Wil je met ons in contact komen?

  Lekt uw woning ook warmte?

  U zult het misschien niet altijd meteen merken, maar het kan zomaar zijn dat ook uw woning warmte lekt. Veel woningen zijn namelijk niet goed geïsoleerd en daardoor kan de warmte in uw woning gemakkelijk ontsnappen.

  Een slechte isolatie zorgt voor onnodig hoge stookkosten

  Niets is vervelender dan een koude woning. U kunt de verwarming dan nog zo hoog zetten, maar in een slecht geïsoleerde woning is het moeilijk om de gewenste warmte te krijgen. De tocht en kou komen binnen via de kleine kieren en gaten en de gestookte warmte verdwijnt door die openingen. U kunt in dat geval wel blijven stoken, maar het is erg moeilijk om dan de warme woning te krijgen die u wenst.

  Het is erg vervelend dat uw woning koud is door de slechte isolatie, maar dat is niet het enige nadeel. Een ander belangrijk bijkomend nadeel is dat u door de slechte isolatie ook nog eens onnodig hoge kosten heeft voor het stoken. Investeren in een verbeterde isolatie is natuurlijk niet goedkoop, maar u kunt uiteindelijk dus ook veel geld besparen!

  Hoe isoleer ik mijn woning?

  Er zijn meerdere manieren om uw woning te isoleren. Zo kunt u bijvoorbeeld de vloer, de muren of het dak isoleren. Daarnaast is ook het vervangen van ramen, deuren en kozijnen een goede stap om uw woning beter te isoleren.

  Uitstekende isolatie met kunststof kozijnen en deuren

  Kunststof kozijnen en deuren staan bekend om de uitstekende isolatiewaardes. Met name als u verouderde of kapotte kozijnen en deuren heeft, zult u een groot verschil merken als u nieuwe kunststof kozijnen en deuren aanschaft. Dit geldt niet alleen voor verouderde kozijnen van bijvoorbeeld hout, maar ook voor oude kunststof kozijnen. De kozijnen zijn de afgelopen jaren namelijk sterk verbeterd en isoleren tegenwoordig veel beter dan dat ze vroeger deden. In combinatie met HR++ glas geniet u helemaal van een optimale isolatie!

  Subsidie voor het isoleren van uw woning

  Het isoleren van woningen wordt gestimuleerd door de overheid en het is daarom in veel gevallen ook mogelijk om een subsidie aan te vragen. Wanneer u besluit om uw woning te isoleren met isolerende kunststof kozijnen met HR++ glas doet u er dan ook altijd goed aan om uit te zoeken of en hoe u subsidie kunt aanvragen.

  Isolerende kunststof kozijnen van KozijnPlan al vanaf €49,- per maand!

  Bij KozijnPlan staat kwaliteit voorop en daarom werken we alleen met de kwaliteitsmerken Schüco en Veka. Zowel de kozijnprofielen van Schüco als van Veka beschikken over uitstekende isolatiewaarden en zijn daarom uitermate geschikt om de isolatiewaarde van uw woning te verbeteren. Bij KozijnPlan monteren we onze kozijnen ook nog eens op kunststof stelkozijnen (indien mogelijk), waardoor de isolatiewaarde beter gewaarborgd blijft én uw kozijnen worden voorzien van het isolerende HR++ glas.

  Daarnaast begrijpen we bij KozijnPlan dat kunststof kozijnen ondanks de vele voordelen soms nog een te grote investering zijn. Toch is het in veel gevallen wel zinvol om te investeren in kunststof kozijnen, omdat u daarmee uiteindelijk ook geld bespaart én u kun genieten van meer wooncomfort. Om de financiële uitgave te beperken, kunt u bij KozijnPlan maandelijks betalen en kunt u al vanaf €49,- per maand nieuwe kunststof kozijnen en deuren aanschaffen.

  Wilt u meer informatie of wilt u een geheel vrijblijvend adviesgesprek inplannen met een van onze adviseurs? U kunt ons bellen of een adviesformulier invullen en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Jouw woning isoleren?

  Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico