Wil je met ons in contact komen?

  Kunststof kozijnen op maat

  Wilt u graag nieuwe kozijnen aanschaffen? Bij KozijnPlan maken wij uw kunststof kozijnen op maat. Het soort kozijn, de soorten ramen en de kleur: u bepaalt!

  Soorten kunststof kozijnen

  Kunststof kozijnen zijn te verkrijgen in verschillende merken en verschillende profielen. Deze merken en profielen kennen grote verschillen in uitstraling. De keuze voor het soort kunststof kozijn is dan ook van invloed op de uiteindelijke uitstraling van uw woning.

  Bij KozijnPlan worden kozijnen van de topmerken Veka en Schüco verkocht.
  Veka behoort tot één van de beste kunststof kozijnen merken van Nederland. De kozijnen van Veka zijn van kwaliteitsklasse A en geven maximale stabiliteit en veiligheid. Schüco heeft kwalitatief de beste kunststof kozijnen en de profielen hebben ook nog eens een mooie uitstraling.

  Daarnaast is er voor beide merken de keuze uit zowel vlakke als verdiepte profielen. Het verschil zit in de inbouwdiepte van de profielen. Vlakke profielen hebben een kleinere inbouwdiepte dan verdiepte profielen. Dit zorgt ervoor dat de ramen bij een verdiept profiel verder naar binnen zitten. De verdiepte profielen zijn speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld. Deze profielen lijken namelijk op de oude houten kozijnen die vroeger in Nederland veel werden gebruikt. Het vlakke profiel wordt daarentegen vaak als moderner en strakker gezien.

  Soorten ramen

  Nadat u een keuze heeft gemaakt voor het soort kozijn, komen de soorten ramen aan bod. U kunt hierbij niet alleen kiezen voor het soort raam, maar ook voor de hoeveelheid ramen. De keuzes hiervoor bepalen de indeling van uw kozijnen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor één groot vast raam of voor een vast raam in combinatie met één of meerdere draai-kiepramen. De verschillende ramen waaruit u kunt kiezen zijn een vast raam, draai-kiepraam, valraam en een schuifraam.

  Kleur van de kozijnen

  Voor de kleur van de kozijnen kunt u ook zelf een keuze maken. Voor de binnenzijde is er de keuze uit crème en wit. Voor de buitenzijde geldt dat u naast de standaard kleuren crème en wit ook kunt kiezen voor bijvoorbeeld zwarte, grijze, blauwe, groene of gele kleurtinten.

  Wat kosten kunststof kozijnen op maat?

  Kunststof kozijnen zijn voor iedereen anders en daardoor is ook de prijs voor iedereen anders. Ten eerste zijn alle huizen anders en daarmee zijn ook de afmetingen van de kozijnen verschillend. Daarnaast zijn ook de wensen wat betreft het soort kozijn, de soorten ramen en de kleur verschillend. Dit betekent dat de kosten voor kunststof kozijnen op maat uiteen zullen lopen. Voor een goede offerte is het van belang dat een professional bij u langskomt om uw persoonlijke situatie te bekijken en te bespreken.

  Eén ding is wel duidelijk: kunststof kozijnen zijn geen goedkope uitgave en dat begrijpen we bij KozijnPlan. Daarom is het bij ons mogelijk om uw kunststof kozijnen per maand te betalen.

  Kunststof kozijnen op maat van KozijnPlan

  KozijnPlan maakt uw kunststof kozijnen altijd op maat. Voor het opstellen van een aanbieding op maat én voor het helpen bij het maken van goede keuzes komt één van onze adviseurs graag bij u langs. De adviseur kan u helpen bij het bekijken van alle mogelijkheden voor uw situatie. Zo weet u zeker dat u uiteindelijk voor kunststof kozijnen kiest die aansluiten op uw wensen!

  Bent u geïnteresseerd in kunststof kozijnen op maat van KozijnPlan? U kunt ons bellen of ons contactformulier invullen.

  Wil jij op maat gemaakte kunststof kozijnen?

  Laat je gegevens achter en onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico