Wil je met ons in contact komen?

  Kunststof kozijnen inclusief montage

  Bent u op zoek naar kunststof kozijnen? Kies dan voor kunststof kozijnen inclusief montage. Het is wellicht duurder om de montage ook door het bedrijf uit te laten voeren, maar het heeft grote voordelen om uw kozijnen te laten plaatsen door ervaren monteurs.

  Waarom kiezen voor kunststof kozijnen inclusief montage?

  Bij een aantal kunststof kozijnen bedrijven is het ook mogelijk om alleen uw kunststof kozijnen te kopen en de montage zelf te regelen. Dit kan aantrekkelijk klinken als u zelf handig bent, want het is natuurlijk ook goedkoper. Dit is echter in veel gevallen geen goede keuze.

  Het monteren van kunststof kozijnen kan soms eenvoudig lijken, maar het is zeker geen makkelijke klus. Al bij de kleinste montagefout kan de kwaliteit van de kozijnen verloren gaan en dat is natuurlijk zonde. Veel voorkomende problemen bij het zelf plaatsen van de kozijnen zijn bijvoorbeeld tocht en beschadigingen. Vaak kunt u dan ook niet meer terugvallen op het bedrijf waar u de kozijnen heeft gekocht, omdat er geen garantie geboden kan worden op kozijnen die u zelf heeft gemonteerd. In het ergste geval zult u nieuwe kozijnen moeten aanschaffen of moet de schade hersteld worden en bent u uiteindelijk toch nog duurder uit.

  Als u de kozijnen door het bedrijf laat plaatsen, ligt de verantwoordelijkheid bij het bedrijf en zullen de eventuele problemen ook door het bedrijf opgelost moeten worden. Door de montage ook door het bedrijf uit te laten voeren loopt u dus veel minder risico én krijgt u garantie op de kozijnen.

  Montage door KozijnPlan

  Bij KozijnPlan vinden we het belangrijk dat we kwaliteit kunnen bieden én dat we u ook voor een lange tijd garantie kunnen geven. Om deze reden verkopen we bij KozijnPlan alleen kunststof kozijnen inclusief montage. Het is dus niet mogelijk om alleen kunststof kozijnen af te nemen.

  Bij KozijnPlan werken ervaren VCA-gecertificeerde monteurs die uw kunststof kozijnen komen plaatsen volgens de bekende kwaliteitsrichtlijnen. Om optimaal te kunnen genieten van de kwaliteit van onze Veka en Schüco kunststof kozijnen worden de kozijnen in veel gevallen op kunststof stelkozijnen gemonteerd. In een aantal uitzonderlijke situaties zal montage op kunststof stelkozijnen echter niet mogelijk zijn. Een van onze specialisten zal in dat geval een grondige inspectie doen waarna de beste montagewijze wordt bepaald.

  Daarnaast zorgen onze monteurs ook voor een volledige afwerking van de kozijnen. U krijgt vensterbanken, horren, slotjes op de ramen en indien gewenst worden er ook ventilatieroosters geplaatst. Na afloop van de montage zullen onze monteurs samen met u alles nalopen, zodat u kunt aangeven of alles naar wens is gemonteerd en wat er eventueel nog gedaan moet worden. Pas ná de montage ontvangt u de factuur van ons.

  Kunststof kozijnen inclusief montage prijzen

  Het is niet mogelijk om een algemene prijs te geven voor kunststof kozijnen inclusief montage. Er zijn namelijk meerdere factoren die van invloed zijn op de prijs. Kiest u bijvoorbeeld voor grote of kleine kozijnen? Voor welk merk kunststof kozijnen kiest u? En kiest u voor alleen maar vaste ramen of wilt u bijvoorbeeld ook draaikiepramen? Dit zijn een aantal voorbeelden van factoren die van grote invloed zijn op de prijs. Voor een goede prijsindicatie voor uw woningrenovatie heeft u dus een aanbieding op maat nodig.

  Wilt u weten wat uw renovatie gaat kosten?

  Bij KozijnPlan vinden we het belangrijk dat we u een goede aanbieding op maat kunnen doen. Om deze reden werken we dan ook met adviseurs die bij u langskomen voor een adviesgesprek aan huis. Tijdens dit gesprek bespreekt de adviseur samen met u uw wensen en de mogelijkheden en ze voeren een visuele inspectie uit. Op basis van deze informatie komt de adviseur met een aanbieding op maat voor uw nieuwe kunststof kozijnen inclusief montage.

  Maak een vrijblijvende afspraak met een KozijnPlan adviseur

  Wilt u een aanbieding op maat voor kunststof kozijnen inclusief montage? Maak dan een gratis en geheel vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Hiervoor kunt u ons bellen of ons contactformulier invullen.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico