Wil je met ons in contact komen?

  Deuren en kozijnen

  Op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen en deuren? Met het ruime aanbod van KozijnPlan weet u zeker dat de deuren en kozijnen voldoen aan uw wensen wat betreft kleur en design. Niet alleen wordt voldaan aan uw wensen, onze deuren en kozijnen voldoen ook aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dit betekent onder andere dat ze goed isoleren, een lange levensduur hebben én dat ze veilig zijn.

  Deuren van KozijnPlan

  Bent u toe aan meer licht en ruimte en overweegt u openslaande deuren of een schuifpui? Of wilt u een nieuwe uitstraling van de woning en daarom de voor- en achterdeur vervangen? KozijnPlan helpt u graag bij de keuze voor nieuwe deuren. Met ons ruime aanbod openslaande tuindeuren, schuifpuien en voor- en achterdeuren kunt u bij KozijnPlan altijd een deur vinden die bij uw wensen past. Wilt u klassieke, moderne of juist tijdloze deuren? En welke keuzes maakt u wat betreft kleur, indeling, beslag en glas voor de nieuwe deuren? Tijdens een adviesgesprek met een van onze adviseurs kunnen zij helpen bij het maken van deze en vele andere keuzes.

  Openslaande deuren

  Openslaande tuindeuren in uw woning laten plaatsen betekent niet alleen meer lichtinval, maar ook dat de tuin meer betrokken wordt bij de woning. Op deze manier worden tuin en kamer samen één. Daarnaast zorgen de openslaande tuindeuren er ook voor dat de kamer groter lijkt wanneer de deuren openstaan. Het nadeel van openslaande deuren is dat er veel ruimte in beslag wordt genomen. Als u slechts beperkte ruimte heeft, is het daarom aan te raden om voor een schuifpui te kiezen in plaats van voor openslaande deuren.

  Schuifpui

  Net zoals de openslaande deuren zorgt ook een schuifpui voor een mooie doorgang tussen kamer en tuin. En ook hier geldt dat de kamer meer licht krijgt doordat de schuifpui voorzien is van grote hoge ramen. Daarnaast neemt een schuifpui geen extra ruimte in beslag.

  Voor- en achterdeuren

  Zoals u ongetwijfeld al vaker heeft gehoord ‘voordeuren zijn het visitekaartje van een woning’. Het is dan ook niet zo gek dat u specifieke voorkeuren heeft wat betreft de uitstraling van de voordeur en ook voor de achterdeur zal dat niet anders zijn. Daarom worden onze voor- en achterdeuren altijd op maat gemaakt. Van de kleur tot de indeling en van het glas tot het beslag, de keuzes liggen bij u!

  Met deuren van KozijnPlan bent u verzekerd van kwaliteit

  Als u kiest voor deuren van KozijnPlan, kiest u voor deuren van hoge kwaliteit. De deuren zijn gemaakt van stevige profielen en zijn nog eens extra versterkt door het toevoegen van een stalen frame. Daarnaast wordt de deur natuurlijk ook voorzien van gecertificeerd hang- en sluitwerk.

  Kunststof kozijnen van KozijnPlan

  KozijnPlan verkoopt en plaatst alleen kozijnen van het materiaal kunststof. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, veilig, hebben een goede isolatie en een lange levensduur. Onze kunststof kozijnen zijn van de topmerken Schüco en Veka. Zo weet u zeker dat u over kwaliteitskozijnen beschikt.

  Net zoals de deuren van KozijnPlan is het ook voor de kozijnen mogelijk om deze geheel in uw eigen smaak samen te stellen. Met onder andere een ruim kleurenaanbod en de verschillende mogelijkheden wat betreft grootte en indeling kunnen wij u altijd van kunststof kozijnen op maat voorzien.

  Uw nieuwe deuren en kozijnen in termijnen betalen

  Twijfelt u nog over de aanschaf van kunststof deuren en kozijnen omdat het op dit moment financieel niet goed uitkomt? Hiervoor bieden wij het KozijnPlan aan. Dit biedt de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Wilt u meer informatie over onze kozijnen en deuren of het KozijnPlan? Vul dan ons contactformulier in. Onze adviseurs staan voor u klaar. Zij komen bij u graag langs om u van de gewenste informatie te voorzien en om een aanbieding voor kozijnen en deuren op maat samen te stellen.

  Contactformulier

  Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico