Wil je met ons in contact komen?

  Wat kosten kunststof kozijnen?

  Een van de belangrijkste dingen die je graag wilt weten als je nieuwe kozijnen gaat kopen zijn de kosten. Dat is heel begrijpelijk, maar het blijft altijd lastig om een reëel kostenplaatje te schetsen. De kosten van nieuwe kunststof kozijnen zijn namelijk altijd afhankelijk van een aantal diverse factoren.

  Hoe worden de kosten voor kunststof kozijnen bepaald?

  Er zijn vele keuzemogelijkheden voor jouw nieuwe kunststof kozijnen. Denk bijvoorbeeld aan het profiel en merk dat je kiest, het glas en de afmetingen. Al deze zaken spelen mee in de prijsbepaling van de kozijnen. Zo zullen de kosten van kunststof kozijnen met triple glas hoger zijn dan de kosten van HR++ glas, is een groot kozijn duurder dan een klein kozijn en is een vast raam goedkoper dan een kiepraam. Daarnaast speelt het ook mee hoeveel kozijnen je laat vervangen.

  Pas als alle keuzes met betrekking tot de nieuwe kunststof kozijnen definitief zijn, kunnen de kosten van het kozijn berekend worden.

  Kijk altijd naar de prijs-kwaliteitverhouding

  Het kan zijn dat je bij een aantal aanbieders precies dezelfde wensen doorgeeft, maar dat er toch een prijsverschil is te vinden tussen deze aanbieders. Misschien vraag je je daarom af waarom sommige kunststof kozijnen zo duur zijn. Dit komt voor door een verschil in kwaliteit.

  Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de montagewijze. De ene aanbieder monteert op (kunststof) stelkozijnen als dat technisch mogelijk is, terwijl de ander stompe montage toepast. Montage op (kunststof) stelkozijnen is duurder, maar zorgt er ook voor dat je van een aantal aantrekkelijke voordelen kunt genieten. Zo zorgen de stelkozijnen onder andere voor een langere levensduur, een betere isolatiewaarde en een betere vormvastheid van het kozijn.

  Daarnaast kan er bijvoorbeeld ook verschil zitten in het merk profiel dat wordt aangeboden door het kunststof kozijnen bedrijf. Zo zullen kozijnprofielen van kwaliteitsmerken duurder zijn dan profielen van B-merken.

  Als je meerdere aanbiedingen hebt ontvangen voor kunststof kozijnen, doe je er dus goed aan om niet alleen de prijs, maar ook de kwaliteit te vergelijken. Het is ook aan te raden om te kijken naar de verschillende voordelen die een bedrijf heeft aan te bieden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de garantievoorwaarden, de service die het bedrijf levert, de betalingsmogelijkheden en betaaltermijn.

  Wat kosten onze andere producten?

  Bij KozijnPlan bieden we niet alleen kunststof kozijnen aan, maar ook andere producten. Denk hierbij aan schuifpuien, openslaande deuren en voordeuren. De kosten van deze producten hangen net als bij kunststof kozijnen ook af van jouw wensen. Zo kunne we je bijvoorbeeld niet op voorhand vertellen wat jouw nieuwe schuifpui zal kosten.

  Hoe kun je de kosten financieren?

  Het aanschaffen van kunststof kozijnen kan dus best duur zijn. We snappen dat niet iedereen zo’n groot geld bedrag achter de hand heeft. Daarom hebben wij ons KozijnPlan. Via dit plan is het mogelijk om vanaf €49,- per maand nieuwe openslaande deuren aan te schaffen.

  *Een tip: Er bestaat ook een subsidie die je kunt aanvragen als je kunststof kozijnen aanschaft. Hiermee kun je een klein bedrag terug krijgen van de kosten.

  Kom erachter wat de kosten zijn voor jouw nieuwe kunststof kozijnen

  Ben je benieuwd naar wat de prijs van jouw nieuwe kozijnen is? Maak dan een afspraak met een van onze ervaren adviseurs! Zij komen graag bij jou langs voor een adviesgesprek op maat. Hier worden al jouw vragen met betrekking tot kozijnen beantwoordt en bespreek je samen de mogelijkheden en jouw wensen. Ook zal de adviseur een visuele inspectie doen en de maten van jouw kozijnen nemen. Op deze manier kan de adviseur met een aanbieding op maat komen waar de precieze kosten voor jouw renovatie in zullen staan.

  Contactformulier

  Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico