Wil je met ons in contact komen?

  Klassieke kunststof kozijnen

  Kunststof kozijnen voor een jaren dertig woning zijn er tegenwoordig ook, onze klassieke kozijnen zijn daar uitermate geschikt voor. Met een houtnerf effect zijn ze nauwelijks van hout te onderscheiden en u kunt kiezen uit meer dan 33 kleuren. Kortom - de authentieke uitstraling van uw woning blijft behouden en u krijgt uitstekende isolatie met HR++ glas in klassieke kunststof kozijnen.

  Jaren 30 woning

  Deze huizen staan bekend om de kwaliteit en ruimte, ze zijn zeer degelijk gebouwd. Ze hebben over het algemeen een ruime woonkamer met een aparte keuken en grote slaapkamers. Kenmerkend is ook het gebruik van een erker en glasroedes. Isolatie deden ze nog niet aan in de jaren dertig dus als u geen maatregelen treft, heeft u veel warmteverlies in uw woning en betaalt u veel voor het stoken.

  Kozijnen voor een jaren dertig huis

  Houten kozijnen hebben een beperkte levensduur en vergen veel onderhoud - ze moeten immers regelmatig worden geschilderd. Ook in het stoken zult u merken dat de originele houten kozijnen met enkel glas niet goed isoleren. Een klassiek kunststof kozijn is dan een uitstekende oplossing. U bespaart voortaan honderden guldens, sorry - euro’s op het stoken en geniet vele jaren van het comfort en gebruiksgemak.

  Rekening houden met de constructie

  Bij oudere huizen zijn de kozijnen soms onderdeel van de dragende constructie, dit kan niet zomaar worden uitgebroken. Vaak moet in zo’n geval het dragende deel worden behouden. Daarom komt er bij het inmeten een bouwtechnisch expert bij u om het geheel te beoordelen en om samen met u de beste en mooiste oplossing te kiezen.

  Wil u gratis en vrijblijvend advies voor de renovatie van uw kozijnen? Vul dan ons contactformulier in.

  We helpen je graag!

  Door onderstaand formulier in te vullen, kunnen onze medewerkers contact met je opnemen.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico