verkrijgbaar en de kleurkeuze is veel uitgebreider geworden. U heeft de keuze uit verschillende profielen en kleuren, zodat u altijd wel de kozijnen van uw dromen kunt vinden.

Er zijn echter nog meer interessante voordelen, bijvoorbeeld de besparing op uw energiekosten. Een van de eigenschappen van kunststof is de hoge isolatie waarde, zeker in combinatie met thermopeen beglazing. Een ander groot voordeel is dat kunststof in vergelijking met de conventionele houten kozijnen niet meer onderhevig zijn aan weersinvloeden, en dat kunt u direct merken in de onderhoudskosten.

Kozijnen financieren

 

 

 

     Belt u KozijnPlan op 088 6001300 of u maak direct een afspraak

 

Uw voordelen op een rij: 

U bespaart op de kosten van het onderhoud. 
Normaliter kost het schilderen van een standaard eengezinswoning die eens in de 5 jaar geschilderd wordt, ongeveer € 3500,-, oftewel € 58,- per maand.

U kunt dus  € 58,00 per maand besparen!   

U bespaart op de stookkosten. 
Uw woning wordt voorzien van isolatieglas. De besparing per vierkante meter glas is ongeveer 30 m3 gas per jaar. De prijs per m3 is € 0,40. In een normale woning zit ongeveer 25 m2 glas. Uw besparing is op jaarbasis dus: 30 x 25 x € 0,40 = € 300,- 
U kunt dus  € 25,00 per maand besparen!

Kort samengevat: 
U vermeerdert de waarde van uw woning en u bespaart tegelijkertijd op uw stookkosten en de kosten van het onderhoud.

Met andere woorden: 
uw besparing kan oplopen tot  € 83,00  per maand!!

Kijkt u rustig eens verder op onze productpagina voor alle mogelijkheden