Wil je met ons in contact komen?

  Veka kozijnen

  Veka kunststof kozijnen zijn de beste kunststof kozijnen van Nederland. Niet voor niets is dit ons meest verkochte kozijn! Met KOMO kwaliteitsklasse A en kwalitatief hoogwaardige materialen staan we zo vierkant achter dit product dat we er vol vertrouwen 20 jaar garantie op de constructie geven. Wij leveren en verzorgen de montage en afwerking, je hoeft zelf niets te doen. Veka systemen zijn niet alleen voor de ramen maar ook voor openslaande deuren, voordeuren, achterdeuren, dakkapellen en schuifpuien.

  Scroll verder

  Waarom zijn Veka kozijnen zo goed?

  De veka kozijnen zijn mooi en kunnen naar wens ook met een houtnerf structuur worden geleverd waardoor ze bijna niet te onderscheiden zijn van houten kozijnen. Ze hebben buitenwanden van 3 mm dik en vallen daarmee onder de KOMO kwaliteitsklasse A, het hoogst haalbare. Dit geeft maximale stabiliteit in de constructie en maximale veiligheid.

  De hoge isolatiewaarde wordt gehaald dankzij de slimme luchtkamers, de dubbele afdichtings rubbers en het verzonken glas. Je kunt zien dat er ook een stalen frame in het profiel zit verwerkt. Het hang- en sluitwerk wordt verankerd in het staal, zo weet je zeker dat ongewenste elementen niet zomaar toegang tot je woning krijgen. Onze kozijnen worden geleverd met minimaal twee sterren SKG** en zijn daarmee zwaar inbraakwerend.

  Veka Softline

  Het Veka Softline profiel is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld. Het profiel heeft het uiterlijk van een houten kozijn met de voordelen van een kunststof kozijn. Vroeger waren er alleen de vlakke witte kunststof kozijnen die onder invloed van de zon gingen vergelen, nu zijn ze echter verkrijgbaar in vele kleuren en zijn de materialen sterk verbeterd waardoor het snel verkleuren ook tot het verleden behoort.

  Veka kozijnen energiebespaaractie

  We hebben een tijdelijke actie waarbij je nu direct 3500 euro korting krijgt op je bestelling, je leest hier alles over op onze actie pagina.

  Wilt u meer weten over Veka kozijnen of direct een goede aanbieding?

  Een van onze adviseurs komt graag bij je langs om samen te kijken naar de mogelijkheden en om je wensen in kaart te brengen. Je krijgt tijdens dit gesprek een goede aanbieding. Je kunt alles in gang zetten met het aanvragen van een advies gesprek door een contactformulier in te vullen of bel ons direct op 088 600 1300.

  Verhoog je wooncomfort met je nieuwe VEKA kozijnen

  Vul het formulier in en we doen je snel een goede aanbieding!

  We delen je gegevens nooit met derden
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico