Wil je met ons in contact komen?

  Veka Softline kozijnen

  Kozijnenfabrikant Veka heeft al meerdere series met kunststof kozijnprofielen gelanceerd en Veka Softline is er daar een van. Deze Veka Softline serie heeft de nieuwste en meest innovatie kunststof kozijnprofielen welke van uitstekende kwaliteit zijn. We kijken er dan ook niet van op dat dit ons meest verkochte kunststof kozijn profiel is.

  Scroll verder

  Uitstekende isolatie dankzij de innovatieve meerkamertechnologie

  De meerkamertechnologie van Veka Softline zorgt in de eerste plaats voor een uitstekende thermische isolatie, ofwel warmte-isolatie (U waarde tot maximaal 0,70W/m²K). Dit zal ervoor zorgen dat je het in de winter minder snel koud hebt. De kozijnen houden de koude lucht namelijk tegen en zorgen ervoor dat de warmte niet verloren gaat. Ook in de zomer heeft het voordelen, dan wordt de warme lucht namelijk juist buiten gehouden.

  In de tweede plaats dragen luchtkamers ook bij aan de geluidsisolatie. Hierbij geldt hoe meer kamers, hoe beter de geluidsisolatie. Dankzij de innovatieve meerkamertechnologie zul je met kozijnen van Veka Softline dus minder geluidsoverlast ervaren.

  Ben je benieuwd hoe je deze meerkamertechnologie terug kunt zien in het profiel? Dat en meer technische eigenschappen laten we graag zien aan de hand van de doorsnede van een kozijn.

  Bespaar op je maandelijkse kosten met Veka Softline kozijnen

  Wist je al dat je dankzij de uitstekende isolatie van kozijnen kunt besparen op je maandelijkse kosten? Doordat de kozijnen in de winter de warme lucht vasthouden en de koude lucht tegenhouden zal het minder snel koud worden in je woning. Dit betekent dat de verwarming niet zo vaak én niet zo hoog aan hoeft. En dat is positief voor je portemonnee! De stookkosten zullen namelijk tot wel 30% lager zijn.

  Jarenlang zorgeloos genieten

  Dankzij de vele voordelen van Veka Softline kozijnen verhoogt je jouw wooncomfort. En dit geldt niet alleen voor de eerste paar jaren. De kozijnen gaan namelijk tientallen jaren mee en behouden tijdens de gehele levensduur hun uitstekende kwaliteit.

  • Geen last van kou, vocht en tocht dankzij de hoogwaardige afdichtingen.
  • Extra stabiliteit van de kozijnen dankzij stalen versterkingen. Dit maakt ook dat de kozijnen minder gevoelig zijn voor inbraken.
  • Onderhoudsarme kozijnen.
  • Energiebesparing en lawaaivermindering dankzij uitstekende isolatie.
  • Een beter energielabel én waardevermeerdering van jouw woning.

  Je kiest natuurlijk helemaal zelf hoe jouw kozijnen eruit moeten zien. Antracietgrijs, bruin met een houtnerfstructuur of standaard wit met een gladde structuur? Je kunt uit vrijwel alle RAL-kleuren kiezen en er zijn diverse structuren mogelijk. Ook is het mogelijk om het kozijn binnen een andere kleur dan buiten te geven. Oftewel: je past het helemaal aan naar jouw eigen smaak!

  Veka Softline kozijnen zijn een milieubewuste keuze

  Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol bij consumenten, maar ook bij bedrijven. Ook bij Veka staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo zijn alle kunststof kozijnen van Veka 100% recyclebaar. De grondstoffen waarmee jouw Veka Softline kozijnen worden gemaakt zijn dan ook altijd gerecycled van oude Veka kozijnen en zijn natuurlijk van dezelfde uitstekende kwaliteit.

  Daarnaast zul je met kozijnen van Veka Softline energie besparen en dit zorgt voor minder CO2-uitstoot. Uiteraard is ook dat belangrijk voor het milieu.

  Wij adviseren je graag over Veka Softline kozijnen

  Wil je weten wat de kosten zijn van Veka Softline kozijnen voor jouw woning? Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie in een persoonlijk gesprek? Onze adviseurs komen graag bij jou thuis langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat. Na afloop ontvang je een aanbieding op maat. Vul ons contactformulier in voor een afspraak of neem telefonisch contact op via 088 600 1300.

  Kies voor Veka Softline kozijnen

  Onze Veka Softline kunststof kozijnen bieden veel voordelen. Ben je hierin geïnteresseerd, vul dan vandaag nog ons contactformulier in.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico