Wil je met ons in contact komen?

  Kunststof kozijnen met horren

  Kiezen voor kunststof kozijnen betekent kiezen voor wooncomfort. En om het wooncomfort nog verder te verbeteren, voorzien we onze kunststof kozijnen standaard van horren. Zo kun je met onze kunststof kozijnen in de zomer ongestoord jouw ramen openzetten. Wel zo fijn!

  Welke horren voor kunststof kozijnen?

  Om de kwaliteit van kunststof kozijnen te kunnen waarborgen, mag er niet in het kozijn geboord worden. Om deze reden kunnen ook niet alle horren in uw kozijn geplaatst worden, maar er zijn genoeg mogelijkheden. Inzethorren kunnen bijvoorbeeld in het kunststof kozijn bevestigd worden zonder dat er geboord wordt in de constructie van het kozijn. Standaard voorzien we de ramen van onze kunststof kozijnen van bijpassende horren. Zo hoef je ze niet zelf te bevestigen, weet je zeker dat het goed zit met de garantie van jouw kozijnen en kun je zorgeloos genieten.

  Net als onze kunststof kozijnen geldt uiteraard ook voor onze horren dat we uitsluitend met de beste kwaliteit werken. Want we willen natuurlijk wel dat je er jarenlang onbezorgd van kunt genieten.

  Wat kosten horren voor kunststof kozijnen?

  Net zoals de kosten voor kunststof kozijnen geldt ook voor de horren dat de prijs afhankelijk is van een aantal factoren, bijvoorbeeld de afmeting. Bij KozijnPlan geven we als indicatie altijd prijzen mee voor kunststof kozijn inclusief montage en afwerking zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Hieronder vallen bijvoorbeeld slotjes op de ramen en vensterbanken, maar dus ook horren. Voor een goede prijsindicatie kun je het beste contact met ons opnemen.

  Natuurlijk kun je ook onze kunststof kozijnen met horren ook financieren met het KozijnPlan. Je betaalt dan een klein bedrag per maand.

  Kunststof kozijnen inclusief horren

  Onze kunststof kozijnen worden altijd volledig afgewerkt inclusief horren voor de ramen. En omdat de ramen van onze kunststof kozijnen naar binnen open gaan, heb je ook geen last van de hor. Je kan deze gewoon laten zitten en het raam opendoen zonder extra handelingen te verrichten.

  Ben jij geïnteresseerd in kunststof kozijnen inclusief horren? We plannen graag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze adviseurs voor je in.

  Ervaar de voordelen van kunststof kozijnen met horren.

  Ontdek de horren voor kunststof kozijnen en de voordelen ervan. Vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico