Wil je met ons in contact komen?

  Wat kosten kunststof kozijnen voor een heel huis?

  Het lijkt een simpele vraag, maar dat is het niet. Het antwoord is helaas dus ook niet zo simpel. Want over welke kunststof kozijnen hebben we het? En welk soort huis wordt er bedoeld met een heel huis? Voor beide zijn nogal wat verschillen te bedenken. Oftewel, we kunnen u hier geen eenduidig antwoord op geven. Dit zal namelijk voor elk situatie verschillend zijn. Een kostenplaatje op basis van uw specifieke situatie is dan ook het meest betrouwbaar.

  Wat kosten kunststof kozijnen?

  De kosten voor kunststof kozijnen zijn van verschillende factoren afhankelijk. Allereerst spelen de afmetingen en indelingen van uw kozijn een grote rol. Kleine kozijnen zijn natuurlijk goedkoper dan grote kozijnen en kozijnen met een vast raam zijn weer goedkoper dan kozijnen met een draaikiepraam. Maar dit zijn niet de enige factoren die een rol spelen. Denk ook eens aan het gebruikte merk, kozijnprofiel en glas.

  De kosten voor uw nieuwe kunststof kozijnen kunnen dus pas bepaald worden als u precies weet waar u naar op zoek bent.

  Kosten kunststof kozijnen voor verschillende soorten huizen

  Logischerwijs is het soort huis waarin u woont ook bepalend voor de kosten. Woont u bijvoorbeeld in een rijtjeshuis, 2 onder een kap of in een vrijstaande woning? U zult wel kunnen nagaan dat de kosten voor kunststof kozijnen voor een rijtjeshuis lager zullen liggen dan de kosten voor kunststof kozijnen voor een 2 onder een kap. Een rijtjeswoning zal over het algemeen namelijk minder kozijnen hebben. Aan de andere kant zijn de kosten voor kunststof kozijnen voor een 2 onder een kap weer een stuk lager dan de kosten voor kunststof kozijnen voor een vrijstaande woning. Ook hier is namelijk een groot verschil te vinden in het aantal kozijnen in de woning en de grootte daarvan.

  Maar ook hier geldt weer: geen enkel huis is hetzelfde. Ook een rijtjeshuis is niet één soort huis. De een heeft bijvoorbeeld wel een zolderverdieping en de ander niet. Hierdoor is het dus ook lastig om de kosten voor kunststof kozijnen voor een bepaald type huis te bepalen. Dat betekent dat ook hier weer geldt dat u pas een betrouwbaar kostenplaatje kunt krijgen als een kunststof kozijnen bedrijf precies weet waar het bij u om gaat.

  Kiezen voor kunststof kozijnen voor een heel huis of gedeeltelijk?

  De kosten voor kunststof kozijnen voor een heel huis zijn niet goedkoop. Het vraagt om een flinke investering, maar dan heeft u ook wat. Duurzame kozijnen die zorgen voor veiligheid, jarenlang meegaan en waar u geen omkijken naar heeft omdat ze onderhoudsarm zijn. En niet onbelangrijk: u zult de investering weer terugverdienen dankzij de uitstekende isolatie. Het is dan ook aan te raden om uw hele woning te voorzien van kunststof kozijnen, maar dan moet uw budget natuurlijk wel toereikend zijn.

  In principe geldt in de meeste gevallen ook dat hoe meer kozijnen u koopt en laat monteren, hoe goedkoper het in verhouding is. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat de monteurs er immers toch al zijn en ze kunnen dan beter een volle dag werk hebben. U kunt dus bijvoorbeeld beter gelijk de hele voorzijde aanpakken in plaats van slechts één kozijn.

  Heeft u op dit moment het geld niet voor kunststof kozijnen voor uw hele woning, maar wilt u eigenlijk wel alle kozijnen van uw hele woning vervangen? Wellicht biedt ons betaalplan uitkomst. U betaalt dan slechts een klein bedrag per maand voor uw nieuwe kozijnen. Natuurlijk kan een gedeeltelijke renovatie met kunststof kozijnen ook uitkomst bieden.

  Wilt u weten wat de kosten zijn voor kunststof kozijnen voor uw huis?

  Wij komen graag bij u thuis langs! Op basis van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat bij u thuis kunnen we een offerte maken en weet u wat de kosten zullen voor kunststof kozijnen voor uw huis. Twijfelt u nog tussen kunststof kozijnen voor uw hele woning of een gedeeltelijke renovatie? Of weet u nog niet of u met eigen middelen wil betalen of in maandelijks termijnen met het KozijnPlan? Ook daar denkt onze adviseur graag in mee.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico