Wat kosten kunststof kozijnen?

Een van de belangrijkste dingen die u graag wilt weten als u nieuwe kozijnen gaat kopen zijn de kosten. Dat is heel begrijpelijk, maar het blijft altijd lastig om een reëel kostenplaatje te schetsen. De kosten van nieuwe kunststof kozijnen zijn namelijk altijd afhankelijk van een aantal diverse factoren.

Hoe worden de kosten voor kunststof kozijnen bepaald?

Er zijn vele keuzemogelijkheden voor uw nieuwe kunststof kozijnen. Denk bijvoorbeeld aan het profiel en merk dat u kiest, het glas en de afmetingen. Al deze zaken spelen mee in de prijsbepaling van de kozijnen. Zo zal HR++ glas duurder zijn dan gewoon dubbel glas. Een groot kozijn is duurder dan een klein kozijn en een vast raam zal goedkoper zijn dan een kiepraam. 

Pas als alle keuzes met betrekking tot de nieuwe kunststof kozijnen definitief zijn, kunnen de kosten van het kozijn bepaald worden. 

Kijk altijd naar de prijs-kwaliteitverhouding

Het kan zijn dat u bij een aantal aanbieders precies dezelfde wensen doorgeeft, maar dat er toch een prijsverschil is te vinden tussen deze aanbieders. Dit is dan vaak te vinden in een kwaliteitsverschil.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de montagewijze. De ene aanbieder monteert op (kunststof) stelkozijnen als dat technisch mogelijk is, terwijl de ander stompe montage toepast. Montage op (kunststof) stelkozijnen is duurder, maar zorgt er ook voor dat u van een aantal aantrekkelijke voordelen kunt genieten. Zo zorgen de stelkozijnen zorgen onder andere voor een langere levensduur, een betere isolatiewaarde en een betere vormvastheid van het kozijn. 

Daarnaast kan er bijvoorbeeld ook verschil zitten in het merk profiel dat wordt aangeboden door het kunststof kozijnen bedrijf. Zo zullen kozijnprofielen van kwaliteitsmerken duurder zijn dan profielen van B-merken. 

Als u meerdere aanbiedingen heeft ontvangen doet u er dus goed aan om niet alleen de prijs, maar ook de kwaliteit te vergelijken. Het is ook aan te raden om te kijken naar de verschillende voordelen die een bedrijf aan te bieden heeft. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de garantievoorwaarden, de service die het bedrijf levert, de betalingsmogelijkheden en betaaltermijn. 

Kom erachter wat de kosten zijn voor uw nieuwe kunststof kozijnen

Bent u benieuwd naar wat uw nieuwe kunststof kozijnen zullen kosten? Maak dan een afspraak met een van onze ervaren adviseurs! Zij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek op maat. Hier worden al uw vragen met betrekking tot kozijnen beantwoordt en bespreekt u samen de mogelijkheden en uw wensen. Ook zal de adviseur een visuele inspectie doen en de maten van uw kozijnen nemen. Op deze manier kan de adviseur met een aanbieding op maat komen waar de precieze kosten voor uw renovatie in zullen staan.
 

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

23 May

Wilt u liever eerst met eigen ogen zien hoe onze kunststof kozijnen er in het echt uitzien voordat u de kozijnen koopt? Dat kan vanaf nu!

4 May

Het lijkt een simpele vraag, maar dat is het niet. Het antwoord is helaas dus ook niet zo simpel.

20 Apr

Zijn uw oude kozijnen aan vervanging toe en bent u tot de conclusie gekomen dat u voor kunststof kozijnen wilt gaan?