Wil je met ons in contact komen?

  Zwarte kunststof kozijnen

  U zult het ongetwijfeld gemerkt hebben: zwarte kozijnen zijn helemaal in! Het is ondertussen niet meer alleen een modetrend in de bladen; zwarte kozijnen hebben hun plek veroverd in het dagelijkse straatbeeld. Zoekt u zwarte kunststof kozijnen? Daarvoor bent u bij KozijnPlan aan het juiste adres!

  Scroll verder

  Een stijlvolle uitstraling met zwarte kozijnen

  Afhankelijk van uw woning creëert u met zwarte kozijnen een chique, moderne of juist een industriële uitstraling. Met name bij een lichte voorgevel steken de zwarte kozijnen mooi af. Bij sommige woningen kan zwart ook nogal hard overkomen. In dat geval kunt u overwegen om te kiezen voor antracietgrijze kunststof kozijnen. Deze kleur komt vaak net wat zachter over en ook met deze kleur creëert u een chique, moderne of industriële uitstraling.

  Zwarte kozijnen: kunststof, hout, aluminium of staal?

  Wanneer we het hebben over zwarte kozijnen zijn er maar weinig mensen die meteen aan kunststof kozijnen zullen denken. Vaak worden deze kozijnen meteen geassocieerd met aluminium of staal. Anderzijds denken mensen ook al snel aan zwart geschilderde houten kozijnen.

  Maar wist u eigenlijk wel dat kunststof kozijnen ook in de kleur zwart verkrijgbaar zijn? En wist u ook dat deze veel meer voordelen te bieden hebben ten opzichte van de kozijnen van andere materialen? Ze worden dan ook niet voor niets steeds populairder.

  Kunststof kozijnen staan onder andere bekend om de uitstekende isolatiewaardes, de lange levensduur, de inbraakwerendheid, duurzaamheid en het weinige onderhoud. Wanneer mensen kunststof kozijnen vergelijken met kozijnen van andere materialen wordt dan ook vaak de keuze gemaakt voor kunststof kozijnen. Met name het verschil in isolatiewaardes en het weinige onderhoud geven hierbij de doorslag.

  Zwarte kunststof kozijnen zijn dus een uitstekende keuze!

  Kiezen voor zwarte kozijnen van kwaliteit

  Bij KozijnPlan werken we met kunststof kozijnen van de beste merken. Daarnaast worden onze Veka en Schüco kunststof kozijnen altijd gemonteerd conform de strengste kwaliteitsrichtlijnen. Zo weet u zeker dat u jarenlang plezier zult beleven aan uw kunststof kozijnen. Wij maken onze kozijnen natuurlijk altijd op maat en u kiest dus ook zelf de kleur voor de buitenzijde van uw kozijnen. Voor de binnenzijde leveren we standaard de kleur wit of crèmewit.

  Onze zwarte kunststof kozijnen ontdekken

  Wilt u meer informatie of een aanbieding op maat ontvangen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico