Wil je met ons in contact komen?

  Huren of leasen van kunststof kozijnen

  Het huren of leasen van kozijnen is tegenwoordig steeds populairder. Al vanaf een klein bedrag per maand heeft u kunststof kozijnen in uw woning waar u jarenlang van kunt genieten. Bij KozijnPlan kunt u geen kozijnen huren of leasen, maar via het KozijnPlan bent u ook al eigenaar van kunststof kozijnen voor een klein bedrag per maand. Zo is de aankoop van kunststof kozijnen niet langer meer een grote financiële investering waar u jarenlang voor moet sparen.

  De voordelen van het huren of leasen van kunststof kozijnen

  Het grootste voordeel van het huren of leasen van kozijnen is dat u al vanaf een klein bedrag per maand kunt profiteren van de voordelen van kunststof kozijnen. Ditzelfde voordeel ervaart u als u kunststof kozijnen aanschaft met ons KozijnPlan.

  Een ander groot voordeel van betaling in termijnen is dat u uw kozijnen al kunt terugverdienen zonder dat u het volledige bedrag heeft betaalt. Zo wordt het financieel nog aantrekkelijker!

  Kunststof kozijnen isoleren zeer goed en daarmee kunt u op de energierekening besparen. Daarnaast kunt u met kunststof kozijnen ook besparen op de onderhoudskosten. Slechts 1 keer per jaar schoonmaken met een simpel sopje is al voldoende en u hoeft nooit meer te schilderen. Al met al kunt u zo tot wel €83,- per maand besparen!

  U profiteert ook van andere voordelen, zoals de veiligheid die kunststof kozijnen te bieden hebben, de lange levensduur en u geniet van een warm huis in de winter en een lekker koel huis in de zomer door de zeer goede isolatiewaardes.

  Welke mogelijkheden heb ik als ik kunststof kozijnen wil huren of leasen?

  Huren en leasen zijn twee termen die vaak gebruikt worden als het gaat om het kopen van kunststof kozijnen in termijnen. Dit zijn echter niet de enige mogelijkheden. Veel kunststof kozijnen bedrijven bieden meerdere mogelijkheden aan om in termijnen te betalen. Onderstaande opties zijn de meest voorkomende mogelijkheden:

  • Huren: u betaalt per maand een vooraf afgesproken bedrag voor een bepaalde periode. U bent geen eigenaar. (Deze optie is niet mogelijk bij KozijnPlan).
  • Leasen: u betaalt per maand een vooraf afgesproken bedrag en zodra de leaseperiode is afgelopen kunt u de kozijnen kopen en eigenaar worden van de kozijnen. (Deze optie is niet mogelijk bij KozijnPlan).
  • Hypotheek: door een (tweede) hypotheek af te sluiten of aan te passen kunt u ook in termijnen betalen, u leent namelijk geld wat u vervolgens weer met een maandelijks bedrag terugbetaalt.
  • Betaalplan: u betaalt per maand een vooraf afgesproken bedrag voor een bepaalde periode en bent meteen eigenaar van de kozijnen.

  Kunststof kozijnen in termijnen betalen met het KozijnPlan

  Met ons KozijnPlan kunt u door middel van een maandelijkse betaling uw kunststof kozijnen financieren. Al vanaf €49,- per maand bent u eigenaar van nieuwe kunststof kozijnen van de topmerken Schüco of Veka inclusief HR++ glas en montage door onze VCA gecertificeerde monteurs. Daarnaast krijgt u 20 jaar garantie en u doet geen aanbetaling. Wilt u kunststof kozijnen kopen in termijnen? U kunt ons bellen of ons contactformulier invullen voor een afspraak met één van onze adviseurs. Hij komt graag bij u langs voor een advies over kunststof kozijnen en bespreekt de financiële mogelijkheden.

  Profiteren van ons KozijnPlan?

  Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico