Wil je met ons in contact komen?

  De winter door met kunststof kozijnen

  In de winter is het weer tijd voor vallende sneeuw en vrieskou. Dat betekent buiten heerlijk genieten van het winterweer, maar als u naar binnen gaat, wilt u natuurlijk wel thuiskomen in een lekker warm huis. Het is dan ook van groot belang dat uw woning goed geïsoleerd is en uw ramen, deuren en kozijnen geen tocht doorlaten. Maak uw woning winterproof met kunststof kozijnen!

  Geniet van de warmte in uw woning

  Niets is lekkerder dan een warme woning in de winter. Kunststof kozijnen staan bekend om de uitstekende isolatiewaardes en kunnen dan ook zorgen voor een warme woning. De kunststof kozijnen zijn namelijk erg goed in staat om de warmte binnen en de kou buiten te houden. Dit betekent dat er ook geen warmte van de verwarming verloren gaat en u de verwarming dus wat lager kunt zetten, maar tegelijkertijd wel kunt genieten van een warm huis!

  De isolatiewaardes van kozijnen worden bepaald aan de hand van de U-waarde. Hoe lager de waarde, hoe beter de isolatie. De U-waarde van kunststof kozijnen ligt gemiddeld tussen de 1 en 2, terwijl de gemiddelde u-waarde van houten kozijnen 2,4 is en de gemiddelde u-waarde van aluminium kozijnen ligt tussen de 1,8 en 2,7. Kunststof kozijnen zijn dus de ideale keuze om uw woning tijdens het winterweer warm te houden.

  De hoge isolatiewaardes zorgen voor wel 50 jaar voor meer wooncomfort

  Kunststof kozijnen staan ook bekend om de lange levensduur. De kozijnen gaan namelijk gemiddeld 50 tot wel 70 jaar lang mee. Tijdens deze lange levensduur wordt de kwaliteit van de kunststof kozijnen ook behouden en daarmee ook de goede isolatiewaarde. Dit betekent dat u niet enkele jaren, maar jarenlang optimaal kunt genieten van een warm huis zonder tocht en dat tegen een lagere energierekening!

  Geniet ook van de vele andere bijkomende voordelen

  Een ander belangrijk voordeel van kunststof kozijnen in de winterperiode is de veiligheid die de kozijnen te bieden hebben. Kunststof kozijnen zijn namelijk inbraakwerend én werken brandvertragend. Ideaal in de winterperiode wanneer het vroeg donker is, de open haard vaak brandt en ook de kaarsjes vaker worden aangestoken.

  Daarnaast is het ook een groot voordeel dat kunststof kozijnen niet aangetast worden door weersinvloeden. Hierdoor zijn de kozijnen onderhoudsvriendelijk en hoeft u ze slechts 1 keer per jaar schoon te maken met een simpel sopje.

  Verder zijn kunststof kozijnen ook nog eens duurzaam. Dit heeft niet alleen voordelen voor u, maar ook voor het milieu! Wanneer u graag duurzamer wilt leven, is investeren in kunststof kozijnen dus een zeer goede keuze.

  Wilt u in het vervolg ook genieten van een lekker warm huis in de winter?

  Heeft u met het winterse weer gemerkt dat het nu toch echt tijd is voor nieuwe kozijnen? Kies dan voor kunststof kozijnen van topkwaliteit met HR++ glas van KozijnPlan en geniet de komende winter ook van een lekker warm huis! U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of voor het inplannen van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze adviseurs.

  Jouw huis winterproof maken?

  Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico