Wil je met ons in contact komen?

  Kunststof kozijnen inclusief montage

  Ben jij op zoek naar kunststof kozijnen ? Kies dan voor kunststof kozijnen inclusief montage. Het is wellicht duurder om de montage ook door het bedrijf uit te laten voeren, maar het heeft grote voordelen om jouw kunststof kozijnen te laten plaatsen door ervaren monteurs.

  Scroll verder

  Waarom kiezen voor kunststof kozijnen inclusief montage?

  Bij een aantal kunststof kozijnen bedrijven is het ook mogelijk om alleen kunststof kozijnen te kopen en de montage zelf te regelen. Dit kan aantrekkelijk klinken als je zelf handig bent, want het is natuurlijk ook goedkoper. Dit is echter in veel gevallen geen goede keuze.

  Het monteren van kunststof kozijnen kan soms eenvoudig lijken, maar het is zeker geen makkelijke klus. Al bij de kleinste montagefout kan de kwaliteit van de kozijnen verloren gaan en dat is natuurlijk zonde. Veel voorkomende problemen bij het zelf plaatsen van de kozijnen zijn bijvoorbeeld tocht en beschadigingen. Vaak kun je dan ook niet meer terugvallen op het bedrijf waar je de kozijnen hebt gekocht. Dit komt omdat er geen garantie geboden kan worden op kozijnen die je zelf hebt gemonteerd. In het ergste geval zal je nieuwe kozijnen moeten aanschaffen of moet de schade hersteld worden. Hierdoor ben je uiteindelijk toch nog duurder uit.

  Als je de kunststof kozijnen laat plaatsen door het bedrijf, ligt de verantwoordelijkheid bij het bedrijf en zullen de eventuele problemen ook door het bedrijf opgelost moeten worden. Door de montage ook door het bedrijf uit te laten voeren loop je dus veel minder risico én krijg je garantie op de kozijnen.

  Montage door KozijnPlan

  Bij KozijnPlan vinden we het belangrijk dat we kwaliteit kunnen bieden én dat we je ook voor een lange tijd garantie kunnen geven. Om deze reden verkopen we bij KozijnPlan alleen kunststof kozijnen inclusief montage. Het is dus niet mogelijk om alleen kunststof kozijnen af te nemen.

  Bij KozijnPlan werken ervaren VCA-gecertificeerde monteurs die jouw kunststof kozijnen komen plaatsen volgens de bekende kwaliteitsrichtlijnen. Om optimaal te kunnen genieten van de kwaliteit van onze Veka en Schüco kunststof kozijnen worden de kozijnen in veel gevallen op kunststof stelkozijnen gemonteerd. In een aantal uitzonderlijke situaties zal montage op kunststof stelkozijnen echter niet mogelijk zijn. Een van onze specialisten zal in dat geval een grondige inspectie doen waarna de beste montagewijze wordt bepaald.

  Daarnaast zorgen onze monteurs ook voor een volledige afwerking van de kozijnen. Je krijgt vensterbanken, horren, slotjes op de ramen en indien gewenst worden er ook ventilatieroosters geplaatst. Na afloop van de montage zullen onze monteurs samen met jou alles nalopen, zodat je kunt aangeven of alles naar wens is gemonteerd en wat er eventueel nog gedaan moet worden. Pas ná de montage ontvang je de factuur van ons.

  Wat kost een kunststof kozijn inclusief montage?

  Het is niet mogelijk om een algemene prijs te geven voor kunststof kozijnen inclusief montage. Er zijn namelijk meerdere factoren die van invloed zijn op de prijs. Kies je bijvoorbeeld voor grote of kleine kozijnen? Voor welk merk kunststof kozijnen kies je? En kies je voor alleen maar vaste ramen of wil je bijvoorbeeld ook draaikiepramen? Dit zijn een aantal voorbeelden van factoren die van grote invloed zijn op de prijs. Bij ons heb je al vanaf 49,- per maand nieuwe kunststof kozijnen. Wil je precies weten wat de kosten voor jou zullen zijn, dan kun je een aanbieding op maat aanvragen.

  Wilt u weten wat uw renovatie gaat kosten?

  Via ons KozijnPlan heb je door middel van maandelijkse betaling, al vanaf €49,- per maand, nieuwe kunststof kozijnen. Je kunt natuurlijk ook nieuwe kunststof kozijnen aanschaffen met je eigen middelen. Bij KozijnPlan vinden we het belangrijk dat we jou een goede aanbieding op maat kunnen doen. Om deze reden werken we dan ook met adviseurs die bij je langskomen voor een adviesgesprek aan huis. Tijdens dit gesprek bespreekt de adviseur samen met jou jouw wensen en de mogelijkheden en ze voeren een visuele inspectie uit. Op basis van deze informatie komt de adviseur met een aanbieding op maat voor jouw nieuwe kunststof kozijnen inclusief montage.

  Al onze producten zijn inclusief montage

  Bij KozijnPlan beperkt onze service zich niet alleen tot kunststof kozijnen; we bieden ook kunststof deuren, openslaande deuren en schuifpuien aan inclusief montage. We begrijpen dat het zelf installeren van deze producten een uitdaging kan zijn. Daarom staan onze ervaren monteurs klaar om te zorgen dat elk product vakkundig en correct wordt geïnstalleerd, zodat je zorgeloos kunt genieten van kwaliteit en comfort.

  Benieuwd naar de kosten?

  Net als bij onze kunststof kozijnen, kunnen we voor al onze producten op voorhand niet zeggen hoeveel het gaat kosten. Dit verschilt per situatie. Dit is dan ook de reden dat je een aanbieding op maat ontvangt als een van onze adviseurs bij je langs komt. Dit kan al tegen een prijs vanaf €49,- per maand zijn.

  Maak een vrijblijvende afspraak met een KozijnPlan adviseur

  Wil jij een aanbieding op maat voor kunststof kozijnen inclusief montage? Maak dan een gratis en geheel vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Hiervoor kun je ons bellen op tel: 088-6001300 of onderstaand contactformulier invullen.

  Aanbieding op maat

  Wil jij ook een aanbieding op maat voor jouw nieuwe kunststof kozijnen inclusief montage? Vul dan het contact formulier in en onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico