kunststof kozijnen inclusief montage

Wij leveren onze kozijnen altijd inclusief het plaatsen en ze worden compleet afgewerkt inclusief vensterbanken. Zo kunnen we u ook onze 10 + 10 jaar garantie aanbieden! Er zijn mensen die dit graag zelf willen doen maar helaas levert dit vaak problemen op. Onze vakmensen zijn allemaal gecertificeerd en zeer ervaren in het plaatsen van kozijnen. Voor uw gevoel en voor de garantie raden we u dan ook met klem aan om het geheel door ons te laten verzorgen. Profiteer direct van de speciale bespaaractie!

gevel renoveren

Zelf kozijnen plaatsen
Er zijn natuurlijk altijd mensen die het toch zelf willen doen. Dit leidt vaak tot de volgende problemen:

  • Tochten langs het kozijn
  • Tochten en lekkage langs de buitenkant
  • Beschadiging aan het kozijn door meerdere keren er in en er uit
  • Klemmende ramen door scheve montage
  • Ongelukken
  • Geen garantie
  • Schimmelvorming

Tochten langs het kozijn
Het is belangrijk dat het kozijn precies goed wordt afgesteld om de afdichting honderd procent juist te krijgen. Dit is een klusje voor de vakman en helaas voor de gewone klusser heel moeilijk om echt goed te krijgen. En tocht kost u gewoon geld.

Tocht en lekkage langs de buitenkant
Dit gebeurt als de buitenkant van het kozijn niet exact aansluit en/of niet goed is geplaatst. Dit kan komen door onjuist opmeten en door het gebruiken van materialen die al snel verweren of niet geschikt zijn om het uitzetten en krimpen van het kozijn op te vangen. Dit zien we helaas vaak bij kozijnen die door derden zijn geplaatst en kan er zelfs toe leiden dat het hele kozijn vervangen moet worden.

Beschadiging aan het kozijn
Als het kozijn er meerdere keren in en uit moet krijgt u al snel beschadigingen door het wrikken teneinde het kozijn te motiveren om mee te bewegen. Onze monteurs hebben zoveel ervaring dat ze het in een keer goed doen. Deze ervaring krijg je alleen door het te doen en in uw geval kan dat flink geld kosten.

Klemmende ramen door scheve montage
Als het kozijn niet exact waterpas en recht is gemonteerd dan zullen de draaiende delen niet goed meer passen. Vaak wordt dit in de loop der jaren ook nog eens erger. Het enige wat dan helpt is om het complete kozijn er uit te halen en helemaal opnieuw te beginnen.

Ongelukken
Een ongeluk zit in een klein hoekje - u werkt met scherpe glas delen en op een steiger. Daar zitten voor uzelf gewoon risico's aan.

Geen garantie
Bij ons krijgt u twintig jaar garantie op uw nieuwe kozijnen. Als u ze zelf plaatst dan krijgt u maximaal 10 jaar. Daarnaast vervalt de garantie als later blijkt dat het kozijn niet goed is geplaatst. Veel topmerken geven zelfs helemaal geen garantie als het kozijn niet door een van hun dealers is geplaatst.

Al met al raden we u van harte aan om uw kozijnen te laten plaatsen door de vakman! Wilt u meer informatie? Dan kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 088 6001300.